Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
Szia!:)
nem, nem tettem le..állítólag minimum 6 hónapig kell szedni...
Szia,hogy vagy???Letetted a mirtazapint??Volt valami tünet??
En csökkentek-es lass csodat egyre jobban vagyok:)))
Mire érted azt, hogy labilis vagy?
nem próbáltál antidepit szedni még?
--:)
azt nem tudom, főnix...
Szeretnék még többet is megtudni rólad, ha nem baj, de most elmegyek a géptől, mert vannak családtagjaim is, és még olvasni is szeretnék.
Éppen a halál mestereit olvasom, ezek azok a jómadarak akik a koncetrációs táborokat kitalálták.
Jó éjszakát!!!!!!!!
Holnap is lehet ugyanitt, ha van rá idő::::::::
Mint tegnap már leírtam, sosem emeltem a gyógyszeradagot..mindig betartottam a "szabályokat"-:) Hát ezért nem félek én a függőségtől.
Arról meg nem tehetsz, hogy gyengébb vagy, mint az átlag, ezzel ne ostorozd magad..mindenki nem lehet egyforma..
Igen. Mint lejjebb olvashattad nekem megölték a fiam. Én nem is tudom, hogy éltem volna túl, ha a férjem nincs mellettem minden értelemben. Pedig utólag kiderült, hogy nagyon megviselte, pláne a hullaazonosítás, de nem szólt semmit.......Mikor mindennek vége volt és eltelt vagy félév is egyszer csak rosszul lett, ő aki sosem beteg. Elment az orvoshoz, kiderült pszichésen felment a vérnyomása, pihenést rendelt el az orvos 2 hetet. Mire visszament kirúgták a munkahelyéről pedig személyzet ivezető volt, de ezt a sok hiányzást nem tudták tolerálni. Rendbe jött rengeteget beszélgettünk, semmit sem csináltunk csak beszélgettünk. és minden kezdett tisztulni. Rá 4 hónapra lett munkája, azóta is ott dolgozik és rendben van, hála Istennek, de nem tudja felejteni.
DE ami részemről piedesztálra emelte az a hősiesség amivel engen támogatott. Addig is felnéztem rá, de attól kezdve nálam a megtestesített FÉRFI.