PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sajnálom :( nagyon szorítok, hogy legközelebb minden rendben legyen! És örülök, hogy elmész még egyszer.
Kitartás!!
Az ismerősödet azért hívták,mert ő nem jelentkezett...neki kellett volna telefonálni...amit adnak időpontot az már a beavatkozás időpontja, a stimulálás már előtte hónapban megkezdődik.
Amúgy nekem a mai nap novemberre adták a következő időpontot 🍀
Szia! Köszi, jól vagyok. Ma volt a beültetés. Nekem a 6 leszívott petesejtből másnapra kettő termékenyült meg, és mára egy kis csoda maradt életben kettejük közül. Ő már itthon van velem ☺️ Nagyon bízunk benne! 06.20-án megyünk tesztre.
Te hogy vagy?
Értem, köszi!
Még azt a kis reményt is elveszik..
Piri, sajnálom!
Tittike, nálad a kémiai terhességet terhessegkent értelmezték? Tavaly nyáron nekem is volt egy egy hétig tartó pozitív tesztes kémiai terhességem. Nemsokára lesz laparoszkopiam, így több nőgyógyásszal találkoztam, akik ezt nem számítják terhességnek. Az immunológus doktorno pl igen,es természetesen a meddősegi központban is terhessegkent jegyzik. Csak olyan furcsa ez, hogy nem mindenki értelmezi ugyanúgy.
Nagyon sajnálom.
Sajnos én is így jártam az első beültetéskor ☹️ Tapolcán pozitív volt a teszt másnap barnázátam vissza mentem , kaptam pluszban duphastont. 1 hét múlva vissza mentem már negatív volt a teszt. Abbahagytam minden gyógyszert, de csak norcoluttal jött meg . Nekem azt mondták kémiai terhesség, nem tapadtak meg rendesen.
Kitartás, tudom mit élsz át, mikor az ember kicsit már elkezd örülni és hinni, és ez történik 😥 nagyon sajnálom 😥
Nagyon, nagyon sajnálom😯. Bíztam benne, hogy minden jól alakul. Nekem is fájdogál a hasam, nem tudom ez jót vagy rosszat jelent..
De tudod nem szabad soha feladni!!!
Ez teljesen normàlis.Nem tudom melyik dokihoz jàrtàl Tapolcàn, de nekem a G.mindkètszer elmondta, hogy kb.ùgy szàmoljak h.mindig felezzek...ès nagyjàbòl igaza volt.
Meg azt is.mondta h.az első lombik lutri, nem tudjâk mire hogyan reagâl a szervezet.Lehet neked majd az egy fog bent a hasadba tovâbbmenni ügyesen
Nincs esetleg otthon rutascorbin ès duphaston?
Azokat szoktâk mèg pluszba.
Esetleg egy ügyeletes nőgyògyàszat? Barnàzol v.vèrzel?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..