Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

2015. febr. 20. 06:12

Sziasztok! Ma kezdem a 10. napomat, ez még nagyon a kezdet, de némi tapasztalat már van: nekem csak az első napon volt fejfájás, figyelek hogy meg legyen a napi három liter víz, ezáltal sokat futkározok a mosdóba. Nagyon jó érzés, hogy sokat tudok pisilni, nekem ezzel mindig gondom volt. Régebben is ittam napi másfél-két litert, de nagyon kevés volt a vizeletem.

A mensi megjött egy héttel a várt előtt, nagyon bőséges.

A bokacsizmámon a cipzárat sosem tudtam teljesen felhúzni, mostanra még az ujjamat is be tudom dugni a bokám és a csizma közé.

Tegnap szorulással küszködtem.:( Én vagyok a ludas, a zsírra figyeltem, a rostokra kevésbé.

Nem eszek semmi tiltott kaját, nem éhezem, a napi pár teáskanálnyi gránátalma magocskával igyekszem pótolni a gyümölcs igényemet.

A 3 x 1-ben kávét lecseréltem instantra, eritrittel iszom, kissé kihűlt állapotban. Igy lecsúszik.

Nem utolsó sorban pedig két és fél kilótól szabadultam meg.

Nagy gond nálam hogy a párolt zöldségektől kiver a víz, nem igazán rajongok értük. Tudom hogy ez pótolná a rostokat, de nem megy.

Ezért ma ebédre úgy gondoltam, párolok egész hüvelyes zöldbabot és sárgarépát, majd rizslisztes palacsintatésztába mártva zsírban kisütöm. Lesz rost és lesz zsír bőven.:)

Nagyon jó lenne, ha leírnánk hogy miket eszünk, ötleteket adva egymásnak.

4984. dorem
2015. febr. 19. 21:31
Ha megfogadtok egy jótanácsot. Én iszonyú édességfüggő vagyok, napi egy tábla csoki volt a minimum. A regenor mellett nem kell, nem hiányzik. Hétvégén lagziban voltunk, és ettem a tortából. Nem voltam rosszul, nem állt meg a fogyás, de kb 3 napig ölni tudtam volna egy kis édességért. Utána helyrebillentem megint.
4983. dorem (válaszként erre: 4982. - Rami1984)
2015. febr. 19. 21:28
Na ez egy jó kérdés. A szülés óta egyre rövidebbek a ciklusok, kb. 20 napnál tartottam. Januárban és februárban ovu után olyan, mintha meglenne, de elég a tisztasági, és gyakorlatilag 30 napra jött meg. Most nem tudom mi lesz a vége, egyelőre hasonló, mint januárban. A feltaláló szerint rendeződnie kéne.
4982. Rami1984
2015. febr. 19. 21:00
Sziasztok :-) egy kis helyzetjelentés :-) pár napon belül elfogy a màsodik üveg regenorom..-4 kg eddig...tudom azt hogy nem mindent tartottam be...voltak helyzetek amikor nem tudtam vissza utasítani mondjuk egy pohár bort...( szülinap) de próbálom betartani amennyire csak tudom...3 hónapig biztosan szeretnèm folytatni...nagyon jó szerintem ..és a fogyás mellett jobban is érzem magam ;-) lenne egy kèrdésem ..a menstruációt nem zavarja nektek?
4981. anita85-12 (válaszként erre: 4968. - Orchidea41)
2015. febr. 19. 20:51
Szia nem probléma,legalább is nekem nem volt az.
4980. zsuzscsino (válaszként erre: 4967. - Gibbongyerek)
2015. febr. 19. 19:47
Szia Gibbongyerek!Hasonló a helyzet nálam is állandó fogyókúra aztán yo-yo.Nagyon szeretem az édességet,meg hát enni is imádok.Hozzá tartozik a férjem nagyon szeret főzni,tud is ,és nekem innentől végem lett.Most elhatároztam,hogy ennek véget kell vetni,mert már éreztem,hogy nem lesz jó vége.Ízület,térd fájás vérnyomás ingadozás stb...Szeretnék a ti segítségetekkel megjavulni,hátha sikerül.Én legalábbis nagyon bízom benne.Remélem sikerülni fog mindannyiunknak.Majd biztatjuk egymást,hiszen olyan jó kis csapat áll mellettünk.
4979. asparagus (válaszként erre: 4975. - Moni999)
2015. febr. 19. 19:30
Biztos vettem be valamit, mert én is nehezen tűröm a fejfájást, azóta csak egyszer fájt, amikor belázasodtam, nekem a sima advil elég volt.
4978. zsuzscsino (válaszként erre: 4971. - Bogyócica)
2015. febr. 19. 19:30
Szia bogyócica!Én mindent mérek,és a mai reggelim 3dkg házi füstölt kolbász,5 dkg kolozsvári szalonna 5dkg telj.kiőrlésű kenyér.Ezt én melegszendvicsnek csináltam meg,de jól meg pakoltam még lila hagymával.3 dl.tea volt még hozzá.Bőven elég volt.Ja még reszelt sárgarépát céklával úgy kb.5-8dkg-ot.Ezt azért mert napi 40dkg rostot kell bevinni.
4977. Moni999 (válaszként erre: 4976. - Dorem)
2015. febr. 19. 19:19
Köszi szépen hogy válaszoltál! :)
4976. dorem (válaszként erre: 4975. - Moni999)
2015. febr. 19. 18:39
Nekem a regenor előtt pár hónappal kezdődött, hogy egyre gyakrabban fájt a fejem hányingerrel társítva, és ha nem vettem be gyógyszert, plusz nem aludtam egyet, végem volt. Akkor algopyrint szedtem. Aztán regenorozni kezdtem, az első napokban kevés volt a víz, sok a csoki, újabb fejfájás, voltaren dolot vettem be. Az elmúlt jó másfél hónapban egyszer kezdődött, megint voltaren, és abba is maradt, nem jött a többi szokásos tünet. Patikus szerint ez erős gyógyszer.
4975. Moni999 (válaszként erre: 4974. - Asparagus)
2015. febr. 19. 18:18

Nagyon jó ezt olvasni, mert alátámasztja a Mester által mondottakat, és igazán nagyon örülök, hogy jót tett az egészségednek :)

Nekem most kezd el fájni a fejem..nem is ittam eleget, de ha már itt tartok, akkor szeretném megkérdezni, hogy amikor jelentkezett a fejfájás, már akinél jelentkezett, vettetek be valami fájdalomcsillapítót? Én nagyon tudok szenvedni ha fáj a fejem, igy valószínűleg nem fogom kibírni, hogy ne vegyek be valami gyógyszert. Akinek volt ilyen problémája, az elmondaná, hogy oldotta meg? Előre is köszönöm!

4974. asparagus (válaszként erre: 4972. - Moni999)
2015. febr. 19. 17:05

Így van, valahogy úgy fogalmazott, hogy mindenkinek az optimálisra fog beállni a súlya!

Hogy mindenre jó, azt nem hiszem, de sok mindenre jó, ez a saját és a környezetem tapasztalata, hogy csak felsoroljak párat, bár itt az évek alatt már írtam róluk, szóval a saját vérnyomásomat pár hét után olyan szintre levitte, hogy vidáman kávézhatok akármennyit, ez nekem az álom kategória, azért is viselem a szívemen a Reg-Enor sorsát, mert 16 éves korom óta szedtem a bogyókat magas vérnyomásra és most 56 vagyok! ez ám a nem semmi! Mellékhatásként nekem is lement a súlyom 82-től 68-ra. A baráti körben van, akinek megszűnt a reménytelennek tűnő lábszaga, ja, és én minden napot tüsszögéssel kezdtem, ez is elmúlt, a fogínyvérzésem is, az állandó egerezéstől alig mozgott már a csuklóm, éjjel sírva aludtam, ez is a múlté, hirtelen ennyi jut eszembe. Nem csodaszer, de valamit tud, az biztos! Persze annál, aki betartja a szabályokat!

2015. febr. 19. 17:04

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni esetleg, hol lehet a legolcsóbban beszerezni?

Köszi előre is!

4972. Moni999 (válaszként erre: 4970. - 5f32f3fde1)
2015. febr. 19. 16:15

Egyik előadásában azt mondta a "Főnök", hogy akinek fogyni kell az fogy akinek hízni, az pedig hízni, szal Te leszel a kisérleti alany ebben a társaságban :)

Egyébként annyi mindent felsorolt hogy mire jó, hogy őszintén megmondom, én már nem nagyon hiszem azokat el, de persze lehet hogy minden igaz...:)Kissé hitetlen vagyok :) Lehet hogy ezért majd meg leszek itt kövezve, de vállalom :)

2015. febr. 19. 16:09
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy ti reggelire mekkora adagot esztek. Pl. szalonnából hány dekát lehet? Vagy tojásból mennyi darabot?
2015. febr. 19. 13:55

Kicsit meg vagyok ijedve, hogy mindenki fogy, remélem én nem fogok.

Akinek nincs túlsúlya egyáltalán, azok is fogytak a szertől?

4969. 5f32f3fde1 (válaszként erre: 4964. - Gibbongyerek)
2015. febr. 19. 13:54
Gratulálok, ügyesek vagytok!:)
2015. febr. 19. 13:51
Sziasztok!Ma utolért a végzetem.Összeszedtem valami megfázást.Ebben a szép időben katasztrófa.Meglátjuk meddig tart a regenorral.Elég nehéz 3x enni nem mindig tudom betartani.Sajnos.Ha 2x eszem megiszom a 15ml, szerintetek probléma?Tanácsot kérek ebben az estben.Köszönöm.Szép napot mindenkinek!
4967. Gibbongyerek (válaszként erre: 4965. - Zsuzscsino)
2015. febr. 19. 13:26

Kedves Zsuzscsinó!

Azért hozzátartozik a történethez, hogy mindig is gyors volt az anyagcserém. Sajnos eddig mindig lefogytam, aztán jött a yo-yo. Ez főleg a rendszertelen étkezésnek tudható be. (egy kis péksüti, egy kis csoki, egy kis kóla, na jó nem kicsi hanem sok). Én úgy látom, hogy a titok az életmódváltásban van, legalább is ezt érzem. Jobban kell figyelni az ételekre, már azon beszélgetünk a párommal, hogy mi lesz utána, meg kellenne őrizni a "lefogyott" állapotot. Így változtatunk, minimális cukor, kenyér stb... De addig még van több mint két hónap (4 hónapra terveztük).

Mégegyszer köszi a gratulációt, és neked is sok sikert.

4966. baba1977 (válaszként erre: 4964. - Gibbongyerek)
2015. febr. 19. 13:25
Gratula nektek ! :-)
4965. zsuzscsino (válaszként erre: 4964. - Gibbongyerek)
2015. febr. 19. 12:00
Nagyon gratulálok nektek,és csak halkan jegyzem meg,hogy én egy hét alatt -1,5kg fogytam. Nagyon boldog vagyok én is.Február 13-án kezdtem.Jó érzés remélem nem hagy alább a lelkesedésem.Még egyszer sok siker a jó eredményhez.
2015. febr. 19. 11:44

Sziasztok!

Tapasztalataink: Január 6.án kezdtünk. A feleségem -6kg-nál tart, én -13(!)-nál. Lehet hogy hihetetlen, de én is csak csodálkozom. 109 kg-on indultam és ma 96 kg vagyok. Kissebb kellemetlenségek voltak/vannak pl.: fejfájás, de ez akkor is az én (férfias) diétám. Hihetetlen, hogy a kedvenc kajáimat eszem és fogyok (már lassan mozogni is kellenne izomtömeg miatt).

A legkedvesebb az, hogy rég nem látott ismerősök (értsd: tavaly decemberben találkoztunk...) kérdezik: Úristen mi van Veled? Csak nincs valami baj? :))) Vicces, de jól esik...

Mindenkit csak biztatok!

4963. gabrietta
2015. febr. 19. 07:57

A saját sütésű kenyerem. Küldöm annak, aki kérte:

Rozskenyér

• 30 dkg rozsliszt (teljes kiörlésű

• 20 dkg világos rozsliszt (teljes kiőrlésű)

• 4 - 5 evőkanál kovász

• Só (ízlés szerint)

• pici zsír

• 1 tojás

• annyi langyos víz, hogy közepes keménységű legyen a tészta

• ízlés szerint egy kis őrölt köményt és őrölt borsot is lehet bele tenni

elkészítés

1. A hozzávalókat összekeverjük, jól kidolgozzuk, majd tálba tesszük, és kelesztjük. Én reggel dagasztom be, és estig hagyom kelni. Nem kel meg annyira, mint az élesztős kenyér.

2. Ha megkelt, deszkára borítjuk, gyengéden átgyúrjuk, megformázzuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. (kerámia sütőformám van, abba nem kell papír, és nem kell kizsírozni sem)

3. Tetejét rozsliszttel meghintjük, bevagdossuk, és még kb. 40 percig hagyjuk kelni. (ezt a lépést időhiány miatt kihagyom)

4. Előmelegített sütőben szép barnára sütjük. (letakarva sütöm kb. 1 óráig, utána meg addig, míg piros nem lesz, és a széle elválik a sütőformától). Nagyon kell rá figyelni, hogy az alja ne égjen meg, de a közepe is átsüljön.

