Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Megtapadasnal miert lenne baj ha magas?
Pont az segiti elo az embrio beagyazodasat az endometriumba.
Nagyon sajnálom, de erőt adnak a tervek!!!
Sajnos gyakori hogy nem sikerül elsőre.
Nekem sem lett volna ilyen szerencsém valószínű ha nem ragaszkodom a 2 embriohoz.
Szia!
A megtapadásnál nem lehet magas a progiszint. Ha magas lenne, a szervezet azt hiszi, hogy terhesség van folyamatban és nem tapad meg a beültetett embrió. A megtapadást követően kell a magasabb progiszint a terhesség megtartásához.
Kedves Iko!
Nem mondták,mivel nekünk júliusban lesz a következő beültetés.Annyit tudok ,hogy 210euro a szállítás ára.
A beültetés pedig 600euro lesz.
Most egy jó nőgyogyászt kell itthon keresnem akinél,tudok majd szülni is.)
Köszönöm szépen Beáta4!
Drukkolok neked nagyon. A mi utunk is az Iscare lesz, most jött meg a 2 donoros kör PGS eredménye, a 4 emberikéből 3 rendben, 1 nem. Most már csak mielőbb át kell szállítani a fagyasztott embrikéket (PGS és mozaikos is) és a maradék lefagyasztott spermát. Szeretném ha mielőbb elindul ez a folyamat. Hétfőre átgondolom, megírom a leveleket Brnoba és Iscare-be is. Gyanítom, hogy a CTShipper-t használják mivel ők a minősítettek mind a 2 helyen és partnerklinikákról lévén szó le tudja maguk közt papirozni, valószínűleg már van precedens.
Neked mondták-e mennyi időt vesz igénybe az átszállítás?
igen még mindig Gabriella a koordinátor,igaz én most másnál voltam mivel ö nem volt ott.Emese nekem azt mondta intézzem már most az átszállitást mert hosszadalmas lesz,de Gabriella mindenben segit és ők ha meg van a beleegyező nyílatkozat rögtön át tudják szállíttatni.Igaz mi októberig kifizettük a tárolást már,így mivel júliusra terveztük a beültetést igy ráér a szállítás.
Kérdezd meg biztosan segítenek,hiszen ide 2-3 óra alatt ki lehet utazni.:)
Jövöhéten kell megjönnie. 20. napra tervezi a beültetést, de azt mondta 9.napi UH alapján még más is lehet.
Vicces volt, mert rákérdzetem, hogy ugye külön fagyasztották őket? Hál Istennek igen. Kiborlultam volna ha nem.
köszönöm:)
igen mindent az Iscare klinika intéz majd!
Én már sajna a korom miatt nem mehetek a Reprofiba.
Nagyon kedvesek ott is!
kedves Iko!
Én is most mentem át a korom miatt az Iscare klinikára,mert a lefagyasztott embrionkat ott tudják majd beültetni,igy felvettem az ottani kordinátorral a kapcsolatot aki nagyon segitőkész!:)Tegnap voltam kint kozultálni a dr. nővel.
Sziasztok,én most voltam iscare klinikán a határon semmi nem volt se reggel és este sem,simán lehet menni!)
Mindenkit bátorítok,hogy Ne adjátok fel!)
Én most megyek a második beültetésre majd nyáron)
Tavaly született egy Gyönyörű kisfiam,Bagócsi dr.Úr segítségével!)
Nálunk a petesejtes donoros dolog tavaly november végén indult az első, januárban a következő, második. Ha nincs PGS akkor a köztes idő nincs.
Nem ez vitte el a 3 évemet, hanem az itthoni orvosok (szarakodása, pénzed oké, de elérhetetlenek, időpont hónapok múlva) és a tavalyi leállás a Covid miatt.
Úgy ment el 3 év az itthoni orvosok (Szakács, Krizsa, Kádár, Tüű, Koppány Viktoria, stb.).
Embrió és beültetés nélkül nincs eredmény.
De látod a is topnak minősített embrió sem garancia a magtapadásra. Azon gondolkodom, hogy ha orvosi szempontból topnak minősítenek valamit azt is jelenti hogy életképes-e. Én nem tudom laikusként de ezek szerint nem.
Szerintem is. Belekerülünk egy spirálba, egyre többet és többet teszünk, tettünk, költünk és mégsem hoz eredményt. Ezért írtam hogy a tudomány a valóság után kullog! Én úgy látom, hogy ennyi minden kivizsgálás, ilyen olyan gyógyszer, vitamin hogy az ajánlott dózist elfogyasztás nem jelenti azt hogy babád is lesz.
Nem marad más csak a kitartó próbálkozás. A valóság meg az, hogy a szerencse és csoda a teremtő kezében van nem az orvosokéban.
Még akkor is ha tényleg sokaknak segítenek a dokik, főleg akiknél igazoltan probléma van. De aki általában egészséges, ilyen olyan vizsgálatok semmi konkrétumot nem mutatnak ki, max. megnyugtatnak, hogy ez is oké, nem ez a probléma. Szóval én úgy látom, a mi esetünket nézve, hogy beigazolódott néha a kevesebb több. Lehet hogy ezt kell követnem innentől. Se csodaszer(ek), se csodatechnikák, csak próbálkozás, kitartás és szerencse.