PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Zalaegerszegen voltunk genetikán és immunologián is mind a ketten.
Sztem a pajzsmirigye a ludas, eddig mindig 1,5 körül volt, most 3,4. Baktérium tenyésztést nem csinálják már az első körben? Már mint az első mintából rögtön.
Illetve ő ragasztóval, higítóval dolgozik pár éve, az sem éppen jó, hogy szívja ezeket a vegyszereket.....
Eperke! nálunk is ffingond itt 4-5 mio.
Amit SZszka írt, az mind úgy van.
Az ottani andrológusnál kérhettek baktériumtenyésztést (pár ezer ft),
meg ő ad beutalót hormonvizsgálatra, és genetikai vizsgálatra (ha úgy látja hogy kell).
Ezeket párom a 2. Tapolcai andr. alkalommal kapta.
a beutalókkal az otthoni korházban ingyen leveszik a vért és az eredményt is ott megkapod (hormon 1 hét alatt, genetika 8 hét alatt van meg).
Ezekkel menj majd magán andrológushog, azelőtt szerintem felesleges. Tapolcán ingyenes minden ffi vizsgálat és mintavizsgálat.
Szia, mi a 10. héten ( meg már a 8.-on is ) kaptunk egy papírt, amin az szerepelt, hogy kérik a gondozásba vételünket. Ezzel lehet menni a védőnőhöz.
Ráírják, hogy hány hetes vagy és a baba crl méretét.
Sziasztok!
Tapolcán a 12.hét előtt adnak leletet a terhességről, amivel fel lehet keresni a háziorvost és a védőnőt a kötelező vérvételek miatt?
Sajnos ez rossz eredmèny.Nàlunkb5 milliò körüli van de nem minősègi, ès a Gőgös mondta a sikertelennêl, hogy azèrt ezzel a spermàval nem csoda h.kevès jutott 5 napig
Nekünk a vitamin kicsit segìtett de 3 hònapig kell szedni
Tapolcân hètfőn van andrologus ès ùgy hîvnak 2.alkalomra hogy ott minta ès manuàlis vizsgàlat van
De ő nem kezel, csak eredmènyeket ad
Èn Vas megyei vagyok igy Veszprèm megyei doki nincs
Gőgös hétfőn és csütörtökön van?
Meg akkor hétfőn andgologia, mert akkor majd úgy kérem az időpontot, hogy hétfőre, hogy együtt tudjuk menni férjjel.
Mert eddig úgy volt, hogy megússza az andrologia vizsgálatot, de ezzel az értékkel tuti nem ússza meg. Meg lehet érdemes lenne úgy készülni, hogy esetleg mintát is kell adnia.
Nálunk szerencsére nincs férfi gond, úgyhogy ebben nem vagyok képben nagyon.
De biztos van itt Veszprém megyei, aki tud segíteni?!
Csajok megtudtam férj eredményeit....
Egyértelmű lombik.
Persze a hormonsort megcsináltatom, de az átjárhatóságinak nincs értelme.
Összesen 0,5 millió és 5 %-a mozog csak...
Majd írj, remélem minden rendben lesz!
Mi várakozunk, közben a lejárt vizsgálatokat ismételjük.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..