Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Szomorú vagyok az eddig tapasztaltaktól..
Amióta csinálom a Reg-enor diétát, és iszom a szert, mindennap fáj a fejem, egész nap. Hulla fáradt vagyok azóta, és szédülök, nagyon leviszi a vérnyomásomat. Candida miatt kezdtem el, mert a sima Candida diéta nem mulasztotta el. /pedig régebben igen/. A feltaláló írta, hogy annál van fejfájás aki nem eszik elég zsírt. De én eszek, mert kimérem pontosan mérleggel, hogy min. 20 g.-ot eszem minden evésnél.
Mindenkinek beválik, másnál nem olvastam ilyen mellékhatásokat. Nálam mi lehet a baj?
Lehet, hogy az, hogy én egyált. nem ettem előtte zsírt, csak növényit?
Szerintem, ha belefér a kenyérpirítóba, akkor az jó méret.
Mivel lehet kapni mélyhűtött nokedlit, gondolom a nokedli is fagyasztható, kiadagolva.
Valamit tud, az biztos! Én másoktól hallottam róla, akik regeneroznak és most nemrég annyira untam már, hogy három nap után nem akart elmúlni a köhögésem - elég türelmetlen vagyok ilyen téren - és előkaptam a dobozt, megbontottam, és mondtam neki, hogy benned van minden reményem és most tényleg nem fényezem, de másnapra nyoma nem volt a köhögésnek. Valamit biztos aktivizál a szervezetben, ami ott van, csak nem elég erős. A többiek két hétig kínlódtak, a saját anyámat se tudom rábeszélni, pedig nagyon kellene, piszkosul legyengítette ez a lázas vírus. Szóval nálam bizonyított, csak ugye ez nem konkrét annyira, mint mondjuk egy lázcsillapító, hogy vagy leviszi a lázat, vagy nem.
Én már évek óta szedem az algát. Szuper energiát ad, de a regenor kúra alatt 4 hónapig semmit nen szedtem. Nagyon komolyan vettem a méregtelenítést és mèg a kapszulàban is van olyan anyag ami nem kéne. Azóta megint szedem és még magnéziumot is mert görcsölt többször a lában.
Sziasztok!
Van köztetek olyan aki meggyógyult a candidából a Reg-enor + diéta segítségével?
Ha igen, mennyi idő alatt?
Én nem szeretnék fogyni, nincs túlsúlyom, remélem nem is fogok.
Elkezdtem nemrég a diétát, és inni a folyadékot.
Nekem nagyon nehéz ennyi zsírt megennem, hányingerem van tőle. Több hónap alatt nem szoktam annyi zsírt enni, mint most 2 nap alatt.
Valaki mondja meg mennyi az a kenyér mennyiség ami ehető?
Irják egy szelet pirítva, de Nálunk a kenyér kerek, annak a közepéből egy szelet..., hát nem dekáztam le de elég sok, és ha ezt zsirral eszem ott a szénhidrát, ráadásul nem is kevés.
Sziasztok, egy tipp annak, aki szenved a sok zsirtol meg hustol: nekem nagyon bejott mindenhez a torma. En csak natur szeretem, ma meg a rantottara is raraktam , priman elvette a zsir izet. A ceklahoz is jo. Tovabbi sok sikert!
Valaki nem írná le, hogy mégis milyen mennyiségeket lehet pld. levesből, főzelékből, rizsből stb. enni? Csak annyit tudok, hogy a zöldségköret 40 dekás legye. Köszi
Szia! Én készítettem szárított bio-kókuszból a tejet.
Az eritritnek biztosan nincs köze hozzá, az egyik létező legjobb cukorhelyettesítő.
Szia! Amikor kezdtem a kúrát, még nem tudtam, hogy létezik, akitől hallottam, ő az elejétől szedte, azt mondja, szerinte gyorsítja a folyamatot és nincsenek mellékhatások. Neki más problémái is voltak, amire ajánlották és megkérdezte a feltalálót, hogy lehet-e együtt szedni és igen választ kapott.
Szia! A kókusztej dobozára mi van írva? Mert én úgy tudom, hogy csak az igazi kókuszdiót lehet enni, abból is minimálisat, a készítményeket nem.
Ugyanígy készíthettek rizskochot is, vaníliarúddal, kókusztejjel, édesítővel.
Sziasztok! A mai desszertem: kókusztejes rizs, tetején gránátalma+ fahéj. ( kevés xilittel készítettem ):)
Nekem megvan az új kedvenc ebédem :) Még ha van is itthon más, akkor is ezt ezsem :) :) Sima rízs. Veszek a tescoban nagyon apróra vágott bacent és bonduelle kukoricát. Rízs be a mikróba és rá a bacont két percre. Kisül belőle annyi zsír,hogy isteni íze lesz a kukorica meg feldobja :)
Èn jan. 5-én kezdtem a kùràt, a 3.dik üvegnèl tartok, eddig 3 kg-ot fogytam, de jelzem ,egyàltalàn nem tartok mèrtèket, szòval mikor ehetnèk vagyok, eszem is...persze csak amit szabad.Lehet ezèrt nagy mèg mindig a hasam, de amùgy làtszik, hogy vèkonyodtam.
Nincs 'tiltólistán' , ha nem teszel bele cukrot, nyugodtan ihatod.
Sziasztok! Azt szererném kérdezni, hogy csalánteát lehet inni? (1l/nap) Köszönöm szépen a választ!
Tegnap én is becsekkoltam az oldalra, amit Anna ajánlottál, tetszik nagyon :)
Az algát mikortól kezdted szedni? Szerinted már most ez elején érdemes elkezdeni?
Köszönöm szépen, ez nagyon jó ötlet!:)
Figyu! A Reg-Enor előtt azt se tudtam, hogy a világon vannak. Mivel a Reg-Enor náluk a legolcsóbb, így világos, hogy ott vettem. Ha már megvettem a Reg-Enort, kipróbáltam több mindent, köztük az algát.
Nekem bevált.
Lányok! Szerintem a fogyókúrához az akaraterőn kívül nagy türelem kell. El kell tudni fogadni, hogy azok a fránya kilók nem mennek le egyik napról a másikra. Ha már ennyi időt kibírtunk kövéren, az a 4-5 hónap már nem számít. Gondolom a korunk sem befolyásolja a fogyást, mert én 2010-be híztam fel azt a 15 kg amikor a változókorba léptem és azt gondoltam, hogy már sosem tudom leadni (egyébként mindenki ezt mondta, meg hogy fogadjam el így magam)mégis sikerült. Leírom a fogyási ütememet. Én naplót vezettem róla. Nem írom hetente, mert sok lenne, csak kéthetente.
2014.09.07. 80,5 kg
09.22: 78,5 kg
10.07: 76,6 kg
10.20: 75.7 kg
11.03: 73.2 kg
11.17: 72,8 kg
12.01: 72,1 kg
12.15: 70,7 kg
12.29: 69,0 kg
2015. 01.05: 68,8 kg
01.19: 67,5 kg
02.02: 66,1 kg
02.09: 65,6 kg
Holnap fogok hivatalosan méretzkedni, de már a héten kívánciskodtam és 65 alatt volt a súlyom. Én személy szerint a centizést nem szeretem, mert sosem tudom pontosan mérni magam, de a tükör meg a ruhák nem hazudnak.Remélem tudtam nektek segíteni. Kitartás. Ha nekem sikerült nektek is fog, mert én is az a tipus voltam aki minden diétát és fogyókúrás szert kipróbált, ez meg bejött.
10 dkg sült kolbász zsírtartalma 27. Ajánlom a kalóriaBázis oldalt, ahol minden ételnek megadott az összetevője. Én eszerint étkezem. Pl: 2 db tojás 8 gr zsíron megsütve 20 gr zsírt tartalmaz. A grammos mérleg nagyon jó dolog, én ajándékba kaptam. Én mindent mérek és a Kalóriabázison utána nézek, hogy elegendő-e a zsírbevitel, ha nem, a hiányzó zsírnak megfelelő tepertőt, vagy szalonnát eszem.
Szerintetek gesztenyét, masszát (natúr ) sem lehet enni?
További ajánlott fórumok: