PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia.
Dokin is múlik.
2017ben Cs doki betege voltam de a beültetést Török tanár úr végezte és nagyon kellemetlen volt.
Azóta átjöttünk Győrbe, nemrég volt a beültetés amit Kőrösi doktor csinált. Semmit nem éreztem belőle!
Szia.
Mi anno 2017-ben Csongrádi dokihoz kerültünk.
Nekem teljesen jó a tapasztalatom vele, kedves volt és alapos, sikerült is vele az első lombik.
Nekem pont Csongrády doktorral van negatív tapasztalatom. A 4. lombiknál ő csinálta a beültetést ( Gőgös doktor aznap sajnos nem volt). Csillagokat láttam, annyira fájt, azt sem tudtam, hogy kapaszkodjak. Volt már tapasztalatom, szóval van összehasonlítási alapom. A szobatársamnak is ő csinálta, neki első lombik volt. Neki is nagyon fájt.
Mondjuk az is igaz, hogy megérte a fájdalom, hiszen sikerült, de akkor is nagyon durva volt.
Az első 3 beültetést kb alig éreztem.
Nekem ő volt a magándokim évekig, illetve amikor spontán terhes lettem, ő vitte végig a terhességemet. Viszont 2 vetélés után, szerinte nem kell semmi féle vizsgálat, így elváltak útjaink. Most én is Gőgőshöz járok Tapolcán.
Egyébként én szerettem a Csongrádyt, kedves, finoman vizsgál és végzi el a beavatkozásokat. Török dokihoz csak egyszer volt szerencsém, elég is volt. Úgy aszta belém az uh fejet, majdnem leugrottam a székből....
Hát nem ajánlotta fel, de lehet,hogy ott lapul még mindig az asztala alatt.😂
"Ismerem" már én is, de eddig ez a nap volt a leg...
Török doktorurnak van egy stílusa az biztos.. Amikor mondtam, hogy az immunológus ajánlotta a lipidet, csak mosolygott,latszott rajta, hogy nem hisz benne. (igaz, nekem nem is segített, de azért inkább mindent megprobaltam)
Amikor elkoszontunk tapolcatol, ott hagytam egy doboz estrofemet Török drnal, hogy adja oda valakinek, akinek még szüksége lesz rá, de ez márciusban volt, valaki azóta gondolom megkapta.
Nem értem én sem, lehet nem számítottak ra, hogy megszűnik.
Ha valakinek van felesleges szívesen megveszem tőle. 😊
Köszi
Én is 2*2vel kezdtem utána lett 3*2. Sajnálom ezt a rossz tapasztalatot. 😣 A stimu is nála volt ?
Egyébként nem tudom hogy van ez ki kihez tartozik 😀 nekem az elsőnél Cs.volt msot G. Doki lett . De nem tudom miért 😆
Érdekes ez az Estrofem probléma. Esetleg itt a csopiban a feleslegessé váltakat àtvenni egymástól? De csak egy ötlet. Hátha van akinek lapul otthon a fiókban és vagy ezert vagy azért nem hasznàlja már fel.
Amúgy meg nem is értem hogy hogy lehet gyógyszereket egyik pillanatról a másikra kivonni. Miért nincs egy átfutási idő hogy ne kezelés alatt kelljen vàlltani hanem aki azzal kezdte annak a szükségessègi időig legyen elérhető
Nekem 2x2 volt az Estrofem, aztán beultetes után 3x2. Ez aggaszt, hogy nincs sehol Estrofem...most beszéltem a gyógyszerész barátnőmmel és szerinte azt jó szedni végig, amit elkezdett az ember...ha bárki tud itt valami fellelhető forrást legyszi ossza meg. Amúgy ezt a 12. hétig kell szedni vagy még utána is?
Itt is volt már téma, hogy Török nem igazán preferál semmi ilyesmit, bár nekünk speciel nem szólt a lipidért, gondolom a Vita C-ről is hasonlókat gondol.
A prolaktin pedig azért érdekes, mert nekem az elsőnél is kb ennyi volt, de Gőgös doki nem mondta, hogy gond és nem is volt az, másnak meg Csongrady ennyivel neki se áll.
Szerintem tedd azt, amit jónak gondolsz és amiben hiszel 😊
😞 Azért ennyire rossz napja ritkàn van.
Drukkolok hogy minden simán mejen, kicsit rögös kezdet utàn.
Sziasztok!
Megkezdtem újra a FET-esek táborát. Ma voltam Tapolcán és enyhén kifejezve kicsit kiakadtam. T. Tanár Úrnak emlitettem ( mutattam is a leletet), hogy a prolaktinom 477,szeretnék rá szedni bromot. Erre közli,hogy ez jó érték és nem kell rá gyógyszer. ?😮😮? ( Megjegyzem azonnal felhívtam a saját nőgyógyászomat, szintén közli,NEM kell rá gyógyszer! ?😮? Ez most hogy? Miért nem kell most rá?!
Az estrofem megszűnt... helyette valami pumpás izé van. Mondom neki,még maradt egy doboz estrofemem, közli,akkor azt szedek amit akarok. ?😮? Megsem mondta érthetően,hogy mennyit szedjek ,én kérdezgettem,hogy abból mennyit. Azt mondta 2 db-ot! Megint ?😮? . Nekem a múltkori fetemnél mintha 2x2 rémlene. Ez a 2 nem kevés??? Ha meg elfogy használjam ezt a Lenzetto-t.
Említettem a fertőzést is amit benyeltem, nem is foglalkozott vele. Ha elmulik a menzeszem es még lesz panaszom,szedjem,ha nem lesz panaszom,ne szedjem. Eddig csak 4 darabot tudtam elhasználni ( a 10-ből),mert időközben beteg lettem. Nem tudom ez elég lesz-e...
Említettem a Vita..C kúrát, na azon már ki is akadt.. ezt kitől hallottam?? Csak vonogatta a vállát!😬
Ha ez a fetem most nem sikerül,átkéretem magam a Gőgös dr.úrhoz...
Bocsi ha hosszú lett.
Én még áprilisban iratkoztam fel, akkor novemberre kaptam időpontot. Az okt 1-hez közelebbi menzesz napjaiban kell jelentkeznem. Ez kb okt 10 körül lesz.
Jól is jön ki, mert a 3 hónapos szünet kb akkor telik le. 🙁
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..