Rendszeres edzés otthon! Velem tartasz? (beszélgetés)
Térdelő támaszban vagy. A jobb kezed előrenyújtod,és a bal lábadat hátra ki és egy mozdulattal emelgeted őket piciket föl. Utána cserélsz.Hasonfekszel,úgy mint Réka hátizomgyakszinál,de nem csak a kezedet emeled,hanem a lábadat is egyszerre.Sokszor megcsinálod.
Czanik Capoeira 1 aerobikja,meg kifejezetten a hát és derékfaragó:-)
Sziasztok :)
Ma nem lustultam, igaz csak 20 perc popsit csináltam meg, de most először kibírtam, hogy egy pillanatra se tegyem le a lábam :)
Sziasztok!
Megvolt a mai tornám,kifáradtam rendesen,de nagyon jól esik!!!
Szép estét mindenkinek!!
Aztán nem ellustúlni!!!!!!!!!!!!!!! :)
De jó, hogy van ilyened. Mert futnék én is, de nincs az az Isten, hogy ilyen hidegben menjek. Majd tavasszal. :-)
Nekem ma 20p popsi és 20p felsőtest volt, ennyit bírtam.
Nekem mára egy 45 perces step pados zsírégető edzés volt, és 1 óra intenzív séta a futópadon.
sarkanylany! Én februárban kaptam a futópadomat, az Auchanban lett véve, 80 ezer forint körül volt, elektromos, 5 program van rajta, de saját magadnak is be tudod állítani a sebességet, hogy ne program menjen. Robust a márkája, én nagyon meg vagyok vele elégedve! Én most pl. 6 km/h-s sebességgel sétáltam rajta egy órát, 130-as pulzussal (zsírégető zóna). 554 kalóriát égettem el az egy óra alatt. :-) Mindent mér: pulzust, időt, sebességet, távot, kalóriát...
Sziasztok
Otthoni használatra keresnék futópadot intenzív gyaloglásra. Esetleg tudnátok tanácsot adni?
Köszi
Szia!
Ma nekem is RR-a lesz. Nem tudom,hogy a kar edzései mennyire hatnak arra a részre ami neked problémás,de szerintem próbáld meg!!!!!!!
Hátha a többiek okosabbak!!
Sziasztok!
Ma ki mit tornázik? Én RR-t tervezek.
Lenne egy kérdésem. Tudtok olyan gyakorlatot, ami a hátat formásítja? Tudjátok azt a hájat tünteti el, ami a lapocka alatt van.
Sziasztok lányok!!
Ma nem tornáztam,mert most mentek el a vendégek és már vacsoráztunk. Teli hassal nem akarok mozogni nehogy rosszul legyek!!!!!!!!!
Holnap ismét RR-a fogok majd tornázni!!
Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!
Verseny szerűen koriztál?
Ügyi vagy,hogy tornáztál a térdfájásod ellenére!!
sziasztok:)
nekem az a rész már könnyebb, amikor fenn van láb, de ami előtte van az nagyon kemény... :)
Minimum 500mg kell belőle,hogy érjen valamit,túlsúlynál 1000-1500mg és kb edzés előtt 3/4 órával kell bemenni.
Izzaszt nagyon,én nem szedem mert amúgy is nagyon leizzadok torna alatt:-)
arra én is :) jövő hétvégén mindenképp kipróbálom,és megírom majd :) a cardio-sba néztem bele,és így elsőre tényleg kicsit ijesztőnek tűnt,de majd úgyis akkor derül ki,hogy én mennyire bírom,ha csinálom majd :)
a naplómban van egyébként rólam egy kép,ha kíváncsiak vagytok jelenlegi állapotomra :)
Kíváncsi vagyok,hogy lesz-e izomlázad. Nekem hátul van a nyakamban,meg a hátamban.Eléggé fáj,írj,hogy milyen volt neked.
Nézésre nehéznek tűnik,de sok benne a pihenő idő,isznak meg dumál az edző srác,ez viszont könnyítés benne.
Megnéztem a fotóidat.
Neked nincs okod panaszra. Nagyon csinos vagy,torna nélkül is:-)
Szia!
Én csinálom,de nem az összeset,2 programot csinálok belőle.
Az egyik zsírégető köredzés,a másik meg zsírégető+ izomnövelő. Max Intervall circuit,a másik Max Intervall plyo.Mindkettő 60 perces,de én mikor isznak közben meg dumálnak mindig léptetek és a bemelegítés végén sem csinálok nyújtást csak a véén magamtól. Így le lehet szűkíteni 52 percre őket.
Maga a program 2 hónapos,de megmondom őszintén annyira testenevelés óra,meg torna terem hangulata van az egésznek,meg sötét,és barna az egész berendezésük,hogy nekem nincs rá hangulatom 2 hónapon keresztül csak erre tornázni,így a 2 legnehezebb programot választottam ki,és ezeket építem bele a hetembe.
Kell hozzá állóképeség,és kitartás,alapvetőn nem nehezebb,mint mondjuk Réka Napi 20 perc önmagadért 80 perce végig,csak több a gyakszi más a terhelés ezért mozgalmasabbnak tűnik az egész.
Egyáltalán nem olyan nehéz mint ahogy lefestik,de lehet,hogy csak nekem nem:-)
További ajánlott fórumok:
- Melyek azok az otthon végezhető erősítő gyakorlatok, amelyek rendszeres elvégzésével egy hónapon belül a legjobb fizikai erőnlét érhető el?
- Miért vallanak kudarcot az emberek a rendszeres edzéssel/tornával?
- Segítsük egymást kreatív ötletekkel! Ki hogy rendszerezi a dolgait otthon, hogy praktikus legyen? Minden megoldás érdekel!
- A fehérjeporok, az izomnövelés mellett mennyire befolyásolják a zsírégetést rendszeres edzés mellett?
- Húsevő növényeket tartasz otthon?
- Szeretnék elkezdeni futni. Rendszeresen végzek intervallum edzéseket, van kondim. Így is az alapoknál kezdjem a futást?