Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szervusztok,érdekelne azoknak a véleménye, tapasztalata akik Brno-ba a Reprofitnál voltak...Mennyire sikeres az eljárás, volt akinek elsőre megmaradt?
Lehet privátban is ;-)
Szia!
Jaj,de nagyon aranyos vagy :)! Köszönöm szépen!
A Hashimotora jó a szelén. Elmúlni ugyan nem fog, de egy kicsit csillapít rajta(nekem is van,de szerencsére nem durva). Én a Normoxilt szedem.
Ha már mégy a Centrumlabba, szerintem nézess ft3-at és anti-TGt is! Ha szedsz már valamilyen bogyót a TSh-ra a vérvétel napján ne vedd be(endokrinológus mondta nekem)!
Én úgy tudom, hogy a magas anti-TPO 1000 fölötti értéknél rondíthat bele a dolgokba. Legalábbis a kaális orvosom így mondta anno.
Szép délutánt!
Sziasztok! Csak bejelentkezem, hogy még élek. A legutóbbi áprilisi sikertelen Reprogenesises beültetés után a következő, fagyasztott embriós beültetést júliusra céloztuk meg. Addig is alaposabban kivizsgáltatom az autoimmun pajzsmirigy betegségem (Hashimoto-thyreoiditis), mivel az SZTK-s endokrinológusom mindössze két értékről, a TSH-ról és a Thyreoidea-peroxidázról kért eddig laborvizsgálatot, annak ellenére, hogy tudja, hogy lombikozok évek óta. Utánaolvastam és konzultáltam egy másik endokrinológussal, aki felhívta a figyelmem, hogy célszerű lenne még fT4-et is nézetni, mert a TSH ilyen anamnézisnél önmagában nem feltétlenül mérvadó. Tehát pénteken megyek a CentrumLabba vérvételre, és hétfőn az endokrinológushoz, hátha a Hashimoto a sikertelenség oka, és lehet javítani az értékeken pl. gyógyszerrel.
@Adelus, hajrá, nagyon szorítok neked!!!
Köszönöm, lányok! Aranyosak vagytok.
Megkaptam a szurit :)!
Sziasztok! Eddig csak olvasgattalak Titeket, de nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg tőletek amit nagyon köszönök!
Adelus: Hasonlóan jártam én is de két nap alatt be tudták szerezni. Nagyobb patikáknál próbálkozz mert nekem is Pestről rendelték meg.
Még holnap megpróbálom a debreceni klinikán működő, lombikra berendezkedett patikát. Illetve van még egy nagyon kedves gyógyszerész ismerősöm.
Egyébként itt most az a probléma, hogy későn kaptam meg a protokollt.
Köszönöm az ötletet!
Kellene mar egy frissített lista... nem tudom követni, ki hol tart.
Aerdna, mi újság? Hogy vagy?
Hááááát lányok, hogy jártam.
A Dipherelint ma vagy holnap meg kell kapnom. Égen-földön nincs. Kiderült, hogy már meg kellett volna kapnom a kezelés menetét,de valamilyen ismeretlen okból nem érkezett meg. Ez úgy derült ki,hogy írtunk emailt,hogy meddig szedjem a Marvelont. Remélem holnap sikerül beszerezni a szurit.
Köszönöm Sára! Egyébként a tablettákat nem adják ki(legalábbis nyíregyházi patikában), mert nincs rajta adagolás. De nincs gáz,mert majd feliratom a saját orvosommal.
Jó éjt mindenkinek!
Nehogy valami simán menjen.
Sziasztok!
S.O.S. segítség kellene. Ma megkaptam a recepteket PDF-ben. Nyomtassam ki és sétáljak be vele a patikába?
Köszönöm!
Szia!
Köszönöm! Először azt néztem meg, mert már ajánlották itt a fórumon. De sajnos a mi időpontjainkban tele van, nincs szabad szoba.
Sziasztok!
Brno-i szállás ügyében szeretnék segítséget kérni. A Reprofit klinika közelében kellene, ahol jó a parkolási lehetőség is.
Nagyon szépen köszönöm!
Ancsa, pont azert nincs futószalag feeling, mert kevesen járnak oda :) a magatok többsége a reprofit a megy, mert a magyar dokik többsége ott leragadt es azt ajánlja, de minőségre nincs igazan kulonbseg, bátran válaszd amelyik szimpatikus.
Judit: persze, h szoba állnak. Mondom, nekem 18 eves korom óta nincs petesejtem, 17 éve hormon pótlásra szorulok es második próbálkozásra terhes lettem. Az életkort szigorúan nézik, de ezt nem.
Vercsoport: na ehhez nem ertek, de persze h számít a faktor, egy vervetel megmutatja, en is B+ vagyok, de nem biztos, h feltétlenül egyeznie kell. Pl nekem volt csontveloatultetesem es még ott sem számít feltétlenül h azonos legyen a vercsoport, de ezt majd mások még megmondják biztosabban. Azonnal lett donorom (ket hetrn belül)
Sziasztok, nagyon örülök, hogy rátok talaláltam :)
Mi is Brno-on gondolkodunk, ezért kezdtem el keresgélni. Minden érdekel a témában :) Milyenek a tapasztalatok, hogy megy a jelentkezés, mennyit kell várni stb.
Alább olvastam, hogy a donor vércsoportja ugyanaz lesz, mint az anyáé.
Megírnátok, hogy a ti vércsoportotok mi volt és mennyit kellett várni azzal a donorra?
Én B-s vagyok, ami tudtommal nem igazán gyakori, igy talán ezzel sem ártana kalkulalni, hogy akár hosszasan is várhatunk....
Nézik amúgy azt is, hogy Rh+ vagy Rh- ?
Szia, sziasztok!
A stimuláció 21 nap, ha még van spontán ciklus, akkor előtte leállító szuri, de van, hogy az sem kell.... - ezt írod.
Szeretném megkérdezni tőled/tőletek hogy ha kimerülőben van a petefészkem akkor is szóba állnak még az emberrel ha még 50 év alatti?
Megijedtem, mert miközben intézzük a hitelfelvételt, a ciklusom eltolódott, ill. 3 hete semmi, lehet hogy végleg leállt a p.f. működése. Orvos még nem látott, hozzáteszem előtte soha sem volt még ilyen, mindig napra pontosan menstruáltam. (Babás sem vagyok, teszteltem...) Szóval az a kérdés, hogy ha már a saját ciklusom nem működik, akkor ne is reménykedjek? - köszönettel! -