PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Mi még csütörtökön kaptunk a Starkban. A június 20-ig lehetett rendelni az azt jelenti, hogy kivontak a forgalomból és már nem lehet? Szerintem a helyettesítő gyógyszert azért meg kene beszélni a dokival is.
Sziasztok csajok.
Képzeljétek el hogy mondta G.doki hogy a Stark patikában nincs estrofem. Bementem nálunk és azt mondta a gyógyszerész hogy június 20ig lehetett rendelni és valami mást ajánlott. Szerintetek? 🤔 Hallottatok valamit róla ?
Az a baj a kapszulával, hogy általában kevés inozizol van bennük. Napi szükséges adag 2000 mg, de van aki 4000 mg-t szed. Sajnos nem tudom megnyitni a,weboldalukat, hogy lássam miből mennyi van benne.
Èn most rendeltem egy Beefertil nevű kaszulàt.Abbs az inozitol mellett d, e vitamin is van, plusz mèhpempő.
Nekem ez àrbs jobbsn tetszett, illetve nem szeretem a porokat.
Amùgy az endokrinologus javasolta nemrèg az inozitolt, azt mondta merckformint nem kell, de ez nem àrt
Én 4-ből 3 lombiknál ittam a myo inozitolt. Ebből az egyik lombikból született a kislányunk, aki ősszel már 3 éves lesz, az utolsó lombik szintén sikeres lett, ikrekkel most vagyok a 31. hétben. Aztán hogy ez a por segített-e vagy más ( a 2 sikeres lombiknál kellett/ kell használni vérhigítót is), ki tudja....?
Ezt inzulinrezisztenciára szokták javasolni. Myo-inozitol vagy inofoloc is ilyen. Javít a szénhidrát anyagcserén. Helyre hozza a hormonháztartást és így javíthat a petesejteken is, bár azért én erre nem tenném a fejem. De összeeslgében nagyon hasznos cucc.
Sziasztok! V.ki szedett Gynostiol-t? Nekem a Csongrády javasolta, hogy ez az étrendkiegészítő javít a petesejtek minőségén, és hogy szedjem a következő lombikig. Van v.kinek tapasztalata? Érdemes szedni? Mert olvastam róla negatív tapasztalatokat is....
Sajnálom, hogy nem sikerült. Sajnos tudom, hogy milyen érzés... én is nehezen viselem. Bejelentkeztél a következőre? Mikorra kaptál időpontot?
Szia. Én is a leszívásig dolgoztam, irodában. Én is suprefactot és bemfolát szúrtam. De nekem nem vizesedett a lábam, de akkor még nem volt ilyen meleg. Lehet, hogy nálad a meleg is közre játszik..
De szerintem simán kiir a háziorvos, van aki az injekciózás elejétől táppénzen van.. kitartást neked.
Sok sikert előre is 🤞🍀
Én a leszívásig tudtam dolgozni, igaz irodában, és én a suprefact mellé gonalt szúrtam.
Sziasztok!Ti stimu alatt meddig tudtatok dolgozni?tegnap kezdtem a bemfolat adni suprafact melle,es mar most vizesedik a labam🙄nem irodai munkam van,nagyon sokat kell gyalogolnom,de nem igazan bírok.gratulalok mindenkinek,akinek sikerult.remelem par het mulva nekem is sikeres lesz😁
Gratulálok csajok mindenkinek akinek sikerült vigyázzatok magatokra!
Akiknek nem , nektek kitartás sok erőt nyugit! Csak pozitívan, sikerülni fog !
Bocsi.. Na szóval tegnap voltam. Nem sikerült sajnos, negatív lett. Ma megjött a vérzésem is. Eléggé el vagyok keseredve, de nem tudok semmit tenni. Várok a következő lehetőségig... Kitartást neked is!
Köszönöm szépen a jókívánságokat! Remélem minél előbb sikerül Mindenkinek! 💞🙏😊
De jóóó, szívből gratulálok 😍
Már jobban... persze nehéz,de muszáj erősnek lenni és menni tovább... nekem ez lesz az utolsó lombik akárhogy is alakul.. mi így beszéltük meg..de bízom a következő sikerességébe ♥️ most egy kicsit félre teszem"Tapolcát", mert elég volt ez az egy év amit oda jártam! Próbálj meg pozitív lenni,az sokat segít a lelked gyógyításában 💖
Szia. Mi van veled? Ma voltál teszten? Hogy vagy?
Szuper!😊 Most van már pár kismama a csoportban!😍 (Ttittike, MGyVerus,és Te)Csak így tovább csajok!👍
De jó.👌 Végre vmi jó hír. Vigyázzatok magatokra.
Köszi a biztatást.. én decemberre kaptam időpontot, de abból úgyis november lesz majd, ami azt jelenti hogy kb. Októbertől kezdődne az injekciózás. nekem jó is így, most még kell egy kis idő, hogy lenyugodjak. Te már vmivel jobban vagy?
Sziasztok, megvan a petezsák 💞 két hét múlva megyünk újra 😁 reméljük akkor már szívhangot is hallunk majd 😊
Török tanár úrhoz mentek? Jó pihit nektek, feltöltődést! És persze hajrá 🤞🍀
Májusi fizetős volt. Most tb-sre megyünk. 😀
Sajnos tudom miről beszélsz...DE a következő sikerülni fog mindkettőnknek 🍀🍀🍀 mire kaptál időpontot?
Piri23, Jól emlékszel, tegnap voltam Tapolcán, sajnos nem sikerült, negatív lett a teszt, meg is jött már a menstruációm. Feliratkoztam a következő lombikra. De addig még erőt kell gyűjtenem, mert lelkileg eléggé megviselt...😢
Így van mindent a cèlert. Vmiért nálad így kell, mindegy az eredmény a fontos!💪💪💪
További ajánlott fórumok: