PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia!
Ha telefonálsz a ciklus első napján,akkor kb. a 21. nap körül fognak adni időpontot.Választhatsz,melyik dokihoz szeretnél menni,de ha nem ismersz senkit és nem ragaszkodsz senkihez,akkor mindegy.
A párodnak 5 nap önmegtartóztatás után ott kell leadnia spermát.Neked lesz egy nőgyógyászati vizsgálat,ahol meg tudjátok beszélni,hogy milyen eredményeid vannak,amiket elfogadnak,és mi az,amit esetleg ott kell megcsináltatni vagy ők adnak rá beutalót.AMH-hoz biztos,hogy vesznek vért,és neked lesz hüvelyváladékvétel is.Az AMH meghatározás,a hüvelyváladék és a sperma bakterológiai vizsgálata fizetős,ha nem Veszprém megyei vagy.
Ha ez megvan,akkor kb. 1 hónap múlvára kaptok időpontot konzultációra,amikor az eredményeket megbeszélhetitek,és hogy hogyan tovább.
Nyugodtan kérdezz még,ha valamit tudni szeretnél.
Ne izgulj a negatív gondolatok nem teszenk jót!
Nekem az első próbálkozás után azt mondta a Török doki, hogy azért várnak 5 napig, mert aki addig nem megy el azt hiába teszik vissza 3 naposan, akkor sem marad meg. nekem vártak a 6. napig hátha mégis beindulnak, de sajnos nem, akkor és most is nagyon rossz volt, de megúsztam a kétheti felesleges reménykedést. Ha így nézem még jót is tettek velem.
SZóval fel a fejjel, nem lesz gond, hiszen többen maradtak és a sikerhez csak egy kell (bár már én is itt tartanék)
Nagyon köszönöm megnyugtató szavaitokat!
:-)
Köszönöm! A Ti eredményeitek is gratulációt érdemel, hiszen csak egy jó legyen és már teljes a siker.
Meglepődtem és meg is rémültem, h ennyi lett, féltem, h a minőség rovására megy.Vitamint szedtem, lenkei multivitamin alap+femibiont és méhpempőt és próbáltam a szénhidrátot visszavenni, de nagyon édesszájú vagyok. 😃
Sziasztok lányok!
Nekem is fáj, hol középen, hol a petfészkek. Szerintem ez normális, hiszen megszúrtak minket, viszont szedek magneb6-ot, h görcsök ne legyenek 3x1et.
Sziasztok!
Mi kedden voltunk leszíváson és azóta folyamatosan vannak alhasi fàjdalmaim. Néha alig bírok leülni,mert mintha karóba akarnék ülni annyira fáj. Valakinek hasonló tapasztalata? És meddig tartott?
Köszönöm segítségeteket!
Szia gratulálok nektek, nagyon ügyesek voltatok!!!! :)))
Szedtél vagy csináltál valami extrát, hogy ilyen jól sikerült?
Ha megkérdezhetem Te kihez jártál?
Szia Kata!
Nekem a 16-ból 13-at lehetett megtermékenyíteni és 12 fejlődött tovább. Holnap kapjuk vissza őket, de ha nem hétvégére esne az ötödik nap, én kértem volna, h ötödik nap kapjuk vissza.
Előző lombiknál 7 termékenyült meg és az ötödik napra kettő maradt, amit vissza is kértük és sikeresen beágyazódott, csak mégsem maradt velünk. Akkor már rengeteg sejtesek és kivehető volt az embriocsíra kezdemény, én bízok az orvosokba, ha öt napost javasolna nekem, én elfogadnám, persze ez a Ti döntésetek.
Megértelek, de ne keresd magadba a hibákat!
Lehet, hogy soha sem fog kiderülni miért történt. Én először a Tanár úrat hibáztattam a hétfői sikertelenség miatt (egy kicsit még most is) pedig tudom, hogy ők sem csodatevők, és nélkülük még ez a pici esélyünk sem lenne, aztán magam felé fordultam és magam okoltam, hogy biztosan a sok bogyó és csodaszer volt az oka, vagy lehet, hogy simán és egyszerűen én vagyok a peches:(
Próbáld elengedni ezeket a gondolatokat, mert csak megmérgez, attól függetlenül hogy tragédia ami veled törént!!! Nagyon sajnálom, de az a jó a fórumban, hogy ismeretlenül is tudjuk egymásban tartani a lelket:)
SZóval mi itt vagyunk!!!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..