Rendszeres edzés otthon! Velem tartasz? (beszélgetés)
Szia!
Tavaly amikor rászántam magam a mindennapos edzésre, én ezzel az edzéssel kezdtem neki:) Nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom. Shawn T-t meg egyenesen imádom és tőle több edzésprogramot is kipróbáltam azóta:) Szóval igaz, hogy kemény de meg lehet csinálni, csak kitartás kell:) Sok sikert!
Nekem is volt ma torna, 60p szobabicikli. Jól esett. Én most itthon vagyok a kislányommal, így a torna akkor történik, mikor ő alszik. Kivéve a hasizmot, azt hagyja, max. rám mászik közben. Ebéd után szokott aludni, viszont én is olyankor ebédelek vele, így teli hassal nem tornázom, marad az este 8 után, mikor csicsikál. VV-t szoktam nézni biciklizés közben. :-)
Azokon a napokon, mikor Apa itthon van, előfordul, hogy már korábban letudom a tornát.
Ez a 40 perc csak popsi volt tegnap!
Attól függ, milyen kedvem van. Felraktam a pulzusmérő órát és 4.9-es sebességen volt 130 a pulzusom, így sétáltam 30 percet. Futni 8-ason szoktam, de max. 25 percet bírok, 170-es pulzussal.
Én is csinálom csak közbejött egy hét betegség szünet sajna.
De csatlakoznék!
Sziasztok:-)
Én is rávettem magam az itthoni mozgásra...
De TI nagyon ügyik vagytok, majd merítek erőt Tőletek:-))
Szép napot Mindenkinek:-)))
Végre kisütött a nap is:)))
:) néha nehéz rávenni magamat a mozgásra,de utána olyan jó érzés. ezért megéri :)
délutánra tervezek még egy RR-t is,sztem a napi 20 percet (mindegyik részt meg szeretném csinálni).
én este már nem tudom rávenni magam sehogy sem a mozgásra,szóval vagy délelőtt vagy maximum délután letudom. ha addig nem,akkor már este sem :S
Ügyi vagy:-)
A popsi nem piskóta az Add önmagad 1-ben. Mikor kifelé billent a térd az a halálom,szerintem az összes popsi blokkját veri ez a program,mert itt nem kell keresztbe lehúzni a térdet,csak végig fönt van a levegőben a láb pihenés nélkül.
Ügyi vagy nagyon!
Sziasztok.
Tegnap nálam is Réka volt a porondon.Teljes test+ magamtól hasizom. Csatoltam boka súlyt és csuklót is a kezemre,így hasprés,be is durrant rendesen.
Ma Insanity Max intercal Circuit lesz.
Sziasztok!
Két napig most nem voltam, de szerdán azért megvolt a jó kis zumba, tegnap pedig hááát, izéé... :P Járok néptáncra és tegnap is voltam, de olyan kevesen voltunk, hogy csak beszélgettünk, így a tervezett 1,5 órás mozgás elmaradt.Akaratomon kívül! ;)
egyébként sziasztok :)
tegnap nem írtam, de megcsináltam a következő 20 percet is. hát nagyon kemény volt! az első 5 percben azt hittem nem fogom kibírni, meg is kellett állnom 3x egy-egy pillanatra :) de végig csináltam :) ma újra a comb rész következik, pár napig felváltva szeretném, aztán ha lesz egyszer annyi ambícióm, akkor majd egybe az egészet.
Sziasztok!
Én nemsokára Norbi Kiképzését akarom megcsinálni. Nem igazán bírom a pasit,de vmi zsírégető jellegűt akarok most csinálni,és erről jókat olvastam. Délután meg,ha még lesz időm és energiám,akkor egy Rékát is megcsinálok majd.
RR-a napi 20 perc has és 2009-ből a popsi rész. Ráadásként még Ytongot pakoltam. :)
Neked miből állt a mai 40 perc tornád? Nekem is hiányzik a futás, a séta is kellemes lehetett.
Milyen időközönként szoktál futni és milyen sebességgel?
Bocsi a sok kérdésért!!! :)
jó éjt!!
További ajánlott fórumok:
- Melyek azok az otthon végezhető erősítő gyakorlatok, amelyek rendszeres elvégzésével egy hónapon belül a legjobb fizikai erőnlét érhető el?
- Miért vallanak kudarcot az emberek a rendszeres edzéssel/tornával?
- Segítsük egymást kreatív ötletekkel! Ki hogy rendszerezi a dolgait otthon, hogy praktikus legyen? Minden megoldás érdekel!
- A fehérjeporok, az izomnövelés mellett mennyire befolyásolják a zsírégetést rendszeres edzés mellett?
- Húsevő növényeket tartasz otthon?
- Szeretnék elkezdeni futni. Rendszeresen végzek intervallum edzéseket, van kondim. Így is az alapoknál kezdjem a futást?