PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Igen nekem is alacsony az AMH.m.
3,5hetig kell szurni,ez van sajnos,de mindent a celert!😀
Szia! Egyik barátnőm május 25-én kezdte a suprefactot, június 4-én kezdte a bemfolát és holnap megy újra. Az 28 nap. Szóval lehet. De neki rettentő alacsony az AMH-ja.
? Már hogy érted? 3,5 hétig kell szúrnod vagy 3,5 hét múlva kell kezdened szúrni?
Sziasztok! Van valaki akinek 3,5hetet mondtak a Suprefact injekcio adasara? Ez rengeteg ido😩
Nagyon örülök a jóhíreknek, olyan jó ilyeneket olvasni :)
Piri23, igen, holnap megyünk :D Szeretnék már túl lenni a vizsgálaton. De nagyon bízunk benne, hogy minden rendben lesz :) Köszi szépen!! <3 :)
Dakta,te meg holnap mész,ugye?gondolok rád 🍀🙏💖
Szofi 3,ha jól emlékszem ma vagy tegnap voltál Tapolcán 😊 mi újság veled?
De jó! Olyan látványos már mocorgásuk ennyi idősen ::
Nagyon jó hírek Ttittike és Verus! 😊 Így tovább!
Akkor nem kell többet menni 😊, szuper hír.
Mindíg sejtettem hogy kedvelték a férjem humorát de hogy ennyire??? Hogy ezért minket behívtak még egy plusz körre!😂😊
Néha írj majd magatokról hogy hogy alakul a várandosság. Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok csajok.
Örülök a jó híreknek. Mi elbúcsúztunk Tapolcától. 9+3 26mmesek nagyon cukik. fejek lábak kezek 😀
Sziasztok! Hal isten nálunk rendben minden, volt szivhang és a méretek is pont 6+5-nek felelnek meg 💕😊
Ez megint tb-s vagy fizetősre mentek?
Sziasztok. Hogy vagytok? Kicsit eltüntem. De folyamatosan olvastam az eseményeket. Képzeljétek májusban ugye sajnos nem sikerült, de meg van az új időpontunk. 😀. Július elsején megyünk és kezdjük újra. De előtte elutazunk 1 hétre Horvát országba. Nagyon bízunk benne, hogy most sikerül és minden rendben lesz. Ttittike örülök, hogy szépen telnek a közös napjaitok. Addig is mindenkinek szurkolók.
Hát folyamatosan nem sikerül,de lefoglalom magam.Még januárban kaptam ezt az időpontot,de reménykedem benne hátha a Török doki felajánl egy ķözelebbi időpontot.De majd kiderül holnap.
Ó szegényke 😥 és letudod azért foglalni a gondolataidat? Mikor iratkoztatok fel októberre?
Igen holnap.Sajnos mást úgy sem tudok😔Meg várom az októbert.Sajnos nem dolgozom jelenleg leépítés volt a cégnél.
Holnap kell jönnöd neked is vissza ugye ?
Fel a fejjel, kitartás. Dolgozol ?
2 hete G. Doki adott egy papírt hogy menjek védőnőhöz, voltam is, és genetikaira is bejelentkeztem már. Azért jó lenne ha gyakrabban adnának papírt vagy ez csak nekem hiányzik?
Én alig kaptam párszor papírt, csak ha külön kértem ki emailben
Szia.Igen tegnap reggel de az is negatív.😔Beteg még nem vagyok de az utro nem is engedi.Ugyhogy majd legközelebb.
Nálam sincs semmi émelygés, bár én még csak 6+4-nél tartok. De bízom azért én is, hogy megúszom. 😊
De reméljük nem fog 😊 Szerintem 1x még menned kell. Én pont nem kaptam semmi papírt 🤷♀️ de itt többen is írtàk hogy ők viszont igen. Nőgyógyasz9dhoz es védőnőhöz kérhetsz lassan időpontot mert ugye ők se biztos hogy azonnal tudnak adni és a 12.hétig illik hozzájuk odaérni.
Vera! Hogy vagy ? Teszteltél azóta ? Vagy mensid megjött ?
😣 durva lenne ha még ezután kezdődne de bármi előfordulhat ugye. Akkor még a holnap kívül tuti kell mennem. És adnak majd valami papírt vagy bármit ?
Azért még ne "éld" bele magad hogy megúsztad , még simán bedurvulhat.😊 Én egyedül a 12.heten 1 délelőtt voltam rosszul.... de a bnőm 11.hétig semmi... ilyeneket mondogatott hogy legalább hányna egyet akkor elhinné hogy terhes ( lombik, ikrek), na aztàn a 11.héttől vagy 2 hónapon át volt olyan rosszul...😂 migrén/émelyges/hányás minden ami kell 😂
Azt hiszem mi a 11 plusz vhányadik napon voltunk utoljára Tapolcàn. De nekünk egy kicsit kitolódott, mert később lett szívhang.
További ajánlott fórumok: