Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
és fiúk...:)
bocsi főnix
csak szeretnél olyan lenni, édes-:)hosszú szőke haj, meg kék szem...nahh, ja..:)
a hasam meg zavarjon, mert engem sem zavar:) hány éves is vagy? Mikor leszel 46....akkor csiripeljél majd az alakodról....:)kis vöröske..
megjelent a megválto!!!
neked vannak Sonja érzelmeid?? kinek képzeled te magad, heee?
te addigra mire mi tök jol leszünk, bár hozzáteszem sokan jol is vagyunk, addigra lehet megint szivni fogsz, mármint kokot...hm
Milyen cinizmusod,edes?
Nem rakok fel kepet,pedig nincs mit szegyenlenem-de ez itt nem a magamutogatas szinhelye...
Amugy 175cm es 57 kilo vagyok,hosszu szöke hajjal es kek szemmel-tehat nem buggyan ki a pocim a faribol,ha rakönyöklök a konyham pultjara:))))
Ezenkivül rendszeresen sportolok:)))
Nyugodtan bemasolhatod banyi:)))Szegeny kislany nyalcsorgato zombi lett a szupi magyar pszichiatriatol-1 egeszseges,lazado fiatal lany a nagyokosok karmaiban-es mi lett belöle-megdöbbentö!
Az ideges belszindromam a rivoszedes alatt alakult ki es meg most sincs vege-de az erzelmeim kezdenek visszaterni,mindig több,ahogy csökken a benzo.
A rivotrilnak nagyon sok mellekhatasa van-a te kedvetlenseged is tipikus a hosszutavu benzo "elvezöknel"-mint ahogy minden gyogyszernek vannak mellekhatasai.
A masik forumon igen kedvesebb vagyok,mert nem ilyen bogyo-eljenzö tarsasag van,mint itt.
Ott szepen leirtam,mit valtoztatott meg bennem a benzo,amit most kezdek eszrevenni,ahogy rohamosan kevesebbet szedek.
Nem kene folyton igazolnod magad es maniasan embereket toborozni magad köre,akik megerösitenek,dokiknak irkalni,hogy milyen xar ez a modszer,doktor ur es en milyen jol csinalom,ugye doktor ur-az ilyen kerdesekre mindig megerösitest fogsz kapni,mert te ebben akarsz hinni-de bizonytalan vagy-a dokik meg az internetröl nem fognak teged kezelgetni,tehat kenyelmesen igazat adnak neked-nekem ilyesmire nincs szüksegem-en egyedül is biztos vagyok magamban es tudom,hogy tavaszra benzo-mentes leszek ezzel a modszerrel-hiaba kiabaltok ram ocsmanysagokat-ti a rabjai maradtok en kimaszom-ennyi:)))
De ennek nem lesz jo vege Magyarorszagon,de en addigra mar reg gyogyimentes leszek es utannam az özönviz-nem fogok ezzel többet foglalkozni!
Ja,tenyleg masolhatod a hozzaszolasaimat-nekem nincs takargatnivalom:)))
:)
mennék már haza!!
dehogy vagy senki....mért mondod..nekem sokat jelentesz.
és igazad van az elhagyással kapcsolatban..:)