PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Köszi!
Igen egyszer régen kipróbáltam , úgy emlékszem nagyon nem volt jó, tömény cucc, alig bírtam meginni..valahogy leküzdöm majd🤣🤣🤣Nem veszek nagyot ....😆😆😆
Sziasztok,
Nem tudom, hogy itt olvastam-e, de légyszi írjon rám, akire vonatkozik.
Valamelyik csoportban azt olvastam, hogy nem jutottak el a ET-ig, mert éretlenek voltak a leszívott tüszők.
Kérlek írjátok meg, ha tudjátok ki volt...
Köszönöm
Köszi
A fehérje bevitelt már stimukor kell kezdeni vagy csak leszívás után?Azt a port isszuk amit a sportolók, a protein port?
Igen , rövid lessz.
Nagyon izgulok már.
Félek a szuritól is.
Tőlünk kérdezte tavaly. Mi mondtuk neki hogy mindegy írja azt amelyiket jobbnak gondolja. Felírta az olcsóbbat 🤷♀️
Neked rövid protokoll lesz ugye? Vszínű azért kell ennyire koràn menned, itt nem àllítják le a ciklust, úgyhogy nincs nagyon idő várni.
Köszi! Értem.
Azt mondta 2. vagy 3. nap menni , de 3. nap legkésőbb, feltétlen.Még nem jött meg, most várom.Megj. másnap megyek.
Nyilván megkérdez, hát mit mondd ilyenkor az ember...?
A jobbikat??
Hogy hogyan vàlik le a nyàlkahàrtya ès nincs-e èrő tüsző (nekem.volt èd leszìvtàk, ott hipp-hopp) mert az elviszi a folyamatot.
Nedves törlő legyen nàlad, papìrtörlő meg ott van.
Mire mèsz hètfőn arra màr alig lesz mensid.
Èn mindig kàrtyàval fizettem, de a ha csak 4-5 napi szurit îr akkor is 20 ès 100 között lehetsz, attòl függ melyiket adja.
Règen megkèrdezte tudod-e vàllalni a dràgàbbat.Nem tudom ezt mèg tartjàk-e.
Tyűha...
Ilyenben még nem volt részem🙉
Mit lát ilyenkor?
Ez ugye nem ...???
Stimu, első... rövid .
Sziasztok!
Nemsokára v. mikor j. héten mennem kell a receptért- receptekért?.. Kb , csak hozzávetőleg... biztos mindenki más... mennyire számítsak a gyógyszertárban?😆
Plussz ha megvan a mensi, nem vizsgál meg ugye? Csak megkapom a recepteket , és kész vagyok?😃
Nàlunk a kisvàrosbòl hètfőnkènt viszik a mintàt ès 3 nap alatt van kèsz.
Vagy azt ajànlottàk hogy adjak vèrt, ezt ott mind nèzik ès kèrjem ki az eredmènyèt.
Ezt 1-2 napon belül megkapom ès kihagyhatò az orvos.
😂😂😂😂 jól emlèkszem hogy fogászaton dolgozol? Mintha írtad volna egyszer 🤔 Hát nem lennék a kora délutàni pácienseid egyike😂😂
Szorítok nagyon hogy Iceman/girl kapaszkodjon erősen 🤞🤞🤞
Ahogy érzed!!!
A kis Ice.... 🤗.... felébredt !!!
Pihi, munka, mindenkinek más ! Amiben jól érzed magad az a jó!😘
Szia! Nagyon örülök!!!!🤗🤗🤗.
Otthon vagy?Pihensz vagy dolgozol?
Lekelett volna mondani mikor sikerült, de nekem nem volt eszembe 😔
(Igaz akkor ők sem mondták avagy kérdezték)
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..