Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
Köszönöm szépen.Tudod nagyon hiányoznak az ilyen visszajelzések.Azthiszem zavarbahoztál.
Tudni akarom hogy ez most valami+ vagy- éretelmű
Szerintem,illetve a közvetlen környezetem szerint is tök rendben vagyok.Hosszú ideig szarban voltam,de tudok szívből nevetni,es van öníróniám nem is akár mien.Persze azt is tudom hogy elég öntelt bunkó a stílusom néha .Ezért előre is bocs.
Sziasztok, BUÉK !
Szóval, átnéztem a szóban forgó gyógyszereket, a bió-melatonint is és nem tudom, hogy mi a helyzet. A xanaxot immár 4 hónapja nem szedem. Az előző sok évben is csak akkor vettem be esténként, ha másnap mentem dolgozni, hétvégén nem. Nem érzek elvonási vagy leszokási tünetet, de, ahogy olvasom az írásaitokat ez még nem jelent semmit. A xanax arra kellett, hogy időben elaludjak, ne keljek fel a zavaros remegéseimre. Egyszer vettem a Rossmannban egy német gyógynövény bogyót, a nevére már nem emlékszem, de kis szürke drazsék voltak, rossz ízűek, és vagy 4 db-ot kellett bevenni. Egy részt drága, más részt nem volt hatásos.
Ha orvosnak azt mondom, hogy nem szeretnék rendszeresen kedély javítót szedni, akkor azt mondja, hogy változtassak munkahelyet. Mint ha az olyan egyszerű lenne.
Négy hónap után hétfőn mennem kell dolgozni és más most aggódom, hogy milyen éjszakám lesz, hogy fogok felkelni. Erre az is okot ad, hogy a 4 hónap alatt egyszer voltam bent, új főnököm van, aki eléggé szemét volt élből.
jajj, főnix..nálad tényleg gáz van-:(
Azis lehet hogy egy másik dimenzióban vagyok.Vagy csak úgy érzem?Lehet hogy lekéne gurítanom egy tabit,és minden rendben lenne.
Őszintén vállalom hogy a túladagolásom óta kicsit tompult a tudatom,de boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa.Vagy valami ilyesmi,
Én meg 46, de az enyém még a régi-:):)
főnix...te melyik adót nézed?:):):)
Rakjál már fel képet, hátha megfog a külsőd!-:):):)
Na csá én holnap jövök továbbra is tetszik a benzó oldal.szímpatikusak vagytok
Ja hogy az egész családod nem vitted ki már értem
Ezt most előröl k...vára nem követtem az eseményeket
Nem ,a ferjemmel meg a gyerekünkel
35 vagyok persze hogy nem a régi
Na, szasztok...tényleg megyek:)
Jó, akkor most már pihenjünk!-:):):)
Látod? már a logikád sem a régi!-:)
A CSODÁLATOS ESZMEFUTTATÁSOK
a tesódról kérdeztelek...hogy anyukád hogy ne vette észre, h a tesód drogozik..:) Jajj, már megyek aludni, tényleg:)
mi tesz boldoggá?:):)én már nagyon röhögök-DDD
Nem hoztam ki Ausztriaba a csaladot,ha erre vagy kivancsi-pedig mi is mindent megbeszelünk...
További ajánlott fórumok: