PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ez így van 😊 Mennyit hunyorogtunk a férjemmel hogy meglássuk azt a 2. csíkot 🤦♂️😂😂
Vitt pisit is elfogadnak. Ki a fene bírja ki addig, hogy ne pisiljen. A tesztet meg első pisiből kell csinálni. Szóval nyugodtan vigyetek.
A gyomron, én is meg voltam ijedve,mert nem az alhasam fájt. 4-5 nap múlva elmúlott.
Igen akkor is pozitív volt a tesztem, de nem maradtak meg sajnos. Peggy jól írta akkor van csak vérvétel ha a teszt pozitív de ultrahangon nem lát semmit. De nekem mondjuk a múltkor sem látott semmit az uh-n a megvastagodott nyálkahártyán kívül, 1 hét múlva kellett vissza mennem.
Tényleg csajok nektek láttak valamit az első uh-n?
A lombikos terhességet hogy számolják? Az utolsó mensihez hozzá kell adni hogy hány naposak voltak az embriók? Vagy ugyanúgy mint "normál" esetben? 😀
Akkor is pozitív tesztel mentél oda? Vagyis tudtad már az eredményt? Volt olyan valakinél ahol negatív teszt de az új láttak valamit?
Oké köszönöm a választ. Érzem hosszú éjszakám lesz. 😔
Remélem holnap jó híreket kapok.
Tapolcan én sosem első pisibol teszteltem, 100km volt az út, nem bírtam volna ki addig. Hcg szintet nem mondanak, mivel vervetelt nem csinálnak.
Azt mondták egyszer amikor a recepción kérdeztem, hogy csak akkor van vérvétel, ha a pisiteszt és az ultrahang nem egyezik.
Szerintem nyugodtan becsempészheted a pisit 😀 de nekem legutóbb nem elsőből volt a teszt.8kor kezdenek a laborban kapsz kis poharat, aztán ha végeztél beadod, majd egyesével szólítanak , utána még megkell várni az ultrahangot is.
Holnap jelentkezem és megírom hogy mi történt. Csak pozitívan. 😃🍀 Annyira izgulok hogy szerintem ott leszek már korán reggel. Nem tudom hogy elfogadják e a vitt pisit. Mert nem bírom ki hogy ott ejtsem meg az elsőt. 😀
Honnan fogják tudni a hcg szintemet ha véletlenül nem produkállok pozitív tesztet? Mert lehet hogy korai vagy nem tudom.🤔😏😃
Igen én voltam az ajtó felőli ágyon 😀 ha a férjed látott rajta valamit az már jó jel 😀 Pickynek is alig látszott még Tapolcán is a pozi, és tudjuk mi lett a vége 😀
Te voltál az ajtó felőli ágyban? Másodikként mentél be? A 10-es tesztet előttem az ez+11 napon. Férjem látott rajta valamit én nem. Már csak 25 maradt. Nem csinálom meg a tesztet mert nem jó látvány az 1 vonal. ☹️
Akkor egy szobában voltunk, én is nála voltam 😉 szurkolok holnapra 🤞🤞🍀🍀 10es tesztet csináltál?
Friss stimus. 4 peteért meg 2 pedig megtermékenyült. Az egyik 8 sejtes a másik 10 sejtes kis szépségek amiket vissza kaptam. Csongrádi doktor Úr helyezte vissza.
Friss stimusak vagy fagyasztott transzfer volt? A sok víz kell, az émelygés sok pisi jó jel 😀 legalábbis azt hallottam 😆
Köszönöm. Szuper lenne. 😃
3naposakkal még nem vagy elkésve...szorítok h holnap az ottani teszt 2csíkos legyen!
Negatív a teszt. Még mindig semmi. De mellfeszülés, puffadás, émelygés,sok pisi az van. 4 litert iszok naponta. Eddig jó ha 1 litert belém tudtak imádkozni. 😀😀😀😃
Szia! Kontrollon voltam ma csak. 6,8 mm a mehnyalkahartya, úgy néz ki kedden lesz a beultetes. Akkor kell majd reggel telefonalnom, hogy felébredtek-e a Bogyokak 😍
Én is 3.án voltam beültetésen. Milyenek a tesztjeid? Halvány vonal látszik ? Ne aggódj holnap még simán lehet pozitív. Te hogy érzed magad?
Csajok még mindig novembernél tart a lista. Mi márciusban is novemberre kaptunk, szóval sztem már előrébb vagyunk a listán :)
Ebarbi én 3 naposakat kaptam vissza . 2 kis szépen fejlődöt.
Nekem köldök fölött fájt.
Szia Ibolya! Hány napos bogyókát kaptál vissza?
Sziasztok. Új vagyok itt. Tapolcára járok lombikra. Május 3-án volt az. Et. De még mindig negatívat teszteltek. Nekem holnap kell vissza mennem. Most már izgulok, hogy mi lesz. Ttittike neked gratulálok a pozitív tesztek miatt.😀
Nekem is fájt napokig, de nem a gyomrom. Lehet tényleg az antibiotikumtól van, de ha nem javul menjen orvoshoz szerintem. Nehogy baj legyen .
Igen nagyon szép erősek a tesztek. Minden nap csinálok 😊 ma vagyok 13 nappal beültetés után, hétfőn kell mennem Tapolcára. Kis görcsöléseket érzek, illetve a cicim fáj, de szerintem az az utrotól van.
De a gyomrod környéke fájt vagy az alhasad? Mert Neki a gyomra környéke fáj.
Köszönöm a segítséget..és a jó kivànsàgot!!😊😊
További ajánlott fórumok: