Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nagyon örülök és ezerrel szurkolok. :) Te nézettél progi szintet tegnap, vagy ma a klinikán? Én valszeg a klinikán fogok csütörtökön...
SZia! Kicsit konkretizálnád?
Sziasztok úgy néz ki nem sikerült az első kör, sem a fagyasztás. Járt már valaki így?
Köszönjük :)
Egy pindúr a pocakban ❤
A határokon szlovákiába, csehországba és visszafelé csak integetnek, hogy lehet tovább haladni. Már vissza is érünk Budapestre.
Mindenkinek aki a héten megy ki kezelésre sok szerencsét és sikert kívánok! Legyetek ügyesek és indítsátok be az idei pozitív hullámot❤🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀!
Szia Vandus,
mondani akartam, hogy Tandi86 volt nála, - de láttam, hogy már megtaláltátok egymást időközben a 40es fórumon. Sok sikert, Melindát a férjem is nagyon dicsérte, - ő csak 'sima' spermiogramot csináltatott ugyan vele, de vagy fél órát beszélgettek az eredményről.
Szia Poll ,gondolok rád ma! Sok sikert:-)
Igen , ez is a protokoll része☺️
Elvileg 72 óránál nem régebbi teszt kell, és be kell jelentkezni e-mailen a járványügyi hatóságnál, mert tovább maradunk, mint 12 óra. Visszafele nem tudunk tesztelni, hiszen nem lenne meg az eredmény. Most arra gondoltunk, hogy ha a visszaúton nem csesztetnek, akkor pénteken lehet, hogy elmennénk egy újabb tesztre, annál is inkább, hogy aztán szerdán nyugodt szívvel menjek dolgozni. Próbálunk szép csendben, észrevétlenül megjönni, de még mi se látjuk át egészen a helyzetet.
Vagyis rákövetkező szerdán megyek dolgozni. A hétvégével együtt így öt napot leszek otthon beültetés után. Szerintem az elég.
Hétfőn még dolgozom, keddtől szabin, de rákövetkező héten már megyek dolgozni. Nem akarok túl sok szabit kivenni, kell az később is.
:)
Köszönöm, kedves vagy. :)
Sziasztok!😊
Vki járt már Nagy Melinda biológus/ embriológusnál?
Koszi
Napi 2 dl reggel, elütés, bocsánat.
Gránátalmale napu w dl rsgfel, a bort tedd estére.
Akkor csak friss teszt kell nektek így hogy nem 12 órát vagytok kinn, jól értem ?
Karantén, ismételt teszt stb nem kell?
Ki és hol nézi meg a teszteteket?A határon?
Nagyon sajnálom! Én olvastam hogy stimuláció előtt is ajálnják sőt 2-3 hónappal előtte is ,ártani biztosan nem árt. Jókat olvastam róla.Irom majd milyen volt.Kedden 13 re megyek.
Még dolgozni fogsz vagy már szabin?
Én most fogok menni dr.Végh Judithoz,egy itteni fórumozó ajánlotta. Viszont csak online konzultáció van,az is márciusra.
Nagyon kiváncsi vagyok! Én még lehet stimuláció előtt is bevállalnám, ha jót tesz. Ugyanis most úgy tűnik, hogy az összes embriót elveszítjük 😢 legutóbb 4 eljutott a 6.napos finishbe. Most meg több sejttel az 5.napon 2 van és még morula. Úgyhogy ennek a körnek annyi...
Jaj de izgalmas. :) Igen, összejöttünk páran. :)
Egyelőre nem nagyon jött ki, egyik alkalommal csak picit. A hétköznap reggelek lesznek izgalmasak, mert akkor nem tudok fél órát pihenni, de szerintem megoldom. :)
Igen, kint alszunk. Mindenképpen előző nap akartunk menni, mert mi vonattal megyünk, és nem akartuk, hogyha esetleg bármi gubanc lenne, akkor ez veszélyeztesse a beültetést. Aztán kiderült, hogy délelőtt 10-re kell menni a klinikára, tehát így tehát esélytelen lett volna aznap utazni, de mondom, nem is így terveztük. Az Integritybe megyünk. Azt mondták, beültetés után 10 percet kell pihenni, de ott is ráhagytunk biztonsági időt, így nem rögtön jövünk, hanem egy 14 óra körüli vonattal. Holnap megyünk tesztelni a Waberers Medicalba. Van ugyan, aki úgy hirdeti, hogy 24 órán belül megvan az eredmény, de volt, ahol itt is odaírták, hogy 24-48 óra alatt lesz meg. Éppen ezért nem mertük már hétfőig sem húzni a dolgot. Elvileg még éppen 72 órás lesz a tesztünk, mire Csehországba érünk, mert holnap 13.30 körül tesztelnek, és szerdán 13 körül érünk Csehországba, ha tartjuk a menetrendet. De bízunk benne, hogy vagy nem fognak ellenőrizni, vagy ha mégis pár perccel túllépnénk a 72 órát, akkor emiatt nem szólnak. Nagyobb rizikónak tartottuk volna, ha nem kédzül el a teszt.
Ti akkor kinn is alszotok ha jól ertem? Nem csak 12 óra jössz mész lesz. Integrity?
Meddig maradtok kinn? Teszteltek, vagy mi a terv?
Mancs Poll köszi ha írtok!!
Hajrá nektek!
Meg mindenki másnak is természetesen:-)
Rajtunk nem múlik, kezem-lábam csuriban! :D
Igazából x idő után jön ki kis adagokban, annyira nem tapasztaltam folyósnak. Regfel nem is feküdtem vele, feltoltam ès mentem dolgozni.
Még nincsenek megfagyódva a kis pindurkáink ❤ tegnapi infó szerint 6an nevelkednek a csibebölcsiben :) holnap lesz újabb hír róluk, hétfőn pedig 1 manót kapunk.
Szóval most megint leszünk egy páran itt, akiert lehet izgulni.
Mindenkinek 🍀🍀🍀
Amúgy mennyi fagyibabátok lett végül?
További ajánlott fórumok: