Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Találtam ma a drogériában egy terméket, amit meg is vettem. Kukorica italpor.
Összetétel: kukoricaszirup (65%), növényi zsír, kálium-foszfát, kálcium-foszfát, szójabab mono és gliceridjei, csomosodásgátló, színezőanyag.
Ajánlja: reggeli italok, műzlik, turmixok alkotórészeként, főtt ételek elkészítéséhez tej helyett (édességekhez, pudingokhoz, főzelékekbe). Vízben oldódik. Szerintetek milyen lehet, szabad? Még ma nem, de holnap ki fogom próbálni. És nincs benne cukor. 2 ek-hoz 3 dl langyos víz.
Hát majd látjuk. Próbálta már valaki? Kukoricát úgy is lehet.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy gesztenyét (sütve, vagy főzve) szabad-e enni a kúra ideje alatt?
Köszi a választ!
Szia Petya!
Szept 18-án kezdtem a regenort, tehát ez a 8. hét. Lement 4 kiló eddig. Volt közte okt 22-23-án bűnözés, mert akkor volt a kisfiam szülinapja és ettem a tortából.
Már sokkal jobban érzem magam, mint előtte, többet bírok és tovább bíroma fentlétet este (21-21,30-ig). Nem esik nehezemre a reggeli kelés (05-05,15-kor). Mozogni plusszba keveset tudok, inkább csak amit a háztartási melóval végzek, meg a gyerek körül este.
Hívd fel Sigfridet. Ha rákeresel a nevére, kiadja a honlapját is és ott megtalálod a telefonszámát.
Egyébként nálam viszonylag rendben minden, azzal együtt, hogy nem fogyok. Időnként megkívánok dolgokat és akkor meg is kell ennem. Ma reggel ittam egy bögre tejet, de érzem, hogy rossz a gyomromnak, tehát nem fogok többet inni. Kb. két hete ugyanez történt csokival. Viszont a gyümölcsök még mindig nagyon hiányoznak. Tegnap kipróbáltam, hogy magam mellé tettem a nagy üveg vizet és kb. 2 óra alatt megittam másfél litert. Teljesen elvette az étvágyamat is és nagyon jól esett. Gondolom, mindenkinek más dolgok a nyerők és figyelni kell magunkat.
Én most azon vagyok, hogy fogyjak tovább, ezért továbbra is betartom a kúrát, sok vizet iszom és sokat mozgok, majd csak megjön a siker is!
Szia!
Köszönöm az értékes információt, azt hittem gyümölcsteát szabad.Kezdő vagyok még,s örülök ha tanácsot adsz.8)Mai kajám R:2 szelet p. barna kenyér kacsazsírral ,sült császár szalonnával.
Ebéd:kicsit későn:1 tányér húsleves ,sok zöldséggel tészta nélkül,főtt husi,brassói rizzsel.
A család sütizett ,én megettem egy céklát, nagyon fincsi volt.Még vacsira eszem egy fél tepertős pogácsát,kacsazsírral.Üdv.
Sziasztok!
Természetesen édes káposztából csináltam a töltött káposztát és citromlével savanyítottam.
Mai kajám:Reggel 2szelet pirított barna kenyér kacsazsírral,hurka ,kolbi ,erős paprika.ebédem:halászlé 2 pirított barna kenyérrel. Vacsi:cukkini tócsni tönkölybúzaliszttel.Sok gyümölcstea steviával ,citrommal.Este torna az elipszisen.8)Üdv mindenkinek!
Sziasztok! Ma reggel 117,5 kg voltam, örülök neki, bár Szigfrid szerint kevés a fogyásom. Eddig heti kb. 1 kg ment le, nekem ez jó, főleg, hogy eszem rendesen, nem koplalok. Mai reggelim császárszalonna+2 pirított kenyér+zöldpaprika, kávé.
Ebéd és vacsora is káposztás rizs kolbásszal, vacsi után 2db sárgarépa reszelve.
