Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Köszönjük,álmosan😊
Pénteken nem lett kész a labor,enyhén szólva mérges voltam,de megnyugtatás képpen vettem 25- ös teszteket,azok is szépen erősödnek.
Tünetként még " izomláz" a hasam aljában,cicifeszülés rendesen.
Holnap újabb vérvétel,és csütörtökön. Azt a klinikának küldöm majd,aztán szerintem abba is hagyom a kontrollt.
Várjuk a híreket!!!🥰🥰🥰
Nagyon erősen mantrázunk és szorítunk.
Az nagyon jó hír,hogy nem méhen kívüli.❤️
Aranyosak vagytok, köszönöm🙏!
Hálisten nem méhenkívüli terhesség! Szépen, méhen belül kicsit elbújva van egy petezsákunk de még nincs szívhang ezért ezerrel imádkozunk🙏!
Szia Boston!
Nagyon izgulunk érted.
Igen.Sajnos ez nem valami jó előjel, de az a legbiztosabb, ha rádnéznek egy ultrahangon.Gondolunk rád.❤️
Sziasztok!
Igen, sajnos nem duplázódott és Et+22 napon vagyok de csak 433😔!
Ma írtak Brno-ból hogy méhen kívüli megtapadás is lehet!
Holnap reggel megyek u.h.-ra🙏!
Igen.Tesóért.Ugyanebből a “körből” lett a kislányom,aki 2,5 éves most.Aztán egy embrió maradt, akit mindenképpen szerettünk volna “elhozni”.
És nagyon örülök és remélem, hogy minket választ.😊❤️
Megvan a vv.
Hcg : 9,95
Progi : 105,5
Nagyon bízunk a Bogyókában!🙏
Juj Beba!Ez nagyon izgalmas!
Akkor nagyon csendben suttogva gratulálunk.❤️
Mindig van egy ilyen hullám amikor több baba is megkapaszkodik.Most úgy érzem ez egy ilyen nagyon pozitív hullám.😊
Holnap megyek én is vérvételre.
Remélem még sok novemberben fogant baba érkezik.
Csajok! Olyan csendben,hogy még gondolni is csak óvatosan merünk rá.
Ma reggel FET+4 olyan hányingerre ébredtem,gondoltam tesztelek egyet,legfeljebb kukás lesz.
Ott van a 2.csík🙏 halvány de ott van. Ma mentem vv-re progit nézetni,de így hozzárakattam 1 Hcg-t is. Este lesz eredmény.Pénteken megyek kontrollra.
Köszönöm! 😊
Én is úgy csináltam, hogy minden ment a szokásos módon. Október 31-én volt a beültetés, november 1-jén pihentem egy kicsit, aztán 2-tól már dolgoztam. Úgysem fizikai munkát végzek. Igazad van, az irodában gyorsabban telik az idő. 😊
Én még max arra figyeltem, hogy bevásárlásnál ne legyen annyira nehéz a szatyor.
Hát én mindig is barnázós voltam és az még szerencsére nem okozott bajt.
Remélem neked sem fog.Mikor mérnek megint hcg-t?
Ja a PGS sem garancia mindenre.
Csak a nagy genetikai betegségekre.
Köszönöm😘! Nem volt ilyen vizsgálatunk! Úgy olvastam ez 500€ körüli vizsgálat, bár megmondom őszintén nem emlékszem hogy felajánlották volna! Elvileg 4 alap betegségre szűrnek, erre vállalnak "garanciát" de persze ez csak formalitás!
Sajnos ma reggelre elkezdtem "barnázni", most egy kicsit kétségbeestem de azért reménykedünk🙏!
Szia! Én ismerek egy gyönyörű kislányt egy másik itteni fórumról, aki FET+10 napon 34 es HCGt produkált.
Lassan öt éves a csajszi :-)