PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Persze! Szurkolok neked! ☃️😊
És mennyire volt sikeres a 2db 5 napos?Ha nem gond hogy megkérdezem
Én tavaly 2 db 5 naposat kaptam vissza hétfőn es következő héten keddre màr hívtak is tesztelni. 5 napos embriókkal a beültetes utàni 8. vagy 9.nap simán jó , nem korai.
Végül is ők jobban tudják😁Nekem 2db 5 napos fagyibabót ültettek be.
Engem keddi beultetesnel (3 napos hómanók) rá 2 hétre hétfőn hívtak. De ugyanakkor volt teszten az is, akinek ugyanazon a héten pénteken volt a beültestés.
Köszi, megfogadtam a tanácsod, ma már sokkal jobb a hasam
Értem.De az meg nem lesz még korai?
Szia! Nekem is az volt a papíron, hogy vérvétel, de az gondolom valami sablonból maradt benne. Pisi teszt lesz. Becsekkolsz a recin, aztán be is kopoghatsz a laborba a kis pohárkáért. Visszaviszed a poharat, majd par perc türelemre intenek (óráknak fog tűnni) 😃, ezután behívnak közlik az eredményt, utána pedig átülsz a rendelők felőli oldalra és várod, hogy hívjanak az UH-ra.
A papír nem számít, nekem is kB 3szor vérvétel volt írva és mindig csak pisi teszt volt.
Nem vagyok kísérletis.Kedden volt a fet és jövő hét csütörtökön kell vissza menni teszt vv-re.Én is furcsálltam.
Tényleg? Kísérletis vagy? Elvileg pár óra mire meg van az eredmény.
Szia.Nem most vérvétel lesz.A papíron is az van.
Szia, vizelet teszt és uh van teszteléskor.
Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne hogy vérvételből lesz most a teszt.Az mennyi idő amig meg van? Köszönöm😊
Igyál nagyon sok vizet, legalább 3litert, meg egyél sok fehérjét.nekem ezt ajánlották.
Sziasztok! Petesejt leszívás (azt megjegyzem, hogy kevés tüszőm volt) után normális a haspuffadás, kissé megnövekedett has és hasfájás?
Igen, mindenképpen jelzem az altató orvosnak. Köszi!
Majd szól elötte, hogy rosszul voltál, meg hánytál altatás után, akkor több hányás elleni gyógyszert adagolnak majd!
Nekem sok petesejt sajnos biztosan nem lesz. Majd írok, hogy milyen volt. Csütörtökön jön még valaki leszívásra esetleg?
Reméljük te is a szerencsésebbek közé tartozol, és nem leszel rosszul a leszivas után! Én sajnos az egész napot végig hánytam, ez volt az első altatásom, és nagyon fájt a hasam,nem tudtam kiegyenesedni. De azt mondtak hogy a sok petesejt miatt volt ez. Már előre félek a következő altatástol..
Szerintem is így van, ahogy írod. Amikor nekem egyszer halvány pozitív lett, szerintem negyed órát vártam, mire behivtak, életem eddigi leghosszabb negyed órája volt..
Dejó 😀 szerintem amúgy nincs jelentősége hogy kit harmadiknak hívnak be. Nem? Esetleg azt tudom elképzelni hogy akinek erős egyértelmű pozitív annak szólnak, akinek meg nem egyértelmű annál várnak még pár percig hogy mi történik. De ez csak tipp. Én nem emlékszem hányadiknak szólítottak. 😊
Én fordítva gondolkozok ezek szerint...azért hagyom a legutolsó pillanatra a tesztet, mert addig bármilyen csoda megtörténhet 🙏🏻😊 Pedig még reggel kint a folyosón rákérdezett Gőgös dr, hogy “na mi a helyzet? “ Mondtuk neki most megyek tesztelni.
Amúgy én ott a tesztre várva érzem azt, mintha valami “kivégzésre” várnék. Ma 5-en voltunk...kint várva azon gondolkoztam, hogy sajnos kicsi a valószínűsége, hogy mind az 5 pozitív. De vajon először a negatívat vagy a pozitívat közlik? Engem hívtak be elsőnek, pedig negyedikként adtam le a pohárkát. Tibi közölte a jóhírt és a kezembe nyomta a tesztcsíkot.
Nem tudom hogy folytatódott, mert örömkönnyeket hullatva futottam a ferjemhez. 😊
Kis foltot látott már, de majd jövő héten többet fog remélhetőleg. 🙏🏻
Bennem sincs már semmi szégyen érzet, pedig elég szégyenlős voltam fiatal koromba. Most simán öltözködök a dokik előtt. Mivel már pár műtétem is volt, így már nem nagyon izgat, hogy akár vérezve kell szétteni a lábam 😊 Mindennek van előnye is, hiába gondoljuk akkor, hogy nincs.
Fu nem semmi a türelmetek. Én nem bírtam egyszer sem, sőt már nagyon nagyon hamar kezdtem a teszteket 😅
Tök jó hogy rákérdeztél, én a felét mindig elfelejtem abbaj amit akarok.
Látott valamit az ultrahangon ?
Nem problémáznak az utron/vérzésen stb. Nekem soha semmit nem mondtak ezzel kapcsolatban. Sőt még az ügyeleten se a kórházba, csak ráírta a papíromra hogy utro maradványok látszanak 😆
Szerintem ezen csak mi aggódunk 😅 de mióta már vérzés közben is voltam vizsgálaton így én már nem aggódok rajta 😀
Igaz 😂😂 én állandóan olyan dolgokon agyalok, amiken nem kellene 😂😂😂
Türelmes voltam, csak Tapolcán teszteltünk.
Nekem is ugyanígy van a két gyógyszer, mint amit Tittike irt.
Rákérdeztem ma a Crinonera, hogy nem kérhetném-e azt, mert ez folyik ki, főleg amit nem éjjelre teszek be, de azt mondta Gőgös dr, hogy higgyem el ez jobb. Két érve volt: Egyik az, hogy a Crinone nagyon becsomosodik, szedtek már ki ökölnyi nagyságút is, ezért rosszabb a felszívódása, a másik, hogy külföldön pl a csehországi klinikákon is utrot adnak.
Persze, használ! Szerinted ők mit nem láttak még? :)
Meg tudják, hogy használod, szóval meg nem lepi őket. Ráadás, pár napig fellelhető ám az utro, szóval, ha reggelit nem mered feltenni a vizsgálat előtt, az esti még ott van.
További ajánlott fórumok: