Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Tuti nem csak víz.
Nekem is sok lement 3 hét alatt, most egy kicsit lelassult. De gondolom ez a normális :)
97,1 kilóval kezdtem aug. 10-én.
Tegnap 88,2 kg-ot mértem.
Beállt nekem most már heti 0,5-1,5 kg közötti fogyásra.
Razom en us a poharba amit letudok zarni...
tokeletesen kikeverheto igy...csak hideg tejbe ..vagy natur joghurba keverve iszom...a joghurhoz adok 1/2dl hideg vizet hogy ne legyen suru...sok sikert...
nekem a ket nap nem volt rossz...a lelkesedes majd teged is hajtani fog
Én rendeltem shakert, azzal könnyen összerázható, hideg tejben is.
Gépi habverővel keverd össze :)
Nekem az első nap volt a legnehezebb, kitartást!
biztosan azért zsír is ment el tőled is:-)))
Kíváncsi leszek rád hogy mennyit fogytál...
szerencséd van akkor a dokiddal.
Persze én sem panaszkodom, mert az eredmény megéri legalábbis eddig nekem is.
Ma két hete hogy kezdtem.
akkor 99.4 voltam ,,, ma reggel 94.1 vagyok...
Erre nem lehet már mondani hogy csak a víz ment ki belőlem, és érzem is hogy könnyebb a hajolás is.
Itt 3000 Ft volt az első vizsgálat, a kotroll ingyen van. A por pedig 12 000 Ft.
A doki a háziorvosom is, lehet azért, rendelés után szoktam menni hozzá.
Egy hónapra 3 dobozt port vettem és maradt belőlük.
Havi 36 ezerből bőven kijön. Viszont nem kell költeni emellett reggelire, vacsira.. Ha annak az árát is levonjuk, akkor máris csak 15 ezerbe kerül a diéta, így nem is olyan sok! :)
Nem is gondoltam hogy ne igyam meg a port ha nem vagyok ehes...tulajdonkeppen nem vagyok ehes egyszer sem...de gondolom ha nem innam akkor az lennek😊
tobb valtozast eszrevettem magamon amiota ezt iszom
4 nap utan vettem eszre hogy a mutato ujjamban nem rangatozik egy ideg...azt mondta eŕre a doli hogy eddig biztos volt valami hianya a szervezetemnek...
a masik
sokkal fittebb vagyok...
és erzem hogy kisebb let a hasam ..
harmadik...a cukrom az itthoni ehgyomri meresnel altalaban 6.2-tol egesz 7 ig mertem...eveken keresztul igy volt...tehat ezzel mindig kontroll alatt tartott a haziorvosom...gyogyszert eddig meg nem szedtem ra...remelem ezutan mar nem is kell...
eppen ma reggel mertem meg kivancsisagbol
5.3 lett...ennek orultem eddig talan a legjobban...
holnap lesz ket hete hogy elkezdtem..
reggel merem magam...majd megirom 2 het alatt nennyi ment le...
de delben degeszre eszem magam az utasitasnak megfeleloen..
Itt tartok...sok a pozitiv erzes bennem...
Vagyok...egy het alatt alig fogytam...holnap reggel megirom hogy hogy valtozott a sulyom...
tovabbra is minden jo...
tegnap nagy tarsasag volt nalunk en keszitettem az etelt...de ugyan ugy betartottam az etkezest...semmit nem nassoltam...nem volt nehez meg allni...te hogy birod ? Egy het alatt nennyivel mutat kevesebbet a merleg?
Osszesen 4 kg fogytam az en nerlegemen merve...doki nerlegen tobbet
mar a masidik napin kevesebbet mutatott a merleg...de most hetfo ita ugyan azt mutatja...
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?