Sziasztok!
Én mindig itt vagyok! :-)
Reggelim: Barna pirítós, ebéd késői rizs sült csirkével. Ja nem is rizs volt, hanem babfőzelék. Rizsliszttel sűrítettem és nagyon finom lett. Már úgy megszoktam a rizst és kicsit unom, hogy ki kellett próbáljak mást is. Holnap sütök egy kis cukkinitócsnit. Az valami isteni frissen.
Ja ma vétkeztem: Ettem egy kis gyümölcssalátát. A lányommal csináltunk apucinak, meg neki és nem tudta most ellenállni.
Annyira rossz érzés. Remélem nem fog nagyon bezavarni. Olyan jól haladok! Majd holnap jelentkezek milyen következményei lettek a csábításnak.
Sziasztok4
Egy hete iszom én is a lötyit,de még nincs változás.Kicsit csökkentenem kell az adagokat és késő este nem enni.Ma ettem reggel 2 barna pirítost,1 szelet sült szalonnát,ebédem halászlé,1 töltött káposzta ,1 pirítos volt.
Vacsira még megeszem 1 pirítost kacsazsírral,gondolom ez nem sok.Kevesen jöttök az oldalra beszámolni, pedig jó olvasgatni titeket.8)
Ma paradicsomszósz és sült oldalas lesz az ebédem. A szószt egy nagyon kevés liszttel sűrítettem, mert önmagában is sűrű volt - az általam befőzött - paradicsomlé.
A reggelim két szelet kacsazsíros pirítós volt és vacsorára szalonnát eszem uborkával.
Én nagyon élvezem ezeket a csodálatos, késő őszi napokat. A családom is szabin van még a héten, úgyhogy kényeztetem is őket egy kicsit. Tegnap pl. egy nagy tál szilvalekváros gombócot csináltam nekik.
Sziasztok!
Egy hete kezdtem használni a reg-enort. Szigorúan betartom az étrendet, igaz egy picit nehéz mert gyorsétterembe dolgozom.
Örömmel tapasztaltam tegnap, hogy sikerült 2 kilót fogynom, aminek nagyon örülök. :))
Olyan jó olvasni titeket.
Szép napot!
Sziasztok!
Kinek hogy telt a kis pihenő? Nekem még mindig tart. Őszi szünet van a suliban. Rám nagyon jó hatással volt.
Végre megindult a mérleg lefelé. Sokáig ingáztam, 69-70 között.
Ma reggel 69,2 voltam.
Boldogság! :-))
Sziasztok!
Leírnátok nekem, hogy hogy zajlik ez a fogyókúra? Miből áll? Mit kell tenni érte?
Köszönöm!
Remélem, most már megkapod. Az ünnepek biztosan bezavartak.
Visszaérkeztünk a pihenésből, fogytam 1 kilót, aminek nagyon örülök. Ugyanott volt Szabó Sigfrid is a feleségével, persze ő nem ismerhet engem, de én annál inkább. Ők is lazultak a jó meleg vízben, közben pedig szépen le is barnultunk, mert nagyon jó idő volt. Mindenkinek további szép napokat, jó egészséget kívánok!-:)))
Örülök neki, hogy szép lassan kisebb a mérleg nyelve. Remélem hamarosan én is elérem, hogy 6-ossal kezdődjön. :)
Hányadik üveg regenorodat kezdek meg?
Sziasztok!
Öröm ér nap mint nap. Egyre kevesebbet mutat a mérleg. Lassan megy, de legalább fogy.
Ma reggel: 69,4 kg voltam. :-)
Tegnap nem is ittam a reg-enort. Sajnos elfogyott és az ünnep lévén csak holnap fog ideérni a rendelés. Vagyis remélem hogy ideér. Múlt hét hétfőn rendeltem meg és 7 munkanap a szállítási idő. Nagyon remélem, hogy betartják.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása