PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Örülök hogy te is itt vagy. 😀
Drukkolok a fagyi babának hogy felebredjen és ügyes legyen. Jól vagy, vagytok?
Szorítok nektek 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Holnap ügyes legyél.
Szia. Veled beszélgettem aug. 22-én?
Szia. Jòl, nem sikerült sajna. Erőt ad Zsombi a folytatàshoz. Egy fagyasztott maradt, megpròbàljuk szeptemberben. Veletek minden rendben?
Nekünk 10 nap alatt megerkezett az eredmény. Minden rendben van nála. Már csak én vagyok hátra kivizsgálással.
Nekünk az y kromoszómat is ugyanúgy Zegen csináltak, bár nem ertette a doktornő minek kéri az andrologus. Ezt tudomásom szerint Debrecenbe küldték és kb 2 hónap volt mire megjött az eredmény.
Az nekünk is 138 km volt.. Tapolca 77 km.
Nekem a doktornő a háziorvost javasolta, h tőle kérjem a beutalót.
Lehet hogy rám is ez fog várni 😏. Győrbe nem csinálták meg a férjemnek az y kromoszóma vizsgálatot csak a dns. A y kromoszomat a synlab magán labor 25.000 Ft ért csinálták meg.
Szia.én voltam veled egy szobában, hogy vagytok?
Nekünk is dettó. De nekünk más lehetősèg nem is nagyon volt, mert nálunk nincs ilyen vizsgàlat kis város kis kórház,Szombathely lerázott hogy ők nem csinálnak ilyen vizsgàlatot ebben Zalaegerszeg jártas, így mentünk tovább. 🤷♀️
Zalaegerszeg nagyon messze van tőlünk., 😣. 112 km. Tapolca is olyan messze van tőlünk
Zalaegerszeg nektek nem opció?
Adhat. Én is másik megyéből vagyok. Annó hàziorvos adta ugyanezen szöveggel mint amit Verus írt. Úgyhogy nyugodtan háziorvosból kipréselni 😊
Csatlakozom Verushoz, nekem is a győri kórházban adtak beutalot és a genetikai vérvétel is itt történt tbre.
Nagyon szépen köszönöm. 😀 Nálunk hosszú a varolista a nőgyógyászaton. Ráadásul Tatabányarol jár ki 2 doki felvaltva. Ezért kérdeztem hogy a háziorvos adhat e beutalot mert őt csütörtökön délutánonként tudom elcsipni.
Hello Csajok!
Nekem a genetikara a beutalót a lakcím szerinti kórházban adtak a nogyogyaszaton. Magánba más városba járok, így ő csak oda tudott volna adni. A férjemnek a ceges doki adta a beutalót.
A szöveg ez rajta: T. Genetika! Kérem nevezett genetikai szakvizsgalatat lombikprogram miatt. Az enyémen a BNO kód N9780, Z0000, U9990; a ferjemen Z0390
A Hartwig doktornő tényleg nagyon kedves Zalaegerszegen!
Majd meg írod hogy mi a neve? Mit irassak a beutalóra.? Mert akkor könnyebben mozgok utánna. Mert nem tudom hogy mi kell kérnie a dokinak. Aztán keresnem kell olyan labort ahol megcsinaljak tb-re. 🤔
Bárki adhat. Nekem legalábbis ezt mondta ott a dokinő. Bepróbálkozom holnap Tapolcán, ha nem ad akkor megyek szerdán a házi orvoshoz. A héten küldenem kell nekik. Valakiből "kipréselem".😁
Hogy vagy egyébként?
Basszus akkor nekem is kell kérnem oda beutalot. Engem nem néztek. És valami kromoszomat motyogot a doki hogy lehet hogy az. De nem értettem. A papírba meg nem írták le. De akkor sem kaptam beutalot. Most a házi orvos meg gondolom nem adhat. 😣😣😣😣😣
Nem is értem miért nem így küldenek akkor alapból.. Szerencse, h ott voltam.
Igen ennek így volt értelme hogy mindkettőtöket megnéznek. Ott a genetikàn nagyon aranyosak a doktornő meg egy tündér😊
Párom kapott beutalót genetikai vizsgálatra az alacsony spermiumszám miatt, illetve karyiotip vizsgálatra ha jól emlékszem. Na itt Egerszegen az egyik vizsgálatot (Y microdeletios) egyből offolták, h nem csinálják meg mert ahhoz magas a spermaszáma. 😁 Neki 4-5 milla körül szokott lenni ezt meg 1 milla alatt nézik csak. Viszont a kromoszóma vizsgálatot érdemes mindkét félnél megcsinálni azt mondták, így engem is behívtak ha már ott voltam. Ez azt nézi, hogy osztódáskor nincs e valami eltérő a kromószómáknál(törés, helycsere vagy nem is tudom mik lehetnek). Remélem nem írtam nagy hülyeséget. :D
Sziasztok. Új. Vagyok a fòrumon. Mindenkinek sok sikert kívánok. A kérdésem az lenne, hogy volt olyan akinek egy fagyasztott embrio volt, és felébredt a beültetés napján? 2016 ban negyedszerre sikerült a kisfiam, most lesz 3 éves. Fagyasztott beültetés volt akkor is, viszont akkor 4 embriò volt.
Tényleg fontos, hogy az első napjan hivd őket. Vagy ha hétvégére esik, az első munkanapon. Én anno (május) először a 3. napon próbálkoztam es mar arra a hónapra nem tudtak időpontot adni, mert tele voltak.
Következő első mensi napján hívd őket, onnantól kb. 3 hét. Nyugodtan hívd őket, nekem is legutóbb sokára sikerült.11óra után vagy 13óra után sikerült nekem.
És mit gondoltok, ha új páciensként bejelentkezünk, mennyi az átfutási idő az első konzultációig?
Köszönöm, akkor nem érzem legalább őrült zaklatónak magam... :)
Milyen vérvétel kell neked?
Szia! Kitartás, ez gyenge pont nekik nagyon. 11 után szoktam sikeresebb lenni. Volt, hogy 40x hívtam őket..
További ajánlott fórumok: