Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Tegnap levágattam a váligérő hajamat,rövid tépettre,ráadásul nem is lett egyforma mindkét oldalon. Mikor észrevettem megakartam halni:-)). De most adok még egy esélyt magamnak és kipróbálom a ricinust,remélem beválik.
szijasztok:):D
új vagyok itt.. 16 vagyok és nagyon hiányolom a hosszú hajat, vagy 2-3éve vágattam le.. nem oylan rövidre de derékig ért kb most a hátam közepéig, holnap veszek ricinust, most a Schwarzkopf-ot használom, a ACTIV F Dr. Hotingtol.. de hát eddig nem nagyon van változás. türelmetlen vagyok:)
ez a pakolás inkább dusitja a hajat mint hosszabitja? nekem elég dús.. inkább hosszabitani kéne:S meg a szempillára is akarok:) a tövée kell kenni? elöre is köszönööööm:):)
Azért kitartóan kencézek.
Remélem lesz hatása.
A szempillámon már látok kis változást, h nőtt egy pindurit, de a hajamon... ott még sajna nem. igaz még csak 3 pakoláson vagyok túl. Ma lesz a 4.
Csigusz! neked mikor indult el a növés?
a tövére is ,meg a pillákra is. de ha simán a tövét kened, úgyis jut az egészre.
Tusfüdővel szoktam lemosni.
hát jah.
annak már kanyec. :-(
Szia!
Én a heti 3at soknak találom,bőven elég 2szer.
nekem ma szárazságon is sokat javít.
ha viszont nem olajozok,akkor száraz mint a fene.
szia.
én fültisztító pálcikával viszem fel este és reggel lemosom.
kicsit azért vigyázni kell, h szembe e kerüljön.
nem mintha ártana, csak kicsit homályosan látsz egy pár percig.
Szia
Nyugodtan teheted göndör hajra.A szárazságot helyre hozhatja,de ha pl a vége ketté áll akkor sajna csak az olló marad,tapasztalat :/
Köszönöm szépen a választ mindenkinek :)
Remélem,h nekem sem gondolja úgy a hajam,h bezöldüljön,bár érdekesen néznék ki :P
Köszi Csigusz 79 és cupkatie!
Sziasztok!
A göndör hajat nem nehezíti el? Elkezdeném nagyon szvesen. A töredezettséget helyrehozhatja?
Sziasztok!
Én tegnap raktam fel a másodikat. A héten kezdtem, kivi vagyok mennyit fog nőni 1 hónap alatt. :)))
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?