Progeszteron krém-Women's cream (beszélgetés)
Egy doboz Women's krém eladó,(21 pumpálás hiányzik belőle- mivel zárt rendszerű a kupakja ezért kínálom eladásra) 2017.júniusi lejárattal - Iá.:6000,-
helye: Budapest IX. vagy XVIII.kerület
Szia!
Szerintem aki tudna segíteni neked az Dr. Petendi Zsolt. Ő egy budapesti gyógyszerész, de elsősorban mindig próbálja természetes módon segíteni a nőket. Voltam egy előadásán, mindent tud a hormonokról, könnyedén választ tudna adni a jelenlegi helyzetedre.
A telefon száma: 30/905 64 21
Sziasztok!
Cornflower, megvan meg az elado progeszteron krem esetleg?
Illetve szeretnek is kerdezni Toletek, hogy vajon az alabbi problemara megoldast jelentene-e: Hosszu evek ota bajlodom kozti verzessel. Van, hogy honapokig van, utana honapokig nincs. Pontosan a 14. napon van egy attoreses jellegu (gondolom, ekkor szabadul ki az erett pete), utana 2 napig semmi, majd ugy a 17. - 18. naptol barnazas menstruacioig, hol tobb, hol kevesebb mennyisegu.
Egyszer adtak ra Clostylbegitet, ami jo is volt, de amikor megtudtam, hogy mekkora adag hormont tartalmaz, abbahagytam.
Szeretnenk lassan kisbabat is a ferjemmel, de egyelore nem szeretnek lorugas hormonokat szedni, eloszor orulnek, ha ez a kerdes rendezodne.
A valaszokat elore is koszonom szepen!
Mg van 1 dobozzal a bontatlan progi krémből, ha valakit érdekel, ide írjon:
xns.roli@gmail.com
UPS progeszteron krém 2018. évi lejárattal.
kb 4 havi adag.
7900 ft/doboz, postázom is, +540 ft.
Eladó 2 doboz bontatlan, fóliázott parabén mentes, liposzómás, UPS progeszteron krém 2018. évi lejárattal.
113 g/doboz, ami kb 4 havi adag.
7900 ft/doboz, postázom is, 540 ft-ért ajánlottan.
xns.roli@gmail.com
Eladó egy fóliázott, bontatlan progeszteron krém.
Parabén mentes, liposzómába zárt, a jobb felszívódásért.
Szav. ideje 2018.04. hó
Mennyiség: 113,4 gramm
7900 ft
Krém összetétele: Deionized Water, Aloe Vera Leaf Gel, Cetearyl Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Glycerin, Natural Progesterone USP (500 mg per ounce), Tocopheryl Acetate (Natural Vitamin E), Wild Yam Root Extract, Lecithin Phospholipid, Glyceryl Stearate & Peg-100 Stearate, Jojoba Seed Oil, Squalene, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Stearic Acid, Grapefruit Seed Extract, Ginseng Root Extract, Sorbic Acid, Xanthan Gum and Rosemary Oil.
Nagy előnye, hogy progeszteron USP-t tartalmaz mely hatásosabb mint a sima wild yam kivonat mert nem kell a szervezetnek átalakítania. Ha progeszterontartalmú krémet vásárolunk, a legfőbb, amire oda kell figyelnünk: Az INCI listában Progesterone USP álljon. Ez garantálja, hogy valóban jó minőségű készítménnyel van dolgunk.
Az olyan készítmények, melyek yamgyökér kivonatot tartalmaznak, nem egyenértékűek a progeszteront tartalmazó készítményekkel. Ezek csak a progeszteron előfutárát (saponinok és diosgeninek) tartalmazzák.
Wild Yam krém,
Levendulás progi krém,
Progi olaj.
Feltöltöttem a készletet!
Írj, ha segítség kell!
evelin80@citromail.hu
Sziasztok!
Eladó egy természetes progeszteront tartalmazó krém. Villa Rosa.40 ml. Júniusig szavidős. Ez lett volna a 3-ik üveg amit kentem de baba lett és utrot kaptam. Kétszer kentem belőle, szóval mondhatni tele van. Postázom bárhogy. Kérésre küldök képet róla. 5000 Ft. Email címem: nita500@t-email.hu
További szép estét!
Szia!
Érdekelne a krém, hogy intézzük a dolgokat? Én Budapesti vagyok. Át tudod adni személyesen, vagy postán küldöd?
Szia!
Érdekelne a krém, hogy juthatok hozzá? Megírod a privátban az e-mail címedet, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket?
Szia!
Meg van még a krémad? Budapesti vagyok. Mikor jár le a szavatossága?
A válaszodat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Ha valakinek van bontatlan Womens cream -ja eladó, érdekelne. Árat írjatok.
Köszönöm
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni, hogy egy lombikprogramban használt utrogestan mellett lehet-e használni ilyen természetes krémet, hogy még jobban növeljem a progi szintet? Sajnos nem sikerült a lombikom, talán az alacsony progi szint miatt.
KÖszönöm.
Van egy progeszteron krémem eladó.
Bontatlan, fóliázott, de nem a woman's cream, erősebb, hatásosabb annál. 2018.02. hóig szav. idős.
113 g-ot tartalmaz, nagyobb kiszerelésű és olcsóbb is, 7500 ft. Postán 525 ft ajánlott díjért elküldöm bárhová, vagy Webox is jó, de csak hetente 2-szer tudok csomagot betenni oda.
Sziasztok! Van egy eladó, bontatlan Progesta -Care krémem!6500-ért:)
Budapesten a héten át tudom adni!
Sziasztok!
Reális áron women's creamat keresek SOS!
Ma szeretném átvenni budapesten!
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- PCO, IR, alacsony progeszteron szint és ami mögötte van
- Alacsony progeszteron szint!
- Alacsony progeszteron-szint?
- Women's Cream, Emerita, Natpro, Progest cream. Van valakinek ezzel a progeszteront tartalmazó krémekkel kapcsolatban tapasztalata?
- Women's Cream progeszteron krémnek van mellékhatása?
- Használhatom így a Women´s Cream progeszteron krémet?