Receptek a 90 napos diétához... (beszélgetés)
tegnap már a sajt kimaradt, de fini husi volt! Anyu meg finom pulykaszárnyat sütött. Nyamiiiiiiiiiiii :)
De becsúszott megint egy palacsinta :D
én is oda vagyok a sajttól meg a finom pipi husitól,nagyon jó nap lesz,hihihihi
Majd meglátjuk... Tegnap bevallom bűnöztem. Migrénes fejfájásom volt és az algoflex nem hatott, cataflame-ot vettem be, de azt meg nem mertem csak gyümölcsre, így ettem egy macisajtot meg 2 szelet párizsit :$ Szóval buktam? :( Nem baj, ma tovább csinálom...
De tényleg annyira migrénes volt már a fejfájásom, hogy alig láttam, meg szédültem és hányingerem volt. Ilyen se volt már egy ideje...
Ma meg végre fehérje nap :) Finom husikaaaaaaa :)
perszehogy kibírod.....én meg veled együtt!!!!!
Én veled ellentétben kevesebbre számítottam, hogy sikerülni fog :) Tökre örülök az eredménynek, kíváncsian várom, hogy mennyi lesz a vége, ha kibírom odáig :)
sziasztok,ma van a 37.nap nemsokára a fogyi feléhez érünk....többre számítottam,hogy lemegy az első felében..úgy 7-8kg,de nem csüggedek,ha lemegy a végéig az a 12kg,akkor már én nagyon boldog leszek!!!!
Akkor már ketten örülünk ;)
Mi a menüd?
Én eddig vizsga előtt 2 győri édes ettem a 4 db-os kiszerelésű csomagból, most meg fől a tészta. Lehet magában eszem, lehet egy kis pulykapaprikás szaftját rakok rá. Páromnak azzal lesz a menü ;)
mi is partizunk egyett a kollégákkal,hihihi én is örülök,h ma szénhidrát nap van!!!
Köszi, hogy szorítottál :) Megyek is tornázok egyet a nagy örömre :)
nekem a mai menüm tészta salátával....hihihi
Megfogom!!!!!!!!!!!!!! Kolleganőknek este kötelező fagyizás van. Még jó, hogy szénhidrát nap van és lehet enni egy kicsit :)
JEEEEEEEEEEEEEJ ÜGYES VAGY!!!!!!!GRATULA!!!!!!ÜNNEPELD MEG NAGYON!!!!!puszi
Tündi neked mi lesz a mai kaja? Nekem még fogalmam sincs.. Azt a pesztós tészta receptet majd átküldöd? Habár az mára már nem jó... Eszek sima tésztát :)
tudod,hogy én csak drukkolni fogok neked:)))
Olvastam a naplódban, hogy voltál. Örülök neki, hogy ennyire jól esett..
Én gondolkozok rajta már vagy 2 éve, csak hát ez a hülye meló olyan szarul jön ki..
Korán reggel nehezen kelek fel, 8-ra meg sokszor már bent kell lenni melóban. Este 6-fél 7-ig meló van, utána meg ha mennék, akkor meg a torna maradna ki...
Most kedvet csináltál ám hozzá, gondolkodom rajta, hogy legalább szabadnapokon ne járjak e el...
nekem is jobban bejön a 90 napos....voltam ma usziban,nagyon jó volt,csajok ha gondolkoztok rajta,menjetek el,mert utána nagyon nagyon jó érzés...
Én lusta lennék számolgatni. Ilyen étel ennyi a kalóriája ennyi deka, az ennyi, ez meg ez meg ez ennyi és ennyit lehet enni... :D Én is azon gondolkodtam, hogy elkezdem, de nekem -amilyen lusta vagyok- csak 2 napig tartott volna a diéta. De ez a 90 napos tetszik. Öröm minden nap az étkezés :)
Van egy kis táblázatom és abból tudom kinézni.
szia,hát remélem,hogy ez a diéta beválik neked...minden ételnek számolnod kell a kalóriatartalmát,azt hogy tudod?én is gondolkoztam rajta,de valahogy nem tetszett mindig számolgatni...
Itt vagyok ám,nem vesztem el!:)
Moncsinak már írtam,hogy áttértem egy másik diétára,pontosan a kalóriaszámlálósra.Nem megy nekem most a 90napos.Remélem így is sikerül valamit elérnem.Minden nap más kaját kívántam,mint amit lehetett volna enni.Nem is tudom az elsőnél,hogy voltam olyan kitartó,hogy végigcsináltam?!
Nem zárom ki,hogy egyszer majd még megpróbálkozok a 90napossal...,persze ha lesz rá szükség.
Nektek ma milyen napotok is van?
Csaj most nézem, te tényleg belehúztál. Le vagyok maradva. Nekem még ma csak 50 perc Live és fél óra gyors gyaloglás -vezetés miatt gyalog rohantam melóba- volt. Lehet rányomok még egy szteppert is? :) Áááááááá Basszus még van egy kis házimunka is :D Várnak a mosatlanok...
És ha melóba is bringával mennél mondjuk? Igaz ha kosztümös melód van, elég gázos :)
Gondoltam, hogy nem 1-2 grammot eszel, de gondolom nem több tányéros menüd van :) Mondjuk én néha szoktam -főleg anyu főztjéből- kétszer szedni :)
A többiek nem tudom hol vannak, tényleg nagyon elvesztek!
Csajoooooooooooook!!!!!!! Hiányoztok ám nekünk!
vannak tornák,én eddig csak R.R.val használtam,a múltkor csak lépegettem fel-le...de találtam rá néhány jó gyakorlatot...most végem van, tornáztam sokat sokat...nem eszem keveset,csak nem írom a grammokat...hihihi..muszáj csökkenteni..melóba autóval megyek,mert 10 kmre van tőlünk,hmmmm....hol vannak a többiek????
Jaj, így már tudom.. Erre a steplépcsőre vannak tornák is nem? És hatásos? Vagy nem nagyon használtad eddig?
Az adagokat csökkenteni akarod? Így is keveset eszel a naplódat elnézve.Én többet eszek. Mondjuk a torna az biztosan sokat segít... Melóba mivel szoktál menni? Nekem már az is sokat számít, hogy oda bringával vagy gyalog megyek...
Na nekem majd kb 1-2 hét múlva esedékes a piros napok, akkorra szerintem szépen felvizesedek én is! De csajszi így is fogytál! Ügyi vagy!
Na megyek melóba, majd este jövök!
Szép napot!
köszike a levelet,aranyos vagy.....tettem fel steplépcsős képet a naplómba...szerintem nekem azért nem megy olyan jól a fogyás,mert nem rendszeres a mozgás.Valamelyik nap túl sok,aztán meg semmi 2 napig....muszáj minden nap mozogni!!!már csak lassan 2 hónap a lagziig és addig még vagy 12kg szeretnék fogyni.....kezdek izgulni,lehet hogy az adagokat is csökkentenem kéne...
4. mérlegelés eredménye:
moncsicsi83: -5, 8 kg
tündibündi9: -4, 5 kg
lipike:???
sissa:???
sziasztok....az nagyon jó!!!nekem jönnek a piros napok,ezért gondolom nem ment le olyan sok...78.5kg,csak -0.4kg,azt hiszem muszáj lesz bele húznom!!!
További ajánlott fórumok: