PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Nekem.is fàjt a fejem.
Azt mondta a G.hogy ez gyakori, az adag csökkentèsèvel elmùlik.
Igy volt, de az a 2 hèt szîvàs volt
De most jut eszembe hogy mikor én szúrtam a suprefactot ,pár nap utàn nekem is baromira fájt a fejem délutánonként,mindíg le kellett feküdnöm aludni egyet. Vérnyomasomat nem jutott eszembe megmérni... ( így utólag lehet jobb is)
Aztàn ahogy elkezdtem mellé a stimulàciós szurikat szúrni, elmúlt a fejfájas
Nyugi! Minden megoldódik! Ne stresszelj mert attól meg csak még magasabb lesz. Stimu kezdetekor meg majd amúgy is csökkenteni kell a Suprafactot, majd csak a mostani adag felét kell szúrni... talan az is megoldja majd a problèmát....
Most a vérnymáscsökkentőt mindenképp szedd! Plusz mellé esetleg apró trükkök... kis relaxáció, koffein mellőzése, sok folyadék
Hát nem lehetetlen. Ezek a cuccok nem kispályasak, ezt nem szabad elfelejteni. Durvàn borítjàk a hormonháztartast, ezáltal pedig szinte bármire kihathatnak a szervezetben.
Most hogy vagy? Kaptál ra gyógyszert? Rosszul voltál ezert mentél orvoshoz? Vagy véletlen volt, másért mentél és közben derült ki?
Eddig mindig kettő fejlődött abból egyből lett kilokodes. Pontos számokat hét vége felé tudok írni akkor lesz kezembe az eredmény. Lehet akkor már most érdemes időpontot kerni mert oda is honapok. Inszemek előtt nem stimulaltak mivel mindig okés volt ugyan akkor
.egyszer volt az hogy elmaradt mert a megszokott nal egy nappal előbb votl a peteérés így elmaradt
Ők nem küldenek sehová, csak igen ritkán.
Nem feltétlen vagy pocos, de az Ir valószínű. Nem mindenkinél vannak ugyan azok a tünetek.
Van itt a hoxán is eggy kedves barátnőm, szintén 50 kg csak hozzá jóval magasabb mint Te és pcos, IR-s.
Mennyi az Fsh? Mert mutatja a stimulálhatóságot.
Nem volt még senki nem kerte. 50 kiló vagyok 164 cm és semmi tuloztt szor növekedés.Akkor is ha minden hónapban mikor voltam uhn volt peteérésem. Cisztam még soha?
VhogY nem illik össze a dolog amit a neten olvasgattam. Tapolcan így is csinálnak lombikot? Vagy elküldenek endokrinológus hoz aztán ha jó az eredmény vissza?
Pontosabban mik az eredmények?
Mennyi az LH és mennyi az FSH?
Egyébként ez a nagy eltérés PCO-ra utal, ami IR-re. Voltál ez irányú vizsgálaton? Cukor terheléses izulin vizsgálaton?
Tapolcán nem foglalkoznak az IR-el, endokrinologushoz kell menni.
Enyébként a magas tesztoszteron is erre utal.
Megjött a 3. Napi vereredmenyem lh fsh árany 2.13
Tesztoszteron 1.8
1.7 a tartomány
Szerintetek? Tudnak mit kezdeni?
De van, Pécsen 2 intézmény.
A Pécsi Meddőségi klinika, illetve a Pécsi Kaáli.
Hú, tényleg jók az eredményei.
Ne keseredj el, téged is,felturdóznak!
Mi az a minden eredmènye jò.
Hâny milliòja van? Mozgèkonysàg? Mortilitàs, stb?
A vizesedès nem jò
Akkor inkâbb hagyj abba mindent szedjèl vitamint, meg gyògynövènyt, termèszetes progeszteront.ilyen pl.a yamgyökèr
Vagy többen îrtâk a baràtcserjèt, mâlnalevelet
Aztân infulj el inszeminâciòra vsgy lombikra
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..