Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Ezek csak azokra vonatkoznak aki Szlovákiába mennek?
Átutazni lehet, megállás nélkül?
Brnoba megy valaki mostanában?
Idegesítő ez az egész. Az én koordinátorom (RG) nem irt semmit ezzel kapcsolatban. Hétfőn rakerdezek nála...
Hajrá! 👌
Az akupunktúrát hogyan fogod csinálni? Milyen gyakran mész? Ilyenkor melyik testrészeket szurkálják?
Nálam is eljött az idő:-) Holnap kezdem az ösztrogént.
Beülti várható ideje márc.4-6 napon.
Akkor méhpempő, napi 1 dl vörösbor, E vitamin 800 IE,
és Akupunktúra .Ezeken kívül még valamit tehetek?
Megint bemásolom a híreket.
Sajnos csupa rossz hír. Az új rendelet szerdától lép életbe, 2.17 06:00. Aki belép, mindenkinek karanténba kell vonulnia 14 napra és leghamarabb 8. napon lehet tesztelni. Sajnos már megint nem egy átgondolt rendelet.Viszont lehet kivételt kérni az egészségügyi minisztériumtól( ugyan azt írják, hogy a szlovák állampolgároknak, de sztem érdemes kicsit megpiszkálni őket kérvényekkel, hogy rájöjjenek, valamit kifelejtettek).Ezt elektronikusan lehet beadni. Van aki jövő héten menne,de szerda után?
Holnap még átolvasom, hátha találunk valami kiskaput.
Azt is lehet, hogy írunk nekik, hogy ezt a helyzetet hogyan kell kezelni, de sztem ezt a klinika is muszáj, hogy megtegye .
Alap esetben csak 1x, a progeszteron pótlás megkezdése előtt kell méhnyálkahártyát nézetni.
Kb 2 héttel korábban tudod mikor kell menni, szóval nem tudom hol laksz, de magánrendelésre biztosan találsz valahol időpontot.
Az Estrofemet szájon át kell szedni, a progeszteronok többségét vaginálisan. De alapból reggel-este szokták alkalmazni, ami otthon megoldható. A progi felrakása után szerencsés ha legalább fél óráig nem mászkál az ember lánya. Szóval szerintem átlagos munkakörök mellett ez egyáltalán nem jelent gondot.
Én is beszéltem ma a koordinátorommal igaz más intézet, de Szlovákia. Megnézte az ottani közlönybe vagy mi a szöszbe és azt írta, nem hirdeték ki még ki az új intézkedéséket, de nekik úgyanaz az infójuk mint tegnap. Úgyhogy abban maradtunk nem kezdem el a felkészülést a bizonytalanra.
Úgy tudják a tranzit és az ingazás lesz a kivétel. Aztán az lesz a biztos amit közzétesznek.
De, tökéletes a napi 2x a 800 utrónál.
Ha valakinek emelik, hozzápótol, akkor szokás napi 3x-ra elosztani.
Nyugi, ki fog alakulni, minden rendben lesz. :-)
Persze, bárhogy is, megoldom. De ha jól felnyomja az ember, akkor is kijön, mert eleve olyan?
A te példádat is követni szándékozom, és mindenkiét, akinek a donoros elsőre sikerült.❤
Az adagolás úgy van, hogy ma estétől kell elkezdenem. 4-et kell használni, holnaptól pedig reggel 4-et és este 4-et.
Akkor ez a napi kettő elosztás nem annyira jó, inkább 3 alkalomnak kellene lennie?
Az este nem gond, a jelenlegi helyzetben esténként úgyis otthon vagyok, a reggel lesz az érdekesebb.😁
Okes, felvásárolom a teljes készletet.😉
Elérkezett a Ti időtök is!
Nagyon drukkolok hogy minden jól alakuljon!
Nem tudom, hogy van az adagolásod, nap 2x, vagy 3x, de próbáld úgy elosztani, hogy arányosan oszd fel a napot, hogy a minél egyenletesebb legyen a progiszinted.
Tudom, hogy nem könnyű, a leépítés végéig nekem is aszerint kellett minden napom beosztani, hogy az adott időben olyan helyen legyek, ahol higiénikusan meg lehet oldani a felrakást és lehetőleg utána tudjak legalább ülni fél órát. De a végén ez a kis kellemetlenség megéri. :-)
Ja és Olaszlánynak igaza van, tárazz be tisztasági betétből. :-)