Progeszteron krém-Women's cream (beszélgetés)
Sziasztok!
Emerita progikrém eladó, nekem már nincs szükségem rá. 1 nyomásnyi hiányzik belőle, szavatossági ideje 2018. január.
Van egy progeszteron krémem eladó.
Bontatlan, fóliázott, de nem a woman's cream, erősebb, hatásosabb annál. 2017. 11. hóig szav. idős.
113 g-ot tartalmaz, nagyobb kiszerelésű és olcsóbb is, 7500 ft. Postán 500 ft ajánlott díjért elküldöm bárhová.
Van egy újabb megrendelt, de át nem vett progeszteron krémem eladó.
Bontatlan, fóliázott, de nem a woman's cream, erősebb, hatásosabb annál. 2017. 11. hóig szav. idős.
113 g-ot tartalmaz, nagyobb kiszerelésű és olcsóbb is, 7500 ft. Postán 500 ft ajánlott díjért elküldöm bárhová.
Nagy előnye, hogy progeszteron USP-t tartalmaz mely hatásosabb mint a sima wild yam kivonat, mert nem kell a szervezetnek átalakítania. Ha progeszterontartalmú krémet vásárolunk, a legfőbb, amire oda kell figyelnünk: Az INCI listában Progesterone USP álljon.
Sziasztok!
Tudunk segíteni Anabellamynak infóval?
Szia!
Privi ment :)
Szia!
Konkrétan melyik progikrémről van szó? Mi a neve? Lehet, hogy érdekelne. Ha itt nem szeretnéd kiírni, akkor priviben is jó. Köszönöm.
Sziasztok!
Van egy bontatlan, fóliázott progeszteron krémem eladó, de nem a woman's cream, erősebb, hatásosabb. 2017. novemberig szav. idős.
113 g-ot tartalmaz, nagyobb kiszerelésű és olcsóbb is, 7500 ft.
Nagy előnye, hogy progeszteron USP-t tartalmaz mely hatásosabb mint a sima wild yam kivonat mert nem kell a szervezetnek átalakítania. Ha progeszterontartalmú krémet vásárolunk, a legfőbb, amire oda kell figyelnünk: Az INCI listában Progesterone USP álljon. Ez garantálja, hogy valóban jó minőségű készítménnyel van dolgunk.
A jófogáson keresztül el tudom ingyen utánvéttel küldeni.
Köszönöm a sok levelet. Megpróbálok személyre-szólóan válaszolni, de ez időt vesz igénybe.
Megkereséseiteket az evelin80@citromail.hu email.címen könnyebben, pontosabban tudom követni és a válasz is gyorsabb lesz.
Termékeket nem reklámozok!-ennek okán (bár sokan kértek termékneveket) nem is adok.
Szia!
Én most kezdeném el használni a Petendi féle krémet. 28 éves vagyok, nem mondhatnám, hogy rendszeres ciklusaim vannak. 31-34 naposak, a tanácsadóm azt ajánlotta, hogy 3 hónapig folyamatosan kenjem, utána pedig majd 12-26. napig.
A 13-14. napon szokott sűrűbb nyákom lenni, ebből gondolom, hogy akkor van peteérésem, de ennek ellenére nem 28 napra jön meg. Te mit ajánlasz, hogy kenjem a krémet?
Sziasztok! Eladó Womens krém érdekelne bontatlan állapotban.
Evila milyen progeszteron krémek vannak még, amik jobbak?
Megpróbálok segíteni, de ha bővebb ismeretekre van szükség kérdezz! A Woman's krém nagyon jó termék, de vannak jobbak is. Szívesen segítek abban is!
Tudnivaló Progeszteron krém használatáról:
rendszeres ciklus esetén
Célunk mindig az egyensúly, a természetes arányok visszaállítása.
Annak érdekében, hogy a kezelés leginkább közelítse a természetes állapotot, a progeszteron krémet használjuk a menstruációs ciklushoz igazítva. Feltételezve, hogy a ciklus rendszeres, és 28 napos, a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a ciklus 12. napján kezdjük meg a progeszteron kezelést és a ciklus 26. napjáig alkalmazzuk. Normál esetben a krém kenését, ha megszüntetjük 1-2 napon belül megjön a menstruáció. Majd 14 napra újra szüneteltessük az alkalmazását.
Ha a ciklus nem 28 napos, akkor a ciklus utolsó 14 napjában használjuk a krémet.
Progeszteron krém használata rendszertelen ciklus esetén
Ha már a változó korban járunk vagy egyéb okokból a menstruáció meglehetősen rendszertelenné vált, a progeszteron krém használata során igyekeznünk kell valamiféle rendszerességet betartani. A hónap folyamán legalább egy hétig tartsunk alkalmazás mentes időszakot. Egy héttel a megszakítás után újra kezdhetjük a progeszteron krém használatát.
Gyakorlatra ezt úgy is átültethetjük, hogy minden hónap 1-24-ig kenési időszak. A hónap fennmaradó része pihenési időszak.
Szia! Én azért adtam el a krémemet, mert kiderült nincs semmiféle ösztrogén dominanciám és a 3vetélésemnek semmi köze nem volt a hormonszintemnek! Műtéti úton megoldották és azóta semmi problémám. Így feleslegessé vált a krém.
Sajnos arra már nem emlékszem hogyan is kellett használni :-( nem tudod megkérdezni a tanácsadódat, akitől vetted?
További ajánlott fórumok:
- PCO, IR, alacsony progeszteron szint és ami mögötte van
- Alacsony progeszteron szint!
- Alacsony progeszteron-szint?
- Women's Cream, Emerita, Natpro, Progest cream. Van valakinek ezzel a progeszteront tartalmazó krémekkel kapcsolatban tapasztalata?
- Women's Cream progeszteron krémnek van mellékhatása?
- Használhatom így a Women´s Cream progeszteron krémet?