PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Hát akkor tényleg vigyáznod kell.Hát Sopron nincs valami közel. Gondolom korán indultok ilyenkor.
Sopronból járunk. Ez lemaradt..
:) biztos kaptok CD-t;)
Akkor most mindenki várja a jövő hetet:D
Majd kedden megkérdem Tapolcán, mi legyen?!
T3 T4 az alul,-ill. túlműködését mutatja a pajzsmirigynek, hogy mennyi jódot vesz fel. Ha alulműködik, ehetsz jódot, ha túl, akkor nem. Ugye a terhes vitaminokban is van jód, szóval nem mindegy;)
Szegény. És akkor most újra kell csinálni az egészet? Azért ne idegeskedj annyira. Megoldják,ha már elcseszték. Nyugi nem lesz semmi baja a picurnak/picuroknak. :) Én meg kedden megyek Szombathelyre kombinált tesztes vérvételre. 12. héten meg az uh-ra. És a kettőböl lesz meg az eredmény.Kb.30000 lesz,de nem baj,csak azt remélem ennyi pénzért kapunk dvd róla,meg 4d-s képet. Mert azt olvastam azzal csinálják,és sokan irták hogy kaptak. Meghát maszek lesz az egész. Jaj már a jövöhetet is alug várom hogy láthassam őket. :) Amúgy ti honnan jártok Tapolcára?
A T3-T4 érték az mit jelent pontosan?
Szerintem mindkettő jó:) nekem most Dove van, de nagyon izzadok tőle :O
Fejem ma már nem fáj annyira, csak az idegtől:/
Voltam reggel vérvételen, mert pajzsmirigyes vagyok és vetélést okozhat, ha nincs jól beállítva a gyógyszer. Direkt ra volt írva a beutalóra a T3-T4, erre megyek az eredményért, hát az nincs rajta, mert az össz értek határon belül van. Mondom a doki ettől még nem fogja tudni mi van, pláne, hogy a fehérvérsejtem magas, ami pm túlműködésre utalhat, én meg alulműködésre szedek gyógyszert. Köszönöm, hogy önbíráskodásból nem azt csináljuk, amit az orvos kér... :(
Van itthol nekem Dove hypoallergén és sensitives. Akkor ez is biztos jó.Akkor este már kenem is magam fürdés után. :) Már ugyis látszik kicsit a picim az ikrek miatt. :) Amúgy ma rihadtul fáj a fejem. De lehet csak az idő miatt.
Dm-be lehet kapni a babylove terhességi csíkok ellen, nővérem első pillanattól használta és tökéletes maradt a bőre. Nem is drága.
Nekem plasztikai sebész mondta, hogy az elejétől kenjem a pocakot, feneket meg cicit. Nem kell drága, azt mondta, de normális.;)
Nem baj egyél csak ami jól esik. Szerinted mindegy milyen testápolót használok? Már csak a pocakkenés miatt kérdezem. :)
Használj testápolót, az amúgy is jó lesz a megnyúlt bőrünkre! ;)
Nekem a hússal nincs bajom, sőt, az a baj, hogy a zsírosat is kívánom:/
Igen, használok Crinone-t.
Közbe én is szédülök,2napja hányingerem van,én erre szedek magne b6-ot napi 3-at. Aludni én is nagyon tudnék. Nekem a mellem már nem fáj,csak totál kivan száradva,meg mondjuk az egész testem.Az édességtől én is rosszul vagyok,meg a hússal vannak kisebb problémáim. Most például husos kaját nem is tudok főzni.Sós jöhet bármikor.Te használsz crinone gélt?
Én ma voltam átjárhatósági vizsgálaton. Abszolút nem fájt, pedig a bal oldal kicsit nehezebben ment át, egy kicsit nagyonbb nyomás kellet neki. Meg a méhnyakban voltak szalagos összenövések. Kicsit véreztem utána, de fájdalom nem volt. Pici feszítés, de tényleg szinte semminek mondható. Örülök, hogy túl vagyok rajta, végülis áthárható mindkét petevezeték, ami kicsi akadály volt, azt is most feloldotta a folyadék. Szóval nem kell félni tőle!
Köszönjük!:)
3.fagyibabás beultetes, nekünk csak az volt.
Egyre erősebb az egész napos emelyges, szedulok sokszor, két napja migren(bár amúgy is migrenes vagyok), meg egész nap tudnék aludni :D cicim hol jobban, hol kevésbé érzékeny meg barna:)
A mehembe, huvelyembe csak ritkán nyilall fájdalom vagy enyhe görcs, a mg+B6 segített. Nem kívánom az édességet, de a gyümölcsöt nagyon:)
Veletek mi a helyzet?
Akkor nagyon drukkolok. :) Nekünk 2 babócánk van, de ők két petéjüek. Első lombikotok volt amúgy? Mindenképp irj hogy mi ujság odabennt. :) És amúgy milyen a közérzeted?
Bocsiiii a helyesírási hibákért, de ez a telefon mindig "kijavít" :P
Köszönjük!:)
Hétfőn nem mutatta még meg magát, nem tudjuk:( petezsák egy van, de hogy hányan lakják...?
Remélem kedden megmondom;)
:) az milyen mókás lehet, hogy magadat ellenőrzött! :)
Akkor szerintem még várhatók az azutáni időpontig;)
Köszönöm!
Szivesen. Gratulálok. :) Mi csütörtökön megyünk Gőgöshöz. :) lehet már az utolsó lesz. És hány baba van?
Köszönöm!:) 6 hetesek vagyunk, jövő kedden megyünk Török tanár úrhoz:)
Szia!
Én 9 hét 6 naposan kaptam meg az elbocsátó szépüzenetet Tapolcáról.Én védőnő vagyok,és abban a körzetben lakom,ahol dolgozom,ezért én leszek a saját védőnőm,amíg még dolgozom:).Én azzal a papírral vettem magam gondozásba,amit ott kaptam 9 hét 6 naposan.
Volt már olyan terhesem,akinek lombikkal sikerült Tapolcán,őket is 9-10 hetesen vettem gondozásba.
Szia.Mi most vagyunk 8hetesek es 2 naposak. Ma voltunk már sajat dokinál,és engem ő irányított a védőnöhöz. Kaptam is tőle papirt, amit a védőnönek oda kell adnom. Megkérdezhetem hány hetes vagy?
Sziasztok!Hát a mai nem az én napom!Vagy valami bújkál bennem,vagy nem tudom,de émelygek és szédülök.Van valami ilyesmi vírus most?
Sziasztok! :) akiknek sikerült, hányadik héten kellett a védőnőhöz mennie? Tapolcán szóltak, hogy jelentkezzetek, vagy ti mentettek hozzá? Köszönöm! :)
Pozitív hozzá àllàs és sikerülnie kell!!
En is nagyon szoritok Neked.:-)
Köszi.Nem akarok izgulni nagyon.Jónak kelk lenni az átjarhatosagnak es akkor gyorsan inszem.:-)
Hát sajnos nem. :-( Viszont tényleg bízz abban, hogy átjárjatók a petevezetőid, és akkor állítólag egyáltalán nem fáj. Nagyon szurkolok neked, hogy hamar túl legyél rajta, hogy mehess tovább mielőbb az úton. Szorítok majd!!!
Köszönöm szépen, az nagyon jó lenne. Kedden megyünk még egy urológushoz, hátha tud valamit mondani.... :( meg nekem lesz még átjárhatóságim... :(
További ajánlott fórumok: