Preimplantációs Genetikai Diagnosztika (PGD) (beszélgetés)
Szia!
Én Szmatona dokihoz járok, ne izgulj, nem tesz jót, bár én sem vagyok különb. Én indítottam ezt a fórumot, mi is PGD-sek vagyunk, túl több normál terhességen, amik sorra elhaltak. Erre a vizsgálatra vártunk rég óta, de sajna, ez sem hozott nekünk sikert (túl a 3. beültin).
Mindig volt 2 beültethető embrió (akik genetikailag is jók voltak) de nem tapadtak meg.
Ez a vizsgálat nagyon drága sajnos, plusz a többi hormon injekció. Úgy látom, hogy dobáljuk ki a pénzt az ablakon.
Mi a Kaáli Intézetben Sajgó doktorhoz járunk. Ha csak hormonális gond van nálatok, az sokkal jobb! Kezelhető probléma, és nem igényel PGD-t! Majd írj, hogy hogy alakul a dolog!
Üdv,
e
Sziasztok,
Én januárban kezdtem el a vizsgálatokat, és minden negatív lett. Most a Suprefact injekciókkal küzdök. Azt hiszem ez már a lombik ciklus...?!?!?
És tele vagyok feszültséggel és aggályokkal, hogy sikerül-e. Lesznek-e egészséges petesejtek, azok megtarmékenyülnek-e, megmaradnak-e stb...
Szóval nagyon nagyon félek, mert tudom, hogy nagyon le leszek törve, ha nem sikerül...
És nálatok?!?!?
Ahham, nekem is! És én is kétszer vetéltem! Egyszer pedig meg már majdnem félidősen meg kellett szülnöm a babát, mert örökölte a rendellenességet!
Majd írj, hogy mi volt Kónya Mártonnál!
Sok sikert!
Szia Wecuska! És ti hová mentek? Képezld most kaptam egy levelet egy másik fórumról, egy kedves hozzászóló írt, aki már átesett ilyesmin. Elmondta, hogy a Dévai sem csinál PGD-t. Tehát maradt a Kaáli és az Istenhelyi Géndiagnosztika Kónya Mártonnal. Mondjuk ő is nagyon segítőkész volt eddig!
Nálatok miért kell PGD?
Köszi a gyors választ,
e
Szia! Én éppen ez előtt állok! Tudunk még beszélni? Voltál már valahol? Ki fogja nálatok csinálni? Kaáli vagy Dévai? Írj kérlek, szívesen beszélnék!
Üdv,
Proche
Szia!
Jaj de jó! Este ha hazaértem irok mindenképp!
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Ahol a betegnek kell diagnosztizálni magát!
- Volt már köztetek olyan, akinek "későn" diagnosztizálták a terhességet?
- PGD (preimplantációs genetikai diagnosztika)