PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Az utolsó menstruációtól gondolom.De most az utró nagyon bezavar.
A lombik után honnan kell számolni a menstruáció időpontját?
Igen csütörtökön kell vissza mennem.Nem lettem még beteg de görcsölgetek már vagy két hete.Most pénteken kellett volna megjönnie.Használom az utrot is meg az estrofermet is.
Nagyon sajnálom😢 még vissza kell menned Tapolcára? De a menstruációd nem jött még meg? Az utrot használod még?
Köszönöm.😭Talán legközelebb.Októberre van a tb-s időpont.
Sajnos nem maradt.4-ből 2 ébredt fel.
Neked még maradtak fagyibabáid ugye?!
Sajnálom!😢😢😢 De próbálj meg lenyugodni, talán még van remèny!
Szia.Csináltam de most is negatív úgyhogy szerintem ez ennyi volt sajnos😭😭😭
Vera, holnap reggel csinálj egy tesztet,reggeli,első vizeletből.
Crinon mellett nem, de az utrotol bizony nekem megjött. Teszt előtti 2 nap már barnáztam,mire tesztre mentem már rendesen véreztem...
Nekem sem crinone mellett, mind az ötször csak azután jött meg, mikor abbahagytam.
Nekem sose jött meg utro mellett!
Attól függ hogy hány napos embriókat kaptál vissza. Ha 5 akkor ET+8 nap ha 3 naposokat akkor ET+11 nap.
Ennèl koràbbi napokon is lehet mar pozitív, de az azért mindíg lutri, plusz kötél idegek kellenek hozzá, mert ha mèg negatív akkor ott a stressz hogy most azért mert túl korán volt vagy azért mert nem sikerült.Ezt te tudod eldönteni 😊 Fontos hogy jó minőségű érzékeny teszttel csináld reggeli első vizeletből.
Sziasztok! Beültetés után hányadik napon érdemes először tesztet csinálni?
Nem rossz ötlet a vérvétel, csak azzal annyi a gond, hogy egy nem fog mondani sok mindent csak azt hogy pillanatnyilag milyen magas a hcg a véredben....2 nap múlva még egyszer rá kellene nézni hogy növekedett-e.... abból lehetne vmire következtetni.
Kitartast! Tudom szörnyű a várakozás és bizonytalanság!
Én arra gondoltam hogy a synlabba kellene elmennem itt Zegen,ott elvileg hamar megvan az eredmény.Az meg mégiscsak biztosabb.
Tapolcán vettem a gyógyszertárba ugyan azt amit amit a priben is használnak
Az utro mellett is megjön ha meg akar.
De pèntekig megbolondulsz ;)
Tènyleg hîvd fel a labort vagy menj el a nőgyògyàszhoz akihez majd utâns jàrsz
Vegyél expect vagy predictor tesztet, azok érzékenyek. Ha netes,a 10-s teszted, akkor lehet nem ér semmit. Azok sokszor carok.
Az utrotól nem is fog megjönni,múltkor is csak akkor jött meg mikor abba hagytam.Júni 4.-én volt beültetés 2 db 5 napos blasztóval.Az lehet hogy többet ittam mint szoktam.Ezt hajnali 3-kor csináltam.Hát bízom benne hogy még lehet jó vége is.
Én is pont erre gondoltam hogy nem lehet hogy a nagy melegben sok folyadékot ittál este/éjjel és így nem volt elèg koncentràlt a vizelet? Én jártam úgy h9gy tapolcai pozitív teszt utàn pár nappal csináltam itthon délutàn gondolvàn hogy már biztos elég magas a HCG szint hogy be csak a reggeliből mutassa. Hàt nem volt az full negatív volt.... én meg idegeskedtem egy egész éjszakát... persze a következő reggeli pozitív volt.
Nekem sajnos kémiai terhesség volt az ilyen. Szedd tovább a progit bízzunk a legjobbakban. 🤞🍀Amíg nem jön meg addig van remény.
Nem lehet hogy sokat ittál vagy pisilni voltál az éjjel ? Halványan se látszik semmi ? Hány nappal a beültetés után voltál tesztelni?
Szerdán 25-sel pozitív halványan.Csütörtökön Tapolcán ott is pozi de halványabb volt mint a másik.És ma hajnali 3-kor 10-essel full negatív.Török doki csak annyit mondott hogy minden szép odabent és 17 mm a méhnyálkahártya.Jövő hét csütörtökön kell vissza menni.
Melyik nap voltál tesztelni? Egyik napról a másikra nem lesz negatív. Erős pozitív tesztjeid voltak ? Ultrahangon mit láttak?
Minden redben lesz! Méhenkívül egyértelműen egyik oldal fáj. Ott a baba, jó helyen!! ❤
További ajánlott fórumok: