PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Pihenek itthon. Úgy tervezem hogy a tesztig itthon maradok. Aztán majd utána meglátom. Nekem 19én lesz a teszt😇
Péntekig táppénzen voltam, de kedden már megyek. Irodában dolgozom, meglátjuk, hogy hogy bírom majd 😊 pénteken megyünk legközelebb uhra, hát várom már. 😊
És Te hogy vagy? Mikor mész majd tesztre?
Nem kaptam semmit... pihenek és imádkozom 🙏 felvagyok készülve mindenre,de amíg van remény, addig nem adom fel 💖
Örülök, hogy jól vagy. Mikor lesz a következő uh? Addig is pihenj sokat. Táppénzen vagy? Vagy mész dolgozni?
És mennyire vérzel? Kaptál vmi gyógyszert? Próbálj pihenni, szorítok neked hogy minden rendben legyen😇
Köszi, igen, jól vagyok 😊 néha van pici görcs. Tegnap csináltam itthon tesztet, nem bírtam 😊 de hiába lett az is már egyértelműen pozitív, nagyon ideges voltam, míg vártuk az eredményt. 😁 csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látták meg a sárgatesteket.
A teszt pozitív lett, viszont tegnap óta vérzek.... úgyhogy egyenlőre bizonytalan a helyzet...volt vérvétel is, kedden lesz meg az eredmény, szerdán újra vizsgálat 🤞
Pontosan, nem a mennyiség számít, a 14 embriobol nekem nem sikerült baba, biztosan a minőség a lényeg.
Gratula a pozitív teszteknek, többieknek kitartást!
És csináltál otthon tesztet? Vagy csak tapolcán?
Szia. Téged is akartalak már kérdezni. De akkor neked sikerült. Szuper. Gratulálok. És jól vagy? Uh on látszik már vmi?
Szia. Ne legyél elkeseredve. szorítok neked nagyon.1 db petesejtből is lehet sikeres terhesség, meg 10 db ból is lehet sikertelen... persze én is örültem volna ha tudtam volna lefagyasztatni... de mindegy most már így alakult
Szia, ne keseredj el! Nekünk a 7 megtermékenyültből 1 db maradt az ötödik napra. Vele ma pozitívat teszteltünk! 😊 drukkolok!
Szia! Köszi, jól vagyok. Sajnos a 6-ból csak 2 termékenyült meg. 😟
Ez nagyon megviselt most, nem gondoltam hogy "csak" 2 marad 1 nap alatt.
Kedden lesz a beültetés. Nagyon szeretném ha elmennének addig mind a ketten.
Szurkoljatok nekünk kérlek!...
Szia. jól vagy? Hasad jobb már? Hányan termékenyültek meg?
Igen. Jól vagyok. Ma volt a beültetés. 2 lett beültetve. És veled mi van? Neked ma volt a teszt?
Szofi 3 megvolt a beültetés?hogy vagy?
Én sem dolgozok. Nekem magas a vérnyomásom plusz volt egy kis barnázásom 5. Héten és ki is írtak. De én sem mentem volna, túl stresszes.
Én beültetés után rögtön táppénzre mentem. Óvodában dolgozom, nem mertem kockáztatni ( betegség, véletlenül nekem futnak....) . Most pedig gyes-en vagyok. Októberben volt 2 éves a kislányom, a novemberi lombik sikerült, ikrekkel. Ha dolgoztam volna, most is táppénzre mentem volna már a legelején. Mondjuk 11. héten bekerültem kórházba vérzés miatt, majd a 14., 17., 21. héten is :( .
Jaj de jó😊😍Gratulálok!!!Remélem az enyém is úgy végződik,bár nem érzek semmit😔
Az eredménye egy mindjárt 6 hónapos, tündéri,örökmozgó kis rosszasàg 😊
Ti sikeres beültetés, pozítiv teszt után meddig nem dolgoztatok?
Köszi. Én is szorítok neked holnapra.
Nekem a leszívás után eléggé görcsölt a hasam. De másnapra már jó volt.
Kicsit fáj, de nem vészes. Szuper hír! Drukkolok neked majd nagyon holnap! 🤞🙂
Örülök, hogy túl vagy rajta. Nekem 4 db ot sikerült leszívni😯 ma 2 db termékenyült meg. Holnap ujból telefonálok és ha minden oké, holnap beültetés.
Szia! Igen, már itthon pihenek. Minden rendben volt, 6 petesejtet sikerült össze hoznom 🙂 Holnap reggel telefonalhatok, hogy mennyi termekenyult meg. Kedden reggel újra telefon és beültetés. 🤞
Neked mennyit sikerült leszívni? Hívtad már őket, hogy mennyi termekenyült meg? Mikor mész beültetésre? 🙂
Szia. Túl vagy a petesejt leszívason? Hogy vagy? Mennyi petesejt lett?
Örülök😘 minden rendben lesz meglátod 😊
Sziasztok csajok.
7+2 naposak vagyunk 😀 11mmesek az embriók. Hihetetlen. Kaptam papírt mehetek a védőnőhöz. G doki rendes volt ma is nagyon, hallottam a szivhangjukat is .
Hajrá csajok mindenkinek csak pozitívan!🤞🍀
További ajánlott fórumok: