PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Jajjj, már elkezdtem 6-kor írni Nektek,csak közben lemerült a telóm és kikapcsolt.😬
Szóval voltam nőgyógyásznál, hát mondta, hogy "vegyes", szerinte van bakteriális meg gombás fertőzésem is. Írt fel gyógyszert, szájon át, (2 db van benne, egyet ma, a 2.-at holnapután kell bevennem), kenőcsöt, meg hüvelykúpot. Azt mondta lombikra rendezve lesz.
Kérdeztem a kúrát is, de az most nem szükséges,mert ez a kezelés most helyre teszi.
Mutattam neki a leletemet is, mármint a prolaktin értékemet, mondta nyugodtan szedjek rá fél szem bromot.
Röpke 10 percért röpke 10.000 ft.😮
Köszi Picky!
Az a baj,hogy állandóan ingerült,feszkós vagyok! Tudom,hogy a stressz csak ront a prolaktin szinten, de a hülye fejemmel nem bírok lenyugodni.😐( alapban is ilyen vagyok sajnos).
Most meg még ez a fertőzés is..😣
Szia! Próbálj ne stresszelni ( tudom nehéz, de a prolaktin szint a stressztől csak emelkedik)
Nem vagyok az orvosi ellenőrzés nèlküli bármilyen gyógyszer szedés/abbahagyas híve ( bár èn is csinàltam 😐, de az én vagyok másnak sose javasolnám).
Annyit tudok segíteni hogy nekem az 530as értékre Tapolcán 2x felet àllított be G doktor Úr. Az előző adagolásod szetintem is kicsit "erős" volt.
Kitartást, a start időpontjára megoldódik minden!
Nem ismerem,de ő rendel ma úgy magánban, hogy nem kell hozzá időpont, cdak sorszámot húzol és kivárod a sorod.
Mindegy, azért megkérdezem,aztán ha nem mond semmit,2x felet neki állok szedni.
Igen a múltkor 2 hét alatt lement 15-re, de akkor brutál adagban szedtem, reggel fél este 1 egész. Azt mondják ha nagyon alacsony az nem baj,attól baj nem lesz.
Ezt a nogyogyaszt ismered, akihez mész? Mert ha nem hozzáértő lehet fogalma sem lesz az optimális prolaktin szintről 😏
Szerintem is azért várd meg a délutánt mit mond, utána raersz eldönteni.
De múltkor viszont nagyon lement attól a gyógyszer adagtol, az nem baj?
Sztem most már várd me ga délután. Mindenképpen érdemes szedni, csak esetleg az adagolás nem mindegy.
A fertőzések elkerülése végett lombik, fet előtt érdemes csinálni egy kúrát, pl Vitagyn C-t, ez elpusztítja az esetleges bacikat, vagy segít, hogy ne alakuljanak ki.
Van itthon! 3 dobozzal is!
Akkor szerintetek kezdjem el szedni?!
Köszi a gyors választ!
Gyógyszerem van itthon, 3 dobozzal is,akkor írt fel ennyit,amikor anno szedette velem,csak nem tudom,hogy elkezdjem-e szedni.😕
Ma el kell mennem egy nőgyógyászhoz,( az enyémhez 3 hétre kapnék időpontot) mert összeszedtem valami fertőzést szerintem, majd akkor megkérdezem őt. Talán életemben most van másodszor ilyen jellegű panaszom,pont most mikor lassan kezdenünk kène.😢 Sokszor azt érzem,az idő is ellenünk dolgozik.😢
Valaki mással nem tudod gyorsan felíratni? Háziorvos? Céges orvos? Vagy ezt mindenképpen csak szakorvos írhatja fel? Gyógyszerész ismerős, aki valahogy megoldja?
Nyilván megpróbálunk mindent megtenni a jó értékek elérése érdekében, de nekem az első lombiknal 498 volt a prolaktin. Akkor még a tudatlanok teljes nyugalmával voltam, mert nem mondtak Tapolcán, hogy gond lenne és nem is volt, mert sikerült a beultetes. Aztán időközben egyik volt osztálytársam vilagositott fel, hogy ez milyen sok, ennyivel neki Csongrady doki halasztotta a lombikot, hogy bromoval lejjebb vigye az értéket. Most a Fetnel már én is ra voltam feszülve, de most szerencsére jó lett.
Sziasztok!
Kivagyok akadva az endokrinológusomra!😡 1!! hétig vártam az e-mailjére,hogy a 477 prolaktin szintemre szedhetem-e a bromocriptint,(ha jól tudom 200 körüli a jó teherbeeséshez), erre most ír egy mondatot,hogy endokrin szempontból ez jó érték, max. a nőgyógyászom engedélyezi majd...
??? Szerintetek?
Egyébként csakhogy teljes legyen a sztori, kb fél évvel ezelőtt az 560-as prolaktinemre, felírt reggel fél,este 1 egész bromot,akkor 2 hét alatt lement 15-re az érték. De most nem hajlandó...😠 hát a hajamat tépem.. jövő héten kezdenénk a fagyis stimut...
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..