Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
a ma reggelim egy kis pohár natúr joghurtba tettem kettő kanál port, de nem púposan csak a kanál pereméig, ezt felengedtem 1/2 dl hideg vízzel hogy folyósabb legyen, így azt a hatást kelti mintha egy ivójoghurtot innék.
Ebédre paprikás krumpli, olívaolajon inkább párolom a hagymát mint pirítom mert egy minimális kis mennyiséget tettem az olajból alá. Nagyon sok savanyúsággal eszem, mindenféle savanyúságot szeretek, kb két szelet teljes kiölésű kenyeret ettem mellé,,, de a paprikás krumpliban nem volt kolbász, csak krumpli üresen,,, a kenyér nagyon jól esett mert kb már vagy 3-4 hete talán ha ettem utoljára...utána egy almát ettem meg.
Most iszom a kv és ezt 1.5 tejjel és egy édesítővel.
Estére egy kanál port iszok kb 1 dl sovány tejjel.
Most készítem a rakott kelemet, ezt is egy kis olívaolajon párolt hagymával az alap, majd befűszerezem mint máskor szoktam és a húst én darálom meg, mert minden zsírt leszedek róla, tehát szinte zsiradék nélkül főzök, sok káposztával készítem, de mindent úgy csinálok a zsiradékon kívül mint más esetekben szoktam.
Ezt most eszem legalább 4 napig.
Mindig én főzök előre magamnak mert így tudom mit eszek, és mindenfélét készítek.
A cukrosat és a zsírosat kerülöm, nekem ezt javasolta a dokim.
Biztos mindenkinek más jön be, nekem ezt eddig nagyon jó módszernek tűnik.
Szeretem a házias ízeket és így szinte egy kis zsiradék megvonással még elvezhető is az ételem.
Persze azért kiérzik hogy hiányzik belőle, de én ennyit elviselek:-))))gyümölcsöt szinte minden nap eszek válogatás nélkül, csak nem sokat.
Szia
Nekem lehet gyumolcsot ennem ebed utan
Recepteket a
laptopkonyha.hu
Oldalon talalsz
A dokim ezt ajanlotta nekem
Sok sikert kivanok neked
Sok sikert kívánok neked, szerintem egyáltalán nem kilátástalan a fogyás ezzel a módszerrel, sőt szerintem én ezzel tudok csak fogyni.
Tegnap voltam a dokinál az ő mérlege szerint 5 hét alatt fogytam 10 kg.
A doki szerint ennyit nem szoktak fogyni.
Az én mérlegemen itthon kevesebb a fogyásom 8.5kg
Víz visszatartásom lett most valami miatt ezt a tegnapi műszeres vizsgálat is mutatta, 1kg vagyok több az én mérlegemen mint egy hete voltam.
Etkezések közt én sem eszek semmit.
Sok sikert kívánok neked, majd írd meg hogy bírod
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?