Természetesen élesztővel is meg lehet csinálni. Akkor langyos vízbe kell megfuttatni az élesztőt, és elég neki 1-2 óra kelés.

Kovász

1. nap

- 5 evőkanál rozsliszt (csak is rozslisztet használjunk, ebből készül a legjobb kovász!!)

- fél deci kéz meleg víz

A kettőt összekeverjük egy edényben. Ha tudjuk, akkor napközben is keverjük meg többször.

2. nap

- ismét 5 evőkanál liszt és fél deci kéz meleg víz (ne legyen melegebb, mert akkor nem tud életben maradni a kovász)

3. nap

- ismét 5 evőkanál liszt és fél deci víz

Most várunk, hogy elkészüljön a kovász! Ha már erjedt illata van és fel is jön, mint a kelt tészta, akkor biztos, hogy sikerült!

Ekkor berakhatjuk a hűtőbe, és használat előtt fél-egy nappal elővesszük.

A hűtőből kivett alap kovász

Használata

 az alap kovászt kivesszük a hűtőből

 hozzáadunk 6-7 evőkanál rozslisztet és 1-2 deci meleg vizet. Összekeverjük, és szobahőmérsékleten tároljuk

 közben többször megkeverjük

 a kenyértészta alapjához teszünk a kovászból (olyan 1-2 evőkanálnyit kg-ként, de lehet, hogy kell a 4 evőkanálnyi is). Készre dagasszuk a kenyeret, kelesszük és kisütjük!

4962. gabrietta (válaszként erre: 4958. - Éva Debrecen)
2015. febr. 19. 07:54
Nagyon energikus vagyok, az biztos, de nem tudom, hogy ez a regenornak, az algának, vagy a súlycsökkenésnek tudható be. Nekem különösebb egészségügyi panaszaim nem voltak előtte sem (izület, stb)de most roppant hajlékony vagyok. Észrevettem, hogy 50 évesen úgy ülök a szaunába vagy néha otthon, hogy a nyakamba van szinte a lábam. Mármint arcig felhúzott térddel. Az erőm szuper. Hot ironra járok tornázni,(ilyen súlyemelős féle) és én vagyok az egyedüli aki az összest súlyt felpakolja és viszonylag szabályosan csinálja a gyakorlatokat is. Majd teszek fel róla képet (bár a képen még nics rajta az összes súly). A bőröm az elég szép, bár a hasamon kicsit löttyedt, de az ilyen volt mindíg mióta szültem (kivéve amikor kövér voltam, de akkor meg nagy volt a hasam). Az arcom kissé beesett, de talán nem annyira mint regenor nélkül. Szóval összességében jól vagyok, de azért hozzáteszem mégegyszer, hogy előtte sem volt különösebb bajom. Ja még annyi, hogy a diéta előtt voltam vérvételen, és egy csillagom sem volt. Március 07-én jár le a fél évem és megyek újra, kiváncsi leszek mit mutat.
4961. 5f32f3fde1 (válaszként erre: 4956. - Ga12)
2015. febr. 18. 22:58
:( Akkor megvan mitől fáj a fejem, és mitől szédülök. Tuti még jobban levitte az amúgy is nagyon alacsony vérnyomásomat.
2015. febr. 18. 22:02

3 hete kezdtem a kúrát, 3 kg ment le. 59 éves nagymama vagyok, és szeretnék 20 kg-t fogyni, és fitten szaladni a 2 kis unokámmal.

Hajrá Nagyik !!

2015. febr. 18. 21:59

Érzel változást pl. energikusabb lettél?

Köszönöm a válaszod :-))

4958. Éva Debrecen (válaszként erre: 4898. - Gabrietta)
2015. febr. 18. 21:57

Gabrietta !

Köszönjük a biztatást, és gratulálok az eredményedhez !! Kérlek ird meg, hogy a súlycsökkenésen kivül milyen tapasztalataid vannak? Pl. a bőröd hason, combon , és az arcodon,

mit látsz? Nekem pl. fájnak az izületeim, ezért is kezdtem el a kúrát. Érzel-e v

4957. baba1977 (válaszként erre: 4956. - Ga12)
2015. febr. 18. 21:42
Akkor azert vagyok ilyen nyomi :-)
4956. ga12 (válaszként erre: 4952. - Baba1977)
2015. febr. 18. 19:43
Igen, olvastam, hogy leviszi/ leviheti a vérnyomást, ezért figyelni kell!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook