Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
Ő az aki leszokott a gyógyszerről mert gyermeke született??
Nekem is van, meg neked is Jókedv ha jól tudom és nem az akaratlanságunk miatt szedjük, meg nem is azért mert unatkozunk hanem azért mert muszáj.
Minek idegesíted magad???
Vitatkozni vitaképes emberekkel szoktak..Te egy okos értelmes Nő vagy, hagyd rá:)!
csak hogy tudjátok..Sonja véleménye rólunk máshol:
Innen nem megyek el-a masik forumon meg neha beköpködök kicsit a bogyo-imadok eszmecserejebe-annyira szanalmasak,csak az a tema,hogy ki mit szed mivel es egymast erösitgetik,hogy ez mennyire jo..
De annyira bizonytalanok magukban,hogy mar röhej.
Tudod, hol köpködj? A házad táján, kisanyám!
Sonja, ha erre jársz....szállj le rólam, rólunk a másik fórumon, mert megjárod!
Te balga..a mirzatent nem arra írták, hogy leszokjak a rivotrilról...és nem lettem tőle depis, te húgyagyú..mint lejjebb már leírtam, étvágytalanság, és fizikai tünetek miatt írták..és képzeld, 7 kilót híztam.
És nekem nincs nincs nyugtalan bélszindrómám, mint neked a Váliumról. Értve vagyok...annyira kétszínű vagy, hogy már világítasz. A másik fórumon segíteni akarsz egy anyukának, hogy kivihesse a lányát kezeltetni, itt meg már úgy írsz róla, hogy nyálcsorgató. Te meg gyomorforgató vagy!!!!Még egyszer írom, ha nem hagysz minket békén, az összes hsz-edet ide fogom másolni, hogy lássák, mekkora szemét vagy.
Na pá, angyalom..
Eddig még nem...
Nyáron ismét megpróbálom:)
Egyszer sikerülnie kel:D
Főnix!
Mi van..baj van?
Szüleimnek van Spanyolban egy nyaralója...oda készülök 3éve:). De még nem sikerült kijutnom.
Megpróbálkoztam tavaly egy balatoni nyaralással is. Kocsiban bent volt már minden, mire közöltem a férjemmel, hogy képtelen v.ok elindulni..
Mára már jobb, de természetesen nálunk is napi szinten voltak a veszekedések ebből..
aki nincs benne halvány lila gőze sincs az egészről!
Így igaz...