Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

875. petya0502 (válaszként erre: 874. - Bondita)
2011. nov. 8. 06:59
Szia!Tegnap este voltam Szigfrid előadásán ,nagyon hangsúlyozta,hogy növényi zsírt a kúra ideje alatt nem szabad enni,(én megkérdezném a véleményét mielőtt inni kezdenék ebből az italból)a kukoricát szabad,de szerintem sok benne az adalék anyag is!Üdv!
874. bondita
2011. nov. 7. 20:04

Sziasztok!

Találtam ma a drogériában egy terméket, amit meg is vettem. Kukorica italpor.

Összetétel: kukoricaszirup (65%), növényi zsír, kálium-foszfát, kálcium-foszfát, szójabab mono és gliceridjei, csomosodásgátló, színezőanyag.

Ajánlja: reggeli italok, műzlik, turmixok alkotórészeként, főtt ételek elkészítéséhez tej helyett (édességekhez, pudingokhoz, főzelékekbe). Vízben oldódik. Szerintetek milyen lehet, szabad? Még ma nem, de holnap ki fogom próbálni. És nincs benne cukor. 2 ek-hoz 3 dl langyos víz.

Hát majd látjuk. Próbálta már valaki? Kukoricát úgy is lehet.

2011. nov. 7. 14:20

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy gesztenyét (sütve, vagy főzve) szabad-e enni a kúra ideje alatt?

Köszi a választ!

872. Zsuzsi13 (válaszként erre: 868. - Petya0502)
2011. nov. 7. 08:38

Szia Petya!

Szept 18-án kezdtem a regenort, tehát ez a 8. hét. Lement 4 kiló eddig. Volt közte okt 22-23-án bűnözés, mert akkor volt a kisfiam szülinapja és ettem a tortából.

Már sokkal jobban érzem magam, mint előtte, többet bírok és tovább bíroma fentlétet este (21-21,30-ig). Nem esik nehezemre a reggeli kelés (05-05,15-kor). Mozogni plusszba keveset tudok, inkább csak amit a háztartási melóval végzek, meg a gyerek körül este.

2011. nov. 7. 08:06
Sziasztok!Most élménybeszámolót tartok nektek!!Ma 20.-hete,hogy iszom a reg-enort Most kezdem meg a 8.-dik üveggel!ez idő alatt 13kg-ot fogytam ami igencsak látványos!Nagyon jól érzem maga ,könnyebb a mozgás,(már tornázni is könnyebb mint azelőtt)Ami még nagyon fontos számomra 3hete NEM szedem a vérnyomás gyógyszert,a víszerek szépen halványodnak!A bőröm síma és bársonyos nem ereszkedett meg a fogyás hatására,hanem sokkal szebb lett!Nektek is hasonló jókat kívánok!Picit pörgősebbre kéne tennünk ezt a fórumot,mert sokan csak nézegetik,és nem reagálnak rá!Írjátok meg ti is,hogy érzitek magatokat,mit éreztek?Üdv!!
870. mgv88261 (válaszként erre: 868. - Petya0502)
2011. nov. 7. 07:48
....egyszerre írtunk!!!!
869. mgv88261 (válaszként erre: 867. - Zsuzsi13)
2011. nov. 7. 07:47

Hívd fel Sigfridet. Ha rákeresel a nevére, kiadja a honlapját is és ott megtalálod a telefonszámát.

Egyébként nálam viszonylag rendben minden, azzal együtt, hogy nem fogyok. Időnként megkívánok dolgokat és akkor meg is kell ennem. Ma reggel ittam egy bögre tejet, de érzem, hogy rossz a gyomromnak, tehát nem fogok többet inni. Kb. két hete ugyanez történt csokival. Viszont a gyümölcsök még mindig nagyon hiányoznak. Tegnap kipróbáltam, hogy magam mellé tettem a nagy üveg vizet és kb. 2 óra alatt megittam másfél litert. Teljesen elvette az étvágyamat is és nagyon jól esett. Gondolom, mindenkinek más dolgok a nyerők és figyelni kell magunkat.

Én most azon vagyok, hogy fogyjak tovább, ezért továbbra is betartom a kúrát, sok vizet iszom és sokat mozgok, majd csak megjön a siker is!

868. petya0502 (válaszként erre: 867. - Zsuzsi13)
2011. nov. 7. 07:46
Szia Zsuzsi!Én azt tanácsolom neked,hogy mivel ilyen régen nem működik jól az anyagcseréd hívd fel telefonon,vagy személyesen keresd fel Szabó Szigfridet és kérj tőle tanácsot ebben a kérdésben is nagy tudással rendelkezik?és nagyon szívesen segít!Az nem jó,hogy ennyit szenvedsz ezzel a dologgal!Te mióta reg-enorozol?hány kg-ot fogytál eddig??
2011. nov. 6. 20:26
Segítsetek! Nálam a kúra kezdete előtt nagyon nagyon régre visszamenőleg túl lassú volt az anyagcserém, azaz szinte állt. Kb 1.5-2 hetente hashajtóra volt székletem. A kúrát mikor elkezdtem nagyon felpörgött és most megint örülök, ha heti 1x van székletem. Szerintetek mit csinálok rosszul? Inni iszok 2.5-3 liter vizet simán vagy citrom levével.
866. Beka63 (válaszként erre: 865. - Petya0502)
2011. nov. 6. 19:51

Szia!

Köszönöm az értékes információt, azt hittem gyümölcsteát szabad.Kezdő vagyok még,s örülök ha tanácsot adsz.8)Mai kajám R:2 szelet p. barna kenyér kacsazsírral ,sült császár szalonnával.

Ebéd:kicsit későn:1 tányér húsleves ,sok zöldséggel tészta nélkül,főtt husi,brassói rizzsel.

A család sütizett ,én megettem egy céklát, nagyon fincsi volt.Még vacsira eszem egy fél tepertős pogácsát,kacsazsírral.Üdv.

865. petya0502 (válaszként erre: 864. - Beka63)
2011. nov. 6. 09:12
Szia! Ha megengeded ,Megint beleszólok az étrendedbe!Gyümölcs teádat ,ha teheted cseréld le zöld teára,vagy valami más gyógyteára, mert gyümölcsöt nem szabad a kúra alatt,és azt mondta a Szigfrid,hogy gyüm teát sem!Ügyes vagy,mert nem sav káposztából készítetted a töltött káposztát,én annak idején sajnos beleestem abba a hibába,meg is állt a fogyásom 3hétre!Nagyon figyelek mindenre,hogy ne bűnözzek.Üdv!
864. Beka63
2011. nov. 5. 17:39

Sziasztok!

Természetesen édes káposztából csináltam a töltött káposztát és citromlével savanyítottam.

Mai kajám:Reggel 2szelet pirított barna kenyér kacsazsírral,hurka ,kolbi ,erős paprika.ebédem:halászlé 2 pirított barna kenyérrel. Vacsi:cukkini tócsni tönkölybúzaliszttel.Sok gyümölcstea steviával ,citrommal.Este torna az elipszisen.8)Üdv mindenkinek!

863. petya0502 (válaszként erre: 858. - Beka63)
2011. nov. 5. 07:18
Szia!Lehet,hogy csökkenteni kell az adagokat,de szerintem,ha a zsír beviteled több lenne,akkor beindulna a fogyás!Töltött káposztát édes káposztából lehet csinálni,szerintem úgy is nagyon fini,ha hiányzik a savanyú íz akkor tegyél rá citrom levet!Üdv!
862. webea
2011. nov. 4. 23:48
Bocs, kimaradt a reggeli 2db keményre főtt tojás a szalonna mellé :)
861. webea
2011. nov. 4. 23:42

Sziasztok! Ma reggel 117,5 kg voltam, örülök neki, bár Szigfrid szerint kevés a fogyásom. Eddig heti kb. 1 kg ment le, nekem ez jó, főleg, hogy eszem rendesen, nem koplalok. Mai reggelim császárszalonna+2 pirított kenyér+zöldpaprika, kávé.

Ebéd és vacsora is káposztás rizs kolbásszal, vacsi után 2db sárgarépa reszelve.

860. strigis (válaszként erre: 858. - Beka63)
2011. nov. 4. 22:15
Töltött káposzta savanyú káposztából tilos!!!!
859. bondita
2011. nov. 4. 17:57

Sziasztok!

Én mindig itt vagyok! :-)

Reggelim: Barna pirítós, ebéd késői rizs sült csirkével. Ja nem is rizs volt, hanem babfőzelék. Rizsliszttel sűrítettem és nagyon finom lett. Már úgy megszoktam a rizst és kicsit unom, hogy ki kellett próbáljak mást is. Holnap sütök egy kis cukkinitócsnit. Az valami isteni frissen.

Ja ma vétkeztem: Ettem egy kis gyümölcssalátát. A lányommal csináltunk apucinak, meg neki és nem tudta most ellenállni.

Annyira rossz érzés. Remélem nem fog nagyon bezavarni. Olyan jól haladok! Majd holnap jelentkezek milyen következményei lettek a csábításnak.

858. Beka63
2011. nov. 4. 16:49

Sziasztok4

Egy hete iszom én is a lötyit,de még nincs változás.Kicsit csökkentenem kell az adagokat és késő este nem enni.Ma ettem reggel 2 barna pirítost,1 szelet sült szalonnát,ebédem halászlé,1 töltött káposzta ,1 pirítos volt.

Vacsira még megeszem 1 pirítost kacsazsírral,gondolom ez nem sok.Kevesen jöttök az oldalra beszámolni, pedig jó olvasgatni titeket.8)

2011. nov. 4. 11:45

Ma paradicsomszósz és sült oldalas lesz az ebédem. A szószt egy nagyon kevés liszttel sűrítettem, mert önmagában is sűrű volt - az általam befőzött - paradicsomlé.

A reggelim két szelet kacsazsíros pirítós volt és vacsorára szalonnát eszem uborkával.

Én nagyon élvezem ezeket a csodálatos, késő őszi napokat. A családom is szabin van még a héten, úgyhogy kényeztetem is őket egy kicsit. Tegnap pl. egy nagy tál szilvalekváros gombócot csináltam nekik.

856. Eryka86
2011. nov. 4. 11:17

Sziasztok!

Egy hete kezdtem használni a reg-enort. Szigorúan betartom az étrendet, igaz egy picit nehéz mert gyorsétterembe dolgozom.

Örömmel tapasztaltam tegnap, hogy sikerült 2 kilót fogynom, aminek nagyon örülök. :))

Olyan jó olvasni titeket.

Szép napot!

855. bondita
2011. nov. 4. 10:45

Sziasztok!

Kinek hogy telt a kis pihenő? Nekem még mindig tart. Őszi szünet van a suliban. Rám nagyon jó hatással volt.

Végre megindult a mérleg lefelé. Sokáig ingáztam, 69-70 között.

Ma reggel 69,2 voltam.

Boldogság! :-))

854. petya0502 (válaszként erre: 853. - B916a1853b)
2011. nov. 4. 07:33
Szia Andika!Szívesen leírjuk neked,hogy miről szól ez a Kúra?nem fogyókúra,hanem tisztító kúra,melynek kellemes mellékhatása a fogyás!Válaszolunk a kérdéseidre,de a legegyszerűbb,ha beírod a keresőbe a reg-enor szót és ott nagyon sok mindent megtudsz róla!Bármi kérdésed van ezután is szívesen válaszolunk!ÜDV!
2011. nov. 4. 07:22

Sziasztok!

Leírnátok nekem, hogy hogy zajlik ez a fogyókúra? Miből áll? Mit kell tenni érte?

Köszönöm!

852. mgv88261 (válaszként erre: 851. - Bondita)
2011. nov. 3. 08:41

Remélem, most már megkapod. Az ünnepek biztosan bezavartak.

Visszaérkeztünk a pihenésből, fogytam 1 kilót, aminek nagyon örülök. Ugyanott volt Szabó Sigfrid is a feleségével, persze ő nem ismerhet engem, de én annál inkább. Ők is lazultak a jó meleg vízben, közben pedig szépen le is barnultunk, mert nagyon jó idő volt. Mindenkinek további szép napokat, jó egészséget kívánok!-:)))

851. bondita (válaszként erre: 847. - Zsuzsi13)
2011. nov. 2. 17:12
Szia! Azt hiszem, hogy ez lesz a 4. üveg, de 2 napja nem iszom, mert nem jött még meg a rendelésem. Remélem holnap azért megjön. Múlt héten hétfőn rendeltem meg a neten. Azt írták 7 munkanap. ???
850. csimaandi (válaszként erre: 848. - Jutuska)
2011. nov. 1. 16:56
Jutuska!Javaslom ,keress egy ökonetestermékforgalmazót,vagy keresd fel Szabó szigfrid urat,aki tájékoztat mindenről.Ha tovább nézelődsz vagy csak beirod a nevét megtalálod az elérhetőségét.Sok sikert!
2011. nov. 1. 16:51
sziasztok!Jelentem,121 kg vagyok!naponta 30,40 dkg megy le naponta.Becsületesen betartom a diétát,és nagyon élvezem,.Megszüntek a mindennapjaimat keseritő fájdalmak a térdem,csipőm derekam környékén.Nem vettem be 10 napja fájdalomcsillapitót!amit eddig mindennap muszály volt.Most elutazom,nem tudom mennyire sikerül tartani a programot,de igyekszem.Dani fiam szintén folyamatos fogyásban van.már látványos!Kitartás mindenkinek,!üdv andi
848. Jutuska
2011. nov. 1. 11:40
Sziasztok! Kérlek segítsetek, most olvastam a Reg-enorról, szeretném kipróbálni, de nem tudom, hogy mit lehet enni mellette, mennyit és mikor, azonkivül van e hozzá receptkönyv az interneten, vagy valamim utasitás, és ha igen hol találom, mennyibe kerül, és hol rendelhető a reg-enol, stb. Én 76 kg vagyok, és szeretnék 60-62-re lefogyni, szerintetek ezt mennyi idő alatt lehet elérni? Milyen egyéb hatáasai vannak a gyógyszernek? Ne haragudjatok a sok kérdésért, de fontos nekem a válasz, de egy "mindenttudó, tájékoztató" link is megteszi. Nagyon nagyon köszönöm a választ.
847. Zsuzsi13 (válaszként erre: 846. - Bondita)
2011. nov. 1. 09:07

Örülök neki, hogy szép lassan kisebb a mérleg nyelve. Remélem hamarosan én is elérem, hogy 6-ossal kezdődjön. :)

Hányadik üveg regenorodat kezdek meg?

846. bondita
2011. nov. 1. 08:42

Sziasztok!

Öröm ér nap mint nap. Egyre kevesebbet mutat a mérleg. Lassan megy, de legalább fogy.

Ma reggel: 69,4 kg voltam. :-)

Tegnap nem is ittam a reg-enort. Sajnos elfogyott és az ünnep lévén csak holnap fog ideérni a rendelés. Vagyis remélem hogy ideér. Múlt hét hétfőn rendeltem meg és 7 munkanap a szállítási idő. Nagyon remélem, hogy betartják.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook