Progeszteron krém-Women's cream (beszélgetés)
Sziasztok!
Melyik progeszteron krémet tudnátok ajánlani ill. honnan lehet beszerezni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szia!
Megvan meg van még a krém?Ha megvan, akkor Budapesten át tudnád adni valahol 16 óra utáni időpontban?
üdv: Ági
Sziasztok!
Van eladó Women's kréme valakinek?
Sziasztok!
Cornflower-rel sikerült valakinek kapcsolatba lépni?
Sziasztok!!
Nekem endometriozisom van, es egy eve szeretnenk babat. ket honapja mutottek, de nem lehetett mindet eltavolitani, lombikot javasolnak, augusztus vegen megyunk konzultaciora.
De addig mndenfele vitaminnal, mehpempovel, aloe itallal, womens creammel probalkozunk. Ebben a ciklusban mentem el 2.es 22.napi vervetelre, 33-34 napos ciklusokkal.
5napja kentem a kremet, mikor mentem a vervetelre.
Az eredmenyem prolactin 400kornyeke, de az elozoben 350-azt mondtak meg nem kell erre gyogyszer..meg nem is ez akadalyozza a babat. A progreszteronom 101nmol/l volt...
A doki szerint mast nem jelent, csak h volt peteeres..a krem tanacsadoja szerint a krem nem novelheti meg 5nap alatt ennyire, meg alapban sem..
Ti abbahagyjatok a kremet, h megjojjon, vagy kenitek amig meg nem jon?
Vasarnap vagy hetfon kene NEM megjonnie..(ovulacio utantol kenem napi 2szer)
Én a második gyereknél szándékosan túladagoltam a a progi krémet és pár hét után a szünetben hopp, megfogant a kicsi :)Én simán átálltam a normál alkalmazásra, nekem doki ajánlotta a krémet, amit kentem, mert én gyógyszer ellenes vagyok és ő ezt tudta rólam.
A krémmel kapcsolatos valamennyi tudnivalót át tudom neked küldeni priviben vagy emailben.
Eladó 1 dobozzal a bontatlan progi krémből, ha valakit érdekel, ide írjon:
xns.roli@gmail.com
UPS progeszteron krém 2018. évi lejárattal.
kb 4 havi adag.
7900 ft/doboz, postázom +540 ft.
Sziasztok!
Van egy eladó Progesta Care progeszteron krémem 7900 Ft-ért. Bontatlan, és 2017.12.-ig szavatos.
Sziasztok!
Eladó 1 doboz bontatlan Women's krém, lejárata: 2017.10. hónap. Ára 7500 Ft+postaköltség.
Én nem kezdtem el használni, mert egy másik vizsgálatból kiderült, hogy szerencsére nincs ilyen bajom, úgyhogy nincs rá szükségem. A krémről bővebben: [link]
Vásárlás esetén kérlek a vkriszta@t-online.hu e-mail címre írjatok.
Szia fürti46!
1 dobozra vevő lennék,ha aktuális még!
Sziasztok!Eladó 3 doboz bontatlan Women's krém 2017.10 hó lejárattal.7500 ft/ doboz + postaköltség.Nekem segített,de túl sokat vásároltam belőle.Most meg már babát várok és nem kenhetem tovább.
furti34@freemail.hu
További ajánlott fórumok:
- PCO, IR, alacsony progeszteron szint és ami mögötte van
- Alacsony progeszteron szint!
- Alacsony progeszteron-szint?
- Women's Cream, Emerita, Natpro, Progest cream. Van valakinek ezzel a progeszteront tartalmazó krémekkel kapcsolatban tapasztalata?
- Women's Cream progeszteron krémnek van mellékhatása?
- Használhatom így a Women´s Cream progeszteron krémet?