Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Ok. Értem, hogy be kell tartani. De ha egyszer valaki hibázik, véletlenül meg evett olyat amit nem lehet, vagy megeszik olyat amiről nem tudja hogy nem lehet? Olvastam ilyet, hogy egy kis bűnbeesés=1 üveg kidobott reg-enor.????Mi ez?
Ha egyszer hibázol már nem is használ a reg-enor????
Szia! Én is most a napokban kezdtem, és bizony nem nagyon bírtam még gondolni sem a zsírra!:-(.........fájt is a fejem , nem kicsit! Beszéltem a Szabó Úrral, aki azt tanácsolta, h kezdetben csak a fele mennyiséget igyam a szerből! De! A lényeg a zsír!
Épp ezt szeretném kérdezni, már tapasztaltaktól! Ti hogyan viszitek be a főétkezéseknél a 3 csapott kanálnyi kacsazsírt?? Nekem ez még nehéz! Pedig nagyon szeretném ha működne......eddig semmi különöset nem vettem észre! Lehet vmit rosszul csinálok? Köszönöm a válaszokat! Üdv: Mindenkinek kitartást!
basszus ettem édességet... ájjj és hogy fájt a gyomrom tisztára rosszul voltam.
Nagyon durva ma indulok wellnes hétvégére azt sem tudom ott mi fog várni mennyire tudok majd úgy étkezni,de nem agyalok rajta nyilván oda figyelek,de szeretném jól érezni magam a párommal aki lehet nem arra vágyik ezen a három napon,hogy azon rinyáljak jaj szerinted most mit egyek két napig még?
Na majd meglátjuk!
:)
Sziasztok!
Tegnap Én is megkaptam az első dobozommal. Még itt figyel az asztalon hétfőn kezdem, mert ma biztos bűnözés lesz :)) Elolvastam a hozzászólásokat, sok segítség van, ami Engem érdekelne, hogy amikor befejeztétek magát a kúrát 4-6 hónap után, akkor mi történik az étkezésetekkel? Marad minden a régiben? Gyümölcsöket lassan vissza lehet vezetni? S mi a helyzet a sajtokkal? Mert bár nem vagyok nagy tejivó, de a sajtokat nagyon szeretem gyümölcsökkel ugyanaz a helyzet.... Szóval olyanok hozzászólására várnék, akik már túl vannak a méregtelenítésen. Ja és olvastam hogy ha valakinél véletlenül besikerül valami nem odavaló, akkor azért annyira nincs jól. A kúra alatt igyekszem betartani mindent, de Engem most elsősorban az utáni élet érdekelne :) Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Melyik édesítőszer a legjobb a kúra alatt?
Ha bárkinek ételallergiája van vagy puffad és nem tudja mitől akkor az első és legfontosabb,hogy elkell hagyni a teljrskiörlésű dolgokat,mert az puffaszt a legjobban.
Valóban az évek során folyamatosan probálja Szigfrid vizsgálni mit együnk és igyunk a szedése alatt azaz változik a lista és hozzá kerül vagy lekerülnek róla dolgok de nagyjából fix az egész.
Én személy szerint egyáltalán nem eszem teljeskiörlésű termékeket mert azonnal puffaszt ahogy mindenkit a környezetemben :(
marad a többi fajta van bőven választék ma már a piacon :)
Én sokkal jobban érzem magam mióta szedem pedig a sport miatt elég diétát csináltam már amik teljesen mások voltak és azok is nagyon hatásosak de itt inkább a méregtelenités a lényeg a fogyás az csak egy plussz jó amivel jár a termék fogyasztása.
biorezonancia elvén mérhető:
• Gombás-, vírusos-, bakteriális fertőzések
• Allergiák (laktóz, glutén intolerancia)
• Toxinok
• Kerülendő és pótolandó táplálékok
• Vitamin-, ásványi-anyag hiány
• Rizikó faktorok
• Aminosavak, zsírsavak, enzimek és hormonok szintje, melyek alapján feltárulhat a tünetek kialakulásának háttere, és magyarázatot kaphatunk miértjükre.
Az internetről másoltam be, tehát biorezonanciával az allergia kimutatható.
Súly: egy hónap alatt kilóban nem jelentős a változás, fel-le ugrál, viszont hasban 11 cm, csípőben 4. Tornázni sajnos nem volt időm. Kétlem, hogy önmagában a szalonna-zsír-kolbász kombinációtól ennyit mozdulna.
Nem súly: tizenéve kegyetlenül fáj a derekam, még reumatológiai kezelésen is voltam. Kisgyerekem van, súlyának cipelése nem túl könnyű. Reggelente majdnem sírtam a fájdalomtól és kellett pár perc, míg kiegyenesedtem. Nos, ez mára 95%-ban elmúlt. És nem csináltam semmi egyebet, ami segített volna. Érdekes.
Ha nem a löttynek köszönhető a fogyásod, kipróbálhatnád, hogy enélkül fogysz-e, illetve tapasztalsz-e változást magadon.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása