Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

4835. forty-five (válaszként erre: 4834. - Orchidea41)
2015. febr. 13. 18:11
Ha az összetevőkben nincs semmi tiltott, pl. cukor, vagy növényi olaj, akkor igen.
2015. febr. 13. 17:09
rizstejjel kávét lehet inni?
2015. febr. 13. 13:45
1 rész:Sziasztok!5 napja szedem de semmi különöset nem tapasztaltam.Minden étkezésnél 1 evőkanál zsírt eszem meg.Betartom a cukor tilalmat.Vettetek észre változást a széklet és a vizeletnél.Talán itt kezdődik minden.Én még nem.Megnéztem Szabó úr videóját ebből kiindulva a kérdés.Mindig szalonna kolbász zsír a kaja..... folyt:4831 hozzászólásnál
2015. febr. 13. 13:38
Az üzenet eleje eltünt
2015. febr. 13. 13:37
családom ki van bukva.Hetente 2Xjárok edzeni személyre szabottan.Remélem 2 hét után már másról is beszámolhatok.A regenort korábban nem kóstoltam de szerintem iható.Talán szárazabb a szám mióta ezt iszom.Talán ennyi az észrevételem.Kitartást mindenkinek és jó hétvégét!
2015. febr. 13. 13:24

Ok. Értem, hogy be kell tartani. De ha egyszer valaki hibázik, véletlenül meg evett olyat amit nem lehet, vagy megeszik olyat amiről nem tudja hogy nem lehet? Olvastam ilyet, hogy egy kis bűnbeesés=1 üveg kidobott reg-enor.????Mi ez?

Ha egyszer hibázol már nem is használ a reg-enor????

4829. karika62 (válaszként erre: 4822. - Ga12)
2015. febr. 13. 11:59

Szia! Én is most a napokban kezdtem, és bizony nem nagyon bírtam még gondolni sem a zsírra!:-(.........fájt is a fejem , nem kicsit! Beszéltem a Szabó Úrral, aki azt tanácsolta, h kezdetben csak a fele mennyiséget igyam a szerből! De! A lényeg a zsír!

Épp ezt szeretném kérdezni, már tapasztaltaktól! Ti hogyan viszitek be a főétkezéseknél a 3 csapott kanálnyi kacsazsírt?? Nekem ez még nehéz! Pedig nagyon szeretném ha működne......eddig semmi különöset nem vettem észre! Lehet vmit rosszul csinálok? Köszönöm a válaszokat! Üdv: Mindenkinek kitartást!

4828. chelly
2015. febr. 13. 09:45

basszus ettem édességet... ájjj és hogy fájt a gyomrom tisztára rosszul voltam.

Nagyon durva ma indulok wellnes hétvégére azt sem tudom ott mi fog várni mennyire tudok majd úgy étkezni,de nem agyalok rajta nyilván oda figyelek,de szeretném jól érezni magam a párommal aki lehet nem arra vágyik ezen a három napon,hogy azon rinyáljak jaj szerinted most mit egyek két napig még?

Na majd meglátjuk!

:)

4827. Moni999
2015. febr. 13. 09:11

Sziasztok!

Tegnap Én is megkaptam az első dobozommal. Még itt figyel az asztalon hétfőn kezdem, mert ma biztos bűnözés lesz :)) Elolvastam a hozzászólásokat, sok segítség van, ami Engem érdekelne, hogy amikor befejeztétek magát a kúrát 4-6 hónap után, akkor mi történik az étkezésetekkel? Marad minden a régiben? Gyümölcsöket lassan vissza lehet vezetni? S mi a helyzet a sajtokkal? Mert bár nem vagyok nagy tejivó, de a sajtokat nagyon szeretem gyümölcsökkel ugyanaz a helyzet.... Szóval olyanok hozzászólására várnék, akik már túl vannak a méregtelenítésen. Ja és olvastam hogy ha valakinél véletlenül besikerül valami nem odavaló, akkor azért annyira nincs jól. A kúra alatt igyekszem betartani mindent, de Engem most elsősorban az utáni élet érdekelne :) Köszönöm előre is!

4826. dorem (válaszként erre: 4824. - Uzsi58)
2015. febr. 13. 00:32
Kíváncsi leszek az eredményre, feltétlenül írd majd meg! Köszi.:)
4825. baba1977
2015. febr. 12. 22:43
En ket napja iszom..nem vagyok fel puffadva olyan konnyunek erzem magam,hatam nyakam se faj szinten kis gyerek cipelese miatt .egyedul a kolatol kellett bucsut vennem ..ujra szalonnat es zsirt enni amit ritkan tettem..
4824. uzsi58 (válaszként erre: 4810. - Dorem)
2015. febr. 12. 21:37
Igen, kedves Dorem.., holnaptól ezt fogom tenni :-)
4823. ga12 (válaszként erre: 4821. - Bobidomi)
2015. febr. 12. 18:52
A fehér kenyeret pedig jobban fel tudja dolgozni a gyomor, de lehet, hogy ez is egyén-függő...
4822. ga12
2015. febr. 12. 18:47
A Reg-enor kúra elején volt valaki, aki rosszul érezte magát a zsíroktól? Nekem volt eddig vele gondom, ezért kérdezem, mert ha elmúlik később, akkor semmiképp nem adom fel.
4821. Bobidomi
2015. febr. 12. 18:22
Más: napok ota a teljeskiorlesu igen/temahoz olvasok. Hat, ember legyen a talpan, aki ebben eligazodik. En nem puffadok tole, a feherkenyertol igen, igaz , nem piritva ettem, de ha nem egeszseges.... jaj.
4820. Bobidomi
2015. febr. 12. 18:10
Sziasztok! Nem jon ossze nekem az a palacsinta, olyan ugyetlen vagyok! Viszont a goffrisutoben majdnem, csak nagyon ragad... ((((
4819. Bobidomi (válaszként erre: 4815. - Hermanbelsoa)
2015. febr. 12. 18:09
Ha nem tartod be, nincs ertelme vasarolni! Akkor elvesz a lenyeg,maradnak a mereganyagok.
4818. ga12
2015. febr. 12. 18:04

Sziasztok!

Melyik édesítőszer a legjobb a kúra alatt?

4817. Lexi Niki
2015. febr. 12. 18:01
Sziasztok! Tud valaki valamit a csomagolás és az íz változásáról? Biocomtól veszem mindig. Most intenzívebb az íze, láttam más is észre vette....
4816. hermanbelsoa (válaszként erre: 4722. - Kromy)
2015. febr. 12. 16:35
én nem kövezelk meg!nem vagy egyedül:)
2015. febr. 12. 16:19
Sziasztok!Én is most vettem reg-enort és már el is kezdtem. Én nem fogyni szeretnék, csak méregteleníteni. (Szeretnénk kistesót ebben az éveben és előtte szeretnék jól felkészülni.)Szerintetek mennyire fontos ez esetben ezt a szigorú diétát tartani? Se tej, se gyümölcs, semmilyen tejtermék..huuhh...ok. valamilyen szinten be tudom tartani, de amit főzök meg kell kóstolnom, pici tejet öntök a kávémba mert anélkül nem tudom meginni.....
4814. chelly
2015. febr. 12. 10:41

Ha bárkinek ételallergiája van vagy puffad és nem tudja mitől akkor az első és legfontosabb,hogy elkell hagyni a teljrskiörlésű dolgokat,mert az puffaszt a legjobban.

Valóban az évek során folyamatosan probálja Szigfrid vizsgálni mit együnk és igyunk a szedése alatt azaz változik a lista és hozzá kerül vagy lekerülnek róla dolgok de nagyjából fix az egész.

Én személy szerint egyáltalán nem eszem teljeskiörlésű termékeket mert azonnal puffaszt ahogy mindenkit a környezetemben :(

marad a többi fajta van bőven választék ma már a piacon :)

Én sokkal jobban érzem magam mióta szedem pedig a sport miatt elég diétát csináltam már amik teljesen mások voltak és azok is nagyon hatásosak de itt inkább a méregtelenités a lényeg a fogyás az csak egy plussz jó amivel jár a termék fogyasztása.

4813. Csaba1960 (válaszként erre: 4805. - Uzsi58)
2015. febr. 12. 08:42

biorezonancia elvén mérhető:

• Gombás-, vírusos-, bakteriális fertőzések

• Allergiák (laktóz, glutén intolerancia)

• Toxinok

• Kerülendő és pótolandó táplálékok

• Vitamin-, ásványi-anyag hiány

• Rizikó faktorok

• Aminosavak, zsírsavak, enzimek és hormonok szintje, melyek alapján feltárulhat a tünetek kialakulásának háttere, és magyarázatot kaphatunk miértjükre.

Az internetről másoltam be, tehát biorezonanciával az allergia kimutatható.

4812. jógini1 (válaszként erre: 4805. - Uzsi58)
2015. febr. 12. 07:57
Csak a biorezonanciára válaszolnék: Nekem 6 éve evvel már kimutatták a tejtermékeket, koffeint, kakaót... Tavaly vérből is megcsináltattam és uazok jöttek ki.
4811. asparagus (válaszként erre: 4809. - Baba1977)
2015. febr. 12. 07:56
én bárkinek küldök akár egy dobozzal is 5300 Ft-ért, minimális postaköltséggel
4810. dorem (válaszként erre: 4805. - Uzsi58)
2015. febr. 12. 06:35

Súly: egy hónap alatt kilóban nem jelentős a változás, fel-le ugrál, viszont hasban 11 cm, csípőben 4. Tornázni sajnos nem volt időm. Kétlem, hogy önmagában a szalonna-zsír-kolbász kombinációtól ennyit mozdulna.

Nem súly: tizenéve kegyetlenül fáj a derekam, még reumatológiai kezelésen is voltam. Kisgyerekem van, súlyának cipelése nem túl könnyű. Reggelente majdnem sírtam a fájdalomtól és kellett pár perc, míg kiegyenesedtem. Nos, ez mára 95%-ban elmúlt. És nem csináltam semmi egyebet, ami segített volna. Érdekes.

Ha nem a löttynek köszönhető a fogyásod, kipróbálhatnád, hogy enélkül fogysz-e, illetve tapasztalsz-e változást magadon.

4809. baba1977
2015. febr. 11. 23:13
Olxon is hirdetik..sokan inkabb mas honnet szerzik be ,biocom oldalan egy dobozzal nem lehet rendelni,ezert rendel mashonnet amibe ki tudja mi van..erdemes ossze fogni baratno-rokon stb es biocomrol rendelni..
4808. asparagus (válaszként erre: 4807. - Bobidomi)
2015. febr. 11. 22:24
Tényleg! És az a régi tájékoztató, szóval kíváncsi lennék, hányféle tájékoztató létezik? Mert az enyémhez ezt adták és mindenkinek, akit ismerek. Igaz, mi a Biocomtól szerezzük be. Hallottam, hogy hamisítványt is lehet kapni, mindenkinek lelke rajta, hol veszi.
4807. Bobidomi (válaszként erre: 4806. - Asparagus)
2015. febr. 11. 22:16
.... valamint , hogy reggel ehgyomorra VAGY etkezes utan 1-1.5 oraval. Na ennyi.
4806. asparagus (válaszként erre: 4805. - Uzsi58)
2015. febr. 11. 22:11
Az új tájékoztatóban már nincs a teljes kiőrlésű, a képeim között megtalálod, folyamatosan kísérletezik a feltaláló, a többit nem kommentálom.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook