Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

8075. Giulietta13 (válaszként erre: 8056. - Khbetti)
2016. jún. 25. 01:59
Köszönjük, köszönöm! ☺
2016. jún. 24. 23:08
Nagyon szep erdmenyek lanyok Hat nem semmi Tovabbi kitartast mindenkinek Nekem holnap lesz 1 honapja De a tegnaptol mar tornazni is jarok Remelve hogy az eredmeny job lesz
8073. Klari Aranyosi (válaszként erre: 8067. - Kör0)
2016. jún. 24. 21:44
Szia.Megkerdezhetem miket ettel egy nap?
8072. Szuszy (válaszként erre: 8071. - Kör0)
2016. jún. 24. 15:34
szia. jó hogy itt vagy nekem mindig adsz egy újabb lendületet. nagyon nagy gratula az eredményedhez :)
8071. Kör0 (válaszként erre: 8068. - Alibani)
2016. jún. 24. 15:03
Sziamia - Nálam az első hónapban rögtön lement 6-7 kiló, de utána megállt, és kb 3-4 hete indult úgy be, hogy csak lesek. Igaz, drasztikusra fogtam a dolgot, és csak a napokban gondolkodtam rajta, hogy csökkentenem kellene a dózist, mert nagy súlyról indultam, és a 10 ml helyett én 3x15ml ittam, iszok + mindig van nálam zacsiban saját gyártmányú töpörtyű, egy kis szárított fűszerrel bolondítva + egy candida elleni készítményt is szedek, nem biocomost (csak azért nem írom a nevét, mert nem a reklám helye) bár nem hinném, hogy a candida elleni tabletta a hatásosabb, hanem inkább a kettő együtt megalapozva a töpörtyűvel. A kúra elején én már eldöntöttem, ha törik, ha szakad 6 hónapig csinálom a kúrát, és az eredménytől függően folytatom, ha kell. Ha nem indult meg, tedd el a mérleget talonba, idd a regenort, főzzél zsírral, nasizz töpörtyűt, igyál minél több vizet, és ÉLJ :) és egyszer csak azt fogod észre venni, hogy megindultak a kilók lefelé :) 3 hete non-stop dolgozom, nem volt időm, se gondolatom mérlegre pattogni, meglepődve vettem észre, hogy lötyögnek a ruhák valahogy rajtam - és mértem :) így -14,5 kg vagyok túl :) Túlzottan figyelünk a kúrára, és ez nem jó, mert türelmetlenekké válunk - ez nem InterCity, hanem nosztalgia járat :) az évek alatt felrakódott kilóktól szépen lassan fokozatosan szabadulunk meg, pont azért, hogy később már ne szálljanak vissza :) Kitartás!!!! Nekem óriási erőt adott, amikor állt a súlyom - yutubon fenn van - egy hölgy 33 hónap alatt 60 kilótól szabadult meg. Micsoda kitartás - példaértékű számomra, és igen, igazad van, ha áll, nincs eredmény, bizony elmehet a kedve az embernek tőle - de, a 2 hónap még egy kúra sincs - mert 3-4 hónap alap kúrát szoktak javasolni, tehát még van időd - és sokaknak volt, hogy 3 hónap után indultak meg a testi változások :) Regenoros Szép Napokat Neked :D
8070. Cyndy (válaszként erre: 8053. - Giulietta13)
2016. jún. 24. 15:03
Köszönjük a beszamolót, en meg kezdő vagyok, sok hasznos tanácsot merítettem az írasodból! Nem utlolsó sorban hatalmas gratuka mindkettőtöknek!
8069. Kör0 (válaszként erre: 8065. - Margó1965)
2016. jún. 24. 14:38
Hali - már közelítek a 15 kiló mínuszhoz, nem lesz lottyadt a bőröd, ha épp azon aggódsz :) Ne várj hirtelen fogyást, az a jó, ha lassan indul meg, ha ilyen sokat akarsz fogyni, de persze hamvas baba popsi bőrt se várj :) Az arcomon sem a fogyás szembetűnő, hanem valahogy frissebb az egész arc berendezésem :) Ja - és nem tornázom a gerinc sérvem miatt, tehát nem lehet azt mondani, hogy a torna feszesít éppen, hanem a regenor :)
8068. alibani (válaszként erre: 8062. - Julianna333)
2016. jún. 24. 14:31
Úy döntöttem még nem adom fel. Csak az keresít el, hogy senkinek nincs úgy jó tapasaztalata, hogy 2 hónap után elindult volna a fogyás. Nincs pajzsmirigy promblémám sem, úgyhogy nem értem az egészet.:-((
8067. Kör0
2016. jún. 24. 14:29
Sziasztok Lányok! Február 17-én kezdtem a kúrát, -14,5 kg-nál járok. Ízületre kezdtem el szedni, azt rendbe is tette - egyenlőre :) és szerintem hosszú távra, mert a közérzetem nagyon jó, és egyre jobb :) Ismerősök lesnek, hogy mitől táltosodtam meg :) Cél - 25 kg - és el is fogom érni :) Egy percig se gondolkodjatok, hogy elkezdjétek vagy sem !! Regenoros Szép Napokat :)
2016. jún. 23. 22:44
-Szeretném július elején elkezdeni a regenort, amit már megrendeltem,amint olvasok tapasztalatokat- sokmindenről le kell mondanom, főleg gyümölcsökről, de belevágok majd.
2016. jún. 23. 14:24
Valóban nem ereszkedik meg a bőr, ha ezzel a módszerrel fogyunk több kilót? Én tíz-tizenkettőt szeretnék. Van ilyen tapasztalata valakinek?
8064. 4siz
2016. jún. 23. 14:12

Sziasztok!

Regenor fagyi recept van valakinek?

Köszi

8063. margó1965 (válaszként erre: 8062. - Julianna333)
2016. jún. 23. 12:14

Szia!

Én most elég sok mindent olvastam a Regenorral kapcsolatban, néztem videókat is.Szóval valahol azt láttam, hogy ilyenkor a pajzsmirigy is lehet ludas. Voltál már ilyen jellegű kivizsgáláson?

8062. Julianna333 (válaszként erre: 8051. - Alibani)
2016. jún. 23. 11:56
Sajnos én is igy àllok, 4ik hònapja csinàlom és ma lemértem magam összesen most 70 dekàval vagyok kevesebb. Centiben meg semmi. Nem tudom te miòta hizol, de az a gyanúm, hogy akire màr régebbòta mennek a kilòk, azoknak nem indul be a fogyàs. Mert ràm fiatalkortòl minden évben jött 1-2 kilo. Most 47 éves vagyok és 90,7 kilo. Arra is gondoltam, hogy lehet, nem is mindenkinél müködik, Mert màs diéta sem mûködik mindenkinél. Kivéve, ha keveset eszel. Egyedül ez vàlt be nekem mindig, csak nincs rà legtöbbször lelki erōm. Én csak azt tudom neked tanàcsolni, pròbàld meg tovàbb 1-2 hònapig, ha nem jön össze, akkor pròbàlkozz màssal. Én is ezt teszem, ha nem sikerül nekem is a következō 2 hònapban, akkor veszek a patikàbòl olyasvalamit, ami visszafogja az étvàgyamat, aztàn remélem, hogy az sikerül. Sok sikert neked a fogyàshoz, vagy ezzel vagy azzal!
2016. jún. 23. 11:35

Sziasztok!

Néhány napja olvasgatlak benneteket.

Most rendeltem meg Red-enort. Elszánt vagyok.

Bízom benne, hogy azok táborát fogom erősíteni, akik eredményesen regenoroznak.

Végül is több jót, mint rosszat olvastam róla.

Szeretnék egészségesebb és karcsúbb is lenni.

Kicsit félek, hogy fájni fog a gyümölcs mentesség, de úgy gondolom a sok folyadék citrommal a segítségemre lesz.

8060. OLibraO
2016. jún. 23. 09:58

BOLDOGSAG VAN :D 10napja regenorozok,eredmenyeim tornaval! Zarojelbe vannak a regi meretek:)

(67,5kg, csipo 100 (pocak alja:-p), derek 87 ,mell 103)

MOST :

65kg, csipo 98, derek 84,mell 100)

Sok siket mindenkinek,es kitartas!

Igy utolag elmondom hogy amiota regenorozok azt is kivanom amire evek ota ra se neztem :)) Vasarlas tiszta kinszenvedes XD DE nem adom fel ! Viszont az ennivalok kimondotan izlenek! :) csak hianyzik ez az...:-s foleg a gyumolcsok :(

8059. agica52
2016. jún. 22. 21:54
Sziasztok! Második hete iszom a reg enort. Még most is elég sokat fáj a fejem, viszont érdekes módon olyan érzésem van mintha kevésbé lennék éhes, könnyedebbnek érzem magam. Szeretem az édességet a gyümölcsöt, de semmilyen gondot nem okoz,hogy most ezek tiltottak. A reg előtt majd meg pusztultam az édesség után. Valakinek valami hasonló tapasztalata?
8058. Szuszy (válaszként erre: 8057. - Szuszy)
2016. jún. 22. 21:02
kardamom kimaradt nincs olyanom . szegfűszeget kávédarálóval őröltem és egy szitán át szórtam a tészta alapba így a nagyobb darabkák nem kerültek bele.
8057. Szuszy (válaszként erre: 8039. - Cyndy)
2016. jún. 22. 20:15
Diabetikus répatorta Hozzávalók: - 3 db tojás - 30 dkg reszelt sárgarépa - 12 dkg zsír - 18 dkg rizsliszt - 1 cs.sütőpor - 1 csipet só - 10ml folyékony édesítőszer - 1 tk fahéj - 1 tk kardamon (őrölt) - 1 tk szegfűszeg Elkészítés: 1. a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük habnak, a tojássárgáját a zsírral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is. Összekeverjük, majd a felvert tojásfehérjével lazítjuk a tésztát. Egy kizsírozott, lisztezett formába öntjük ( vagy sütőpapírral bélelt tepsibe) és 180 fokon megsütjük.
8056. khbetti (válaszként erre: 8053. - Giulietta13)
2016. jún. 22. 16:33
Nagy-nagy gratula a vizsgákhoz és a szép regenoros eredményeitekhez :) (Y)
8055. khbetti (válaszként erre: 8052. - Mannus)
2016. jún. 22. 16:25
Szia,nekem van.
2016. jún. 22. 16:17
sziasztok én jövö honapban szeretném elkezdeni a regenor.esetleg van olyan aki még akkor kezdi?
2016. jún. 22. 14:51

Sziasztok!

Elég rég jártam erre, mert diplomáztam, de megvaaan! :)

Gondoltam, hogy beavatlak titeket, most 19-én volt a negyedik hónapfordulónk. A régieknek a fejlemények miatt írom, az újaknak meg hátha tudok pár tanáccsal segíteni :)

Bár ebben a hónapban már eszegettünk rendesen gyümölcsöt is, "hozzászoktatjuk" a szervezetünket, persze még a regenort is szedjük.

Itt egy kis háttértörténet:

Édesanyámmal együtt kezdtük el szedni a regenort február 19-én. Igazából az én ötletem volt, mert nagyon nem éreztem magamat jól a bőrömben. Egy félrekezelt tinédzserkori orrmelléküreg-gyulladás miatt laktóz érzékeny lettem, ami miatt pedig pajzsmirigy alulműködésem lett. Ez ugye azt jelenti, hogy nem tudtam leadni a súlyomból, hiába nem ettem jóformán semmit...de nem is ez volt a nagyobb probléma, hanem, hogy nagyon rossz lett az emésztésem. Anyukámat is belevontam a kúrába, mert szerettem volna, ha ő is egészségesebb lesz, ráadásul négy gyerek után maradt rajta némi plusz kiló. Így jobb is volt a diéta, hogy együtt csináltuk :)

Számomra olyan ellenséggé, mumussá vált a mérleg, hogy nem mertem ráálni, csak az első hónap után, addig centiket mértünk. Lejjebb megtaláljátok a kezdeti és mostani méréseinket :)

Anya (46 éves)

2016.02.19.

Kar: 36 cm Mell: 112 cm Derék: 92 cm Csípő: 106 cm Comb: 59 cm

2016.06.20.

Kar: 28,5 cm Mell: 97 cm Derék: 78 cm Csípő: 95 cm Comb: 53 cm

2016.03.21-én 79,1 kg, 06.20-án 74 kg.

Én (23 éves)

2016.02.19.

Kar: 31 cm Mell: 103 cm Derék: 78 cm Csípő: 100 cm Comb: 56 cm

2016.06.20.

Kar: 24 cm Mell: 88 cm Derék: 66 cm Csípő: 88 cm Comb: 50 cm

2016.03.21-én 66 kg, 06.20-án 59 kg.

Anya rendszeresen biciklizik, én - szégyen, de így van - a napi teendőkön (séta suliba, haza, gyerekek után rohangálás) nem csináltam semmit más irányú elfoglaltságok miatt (szakdolgozat, diplomafilm, vizsgák...)

És ami a legjobb, hogy szép a bőrünk! Nincsenek strihák, nem ereszkedett meg, pedig rengeteget fogytunk. Én nagyon örülök, hogy sikerült két ruhaméretet lefogynom! Édesanyám pedig az én ruháimat hordja, amiket még tavaly hordtam :) Jól érzem magamat, nem megy a hasam, szépen próbálok valamilyen 80-20%-os diéta egyensúlyt kialakítani. Ettem már tejterméket (laktózmenteset, a simát még nem mertem kipróbálni :)) és cukormentes csokit (bevallom, nekem jobban ízlik, mint a rendes...)

Hogy mit tartunk meg a diétából?

1. Zsírral sütünk-főzünk.

2. Nem használunk cukrot. Ha valami sütit csinálunk, vagy palacsintát, akkor folyékony, sütésálló, stevia alapú édesítőszert használunk. Nem iszunk cukros üdítőket (ha már nagyon innék valami mást, stevia alapú italporból készítek üdítőt vagy diétásat veszek)

3. Próbáljuk kerülni a kész, bolti vagy éttermi kajákat (na jó, azért a pizza az belefér :D), tudatosan odafigyelni arra, hogy honnan és mit veszünk. (Nem akarom reklámozni, de schobi norbi boltjai nagyban megkönnyítik a súlytartást...)

4. Alkoholból maximum száraz rosét iszunk, azt is sport fröccsként (4 dl víz 1 dl bor). Meg nagyon ritkán vodkát.

Most pénteken lesz a diplomaosztóm, anyukámtól Marlenka tortát kapok, amit imádok, de a kúra alatt ugye nem lehetett- nagyon várom már! :)

Ami talán még érdekes lehet...

...én dohányzom és fogamzásgátlót szedek, de semmilyen problémám nem volt a regenor mellett ezekkel.

...anyukám évtizedek óta (születésem óta...) nem tudott 80 kg alá menni súlyban.

...kiegészítőként szedtem immun supreme-t és candida cleanse-t, anyukám immun supreme-t és circulin-t (a visszerei miatt).

...én nagyon krumplis voltam világ életemben, a kúra alatt (főleg az első két hónapban) hanyagolnunk kellett. Kipróbáltunk többféle alternatívát, bulgurt, kusz-kuszt, kölest, de nekem egyik se nagyon jött be, maradtam inkább a sima rizsnél. Sima, bolti "B" rizst ettem szinte állandóan.

...víz, víz, víz! A legfontosabb! Jó citromosan ;)

...szerintem életemben nem fogok tudni több zsíros kenyeret enni. Már a gondolatától rosszul vagyok, annyit ettem :(

...tojás!!! Rengeteget ettem és eszem, heti 2x min 2 db-ot. Plusz ami esetleg más ételbe kell alapanyagként.

...rizstészta, kukorica tészta, mindenmentes paradicsomlé a barátaink! Bármikor összeüthető belőlük egy gyors regenor vacsora.

...egyél annyit, amennyit kívánsz! Én a kúra elején rengeteget zabáltam, pedig előtte szinte alig, de ez a farkas-éhség elmúlt, egyébként akkor kezdtem el rohamosan fogyni :) pláne az elején, ne sanyargassátok magatokat!

...bevallom, nem tudok kávét inni. Maximum tejjel szeretem, de 1. laktóz érzékeny vagyok 2. a kúra alatt nem lehetett tejterméket. Bizony, húzósabb napokon (vizsga, védések) ittam cukormentes kólát vagy energiaitalt. Kövezzetek meg! :D

Itt a történetünk, bevallottam bűneimet, remélem, segíthettem valakinek!

Köszönöm, hogy velünk voltatok a kúra során! Természetesen vissza-vissza nézek még ide :)

Kitartást kívánok minden kedves sorstáramnak! :)

8052. Mannus
2016. jún. 22. 09:46
Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül egy üveg eladó reg-enor?
8051. alibani
2016. jún. 22. 08:24

Sziasztok !

Elkeseredésem töretlen:-((

Március 10-én kezdtem a kúrát. Bevallom fogyás céllal.

Sajnos a mai napig semennyit nem sikerült leadnom.

zsír mennyiség megfelelő, nem ettem semmi tiltottat. 2 hete egyáltalán nem eszem szénhidrátot,( piritós) csak zöldség, hús és zsír. Főzöcskézek magamnak.

Kérem, ha valakinek van ilyen tapasztalata ossza meg velem. Jó lenne tudnom van-e még reménya fogyásra mert kezdem feladni.

8050. Szuszy (válaszként erre: 8039. - Cyndy)
2016. jún. 21. 21:22

Kimásoltam

de n tudom beilleszteni vacakol a telefonom holnap gépről beírom bocsi.

8049. Cyndy
2016. jún. 21. 19:54
Ti mikor isszatok a reg enort? Van ahol etkezes előtt es van ahol etkezey utan javasoljak.
8048. Klari Aranyosi (válaszként erre: 8046. - Melindarenata)
2016. jún. 21. 19:27
Szia.Aprilis 25 en kezdtem a regenort,nem egesz 2 honap alatt attam le 8 kg.De kozbe kb 2 hetet allt a sulyom.Igen hamar lement en is orulok neki.Koszi szepen.
8047. khbetti (válaszként erre: 8045. - Mirianna045)
2016. jún. 21. 15:08
Szia, a feltaláló azt mondja,hogy kisebb köveknél el lehet kezdeni a kúrát mert elhajtja a követ,de nagyobbat ki kell vetetni és utána jöhet a regenor :)
2016. jún. 21. 09:38
Sziasztok Klari Aranyosi szep eredmeny Es menyi ido alat atad le a 8kg Ugyes vagy

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook