Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Nem sportolok semmit...sőt még ráadásul ülőmunkám van...
Örülök hogy jól birtad a böjt napokat...
Az első böjti nap nekem is szörnyű volt. Lestem az órát, hogy mikor telik már el a 4 óra.
Ráadásul fájt a fejem is, mert nem ittam elég vizet. A második nap már sokkal jobb volt.
Kitartás, menni fog :)
szia sok sikert kívánok előre is neked...
Engem az elszántságom visz előre benne:-)))
Krivánom hogy neked is legyen elég elszántságod és akkor nem leszel éhes sem...
Sziasztok.
Ti mennyiért veszitek a port?
Sziasztok. Én kezdő érdeklődőként arra lennék kíváncsi:
- nélkülözhetetlen/ szükséges az orvosi felügyelet?
- az insumed turmixot hol lehet kapni? Csak az indumed oldalán?
-mennyibe kerül havi szinten (ha szükséges az orvosi, állapot mérés, tanácsadás, turmix vásárlás)
Ilyen információkra lenne szükségem.
Persze bármilyen ezzel kapcsolatos információt és segítséget előre is nagyon köszönök!
Tényleg nem akarok már itt senkit untatni a lelkesedésemmel, de nekem ez maga a csoda, hogy ilyen könnyen tudok vele fogyni.
Nagyon nagyon lelkes vagyok...biztos ez is segít benne, de mást nem írhatok csakis a legjobbat róla.
Ha megvan az elszántságod tutira hogy neked is sikerül.
Írd meg te is hogy hogy birod.. engem is érdekel hogy másnak hogy megy...
Nekem is az elején az adott sok erőt, hogy itt a fórumon sok sok jót olvastam róla...
A végső elkeseredésemben már a rám olvasásban is hittem volna csak hogy fogyjak már valamennyit le:-))))
Véletlenül hallottam erről a porról, azóta is reklámozom széles körben, nem értem, hogy miért nem hallani erről sehol.
Vagy csak én voltam süket?
ma reggel beléptem a 80-nasok klubjába:-)))
89.6kg voltam:-))))
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?