Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
jézusom...-.)csak nem történt vele ilyesmi-:(
nagyon remélem, h Sonja elkerüli ezt a fórumot!!!!
ő beszél itt, h a gyogyszer nem megoldás?
hisz leirta, h váltsa át a gyogyszerét a srác. mert attol lesz jobban.
Sonja stílus: azt sem bánom, ha kivágnak..
Ha szarul vagy az azt jelenti,hogy dolgozik az agyad es nincs mar ereje korrigalni a külsö hatasokat-tehat nem tudja feldolgozni es ezert vagy rosszul-a Prof szerint!-ezek a rosszulletek visznek elöre!!!
Amikor atraktak a valiumra 2 hetig olyan szarul voltam,hogy majd belehaltam-de sohasem fordult meg a fejemben,hogy öngyilkos legyek-ez el fog mulni,SENKI nem maradt igy!!!!
Mas rakos es 6 honapja van hatra es elni szeretne,Te egeszseges vagy es a halalt varod...-no comment!
Ha ennyire elviselhetetlen,irass ki seduxent-diazepam-es valtsd at Te is a rivotrilt!A diazepam sokkal jobb felelemre,de mivel kispotenciaju,a lelki serüleseidet fel tudod vele dolgozni,nem takar ugy be,mint a rivotril!
Egy csomo lehetöseg all elötted meg a halal elött-legalabb probald meg es ne toporogj 1 helyben a csodara varva-az nem jön magatol,azert tenni kell!!!!
itt meg Sonja aggódása:
X.Y,haho!!!!Kezdek ideges lenni....delutan ota 10 percenkent eszembe jutsz-irj mar valamit!!!!
Melyik hozzászólásában van a "leszokás" menete??
Elolvasnám!
Itt a srác hsz-e:
"Sziasztok!
Elbúcsúzom én is...mindentől és mindenkitől.....nem hiszem,hogy hiányozni fogok.... Laughing Mielőbbi gyógyulást nektek.....Én a végére értem és tudom már a megoldást..."