Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Drukkolunk!
Maradtatok ott ? Pihentél? Vagy indultatok vissza utána?
Jól vagy? Izgalmas ez az egész. Nagyon vigyázz magadra!!!
Szép napokat! Várjuk a híreket:)
7414. Dixi 1 2017-06-14 22:44
Sziasztok csajok! Hát itt vagyok nem feledkeztem meg rólatok . Így tartok egy kis élmény beszámolót. Ma oda mentünk bruno reprofit 3.orara . Ekkora voltunk be rendelve. Persze az orvosunk valamiért nem tudott ott lenni mert el kellet menjen sürgősen. Hejette persze jött egy másik orvos de -ához jött a koordinátorunk is mivel ó fordított nekünk,aztán be mentünk és elkezdtek a műveletet a falon levő monitoron megmutattak a babánkat hogy milyen szép. És pik pak bent is volt a hején. Most nem latúnak semmit mintmultkor és most felvételt sem kaptunk rolla . Június 28.an kel majd tesztelnem.nagyon bízok benne hogy minden okes lesz és be mamásodok
Szeptemberben mehetünk mi is vissza a Reprofitva fagyasztott beültetèsre. Akkor le is telik az egy èv. Hihetetlen hogy elment az idő. Meg a 6,5 èv is miòta ebben benne vagyunk....
Nincs màr szinte semmi bizodalmam ehhez az egèszhez, de a 2 embriòt nem akarjuk ott hagyni.
Kedves vagy :)!
Köszönöm szépen!
Meglátod most minden jó lesz és csodás kis eredménnyel utaztok.
Várjuk a híreket sok sikert a 20.-hoz!
Sziasztok!
Tegnap elkezdtem az Estrofemet, hogy szép nyálkahártyám legyen. 20-án uh.
Nem az ikrek matt hanem az esély miatt!
Bevallom nem akartam ikreket! Most viszont egyet gondoltam vissza de nem tudtam h kettessével fagyasztották őket.Senki nem kérdőjelezte ezt meg a császár miatt....mivan azzal aki spontán ikres marad császár után?
Legyen meg rendben az egy igaz?
Amúgy ezen tanakodtunk,hogy kérhető a kettő?Én mondjuk 46 éves vagyok lehet simább terhesség lenne ha nem iker.Inkább visszamegyünk ha elsőre nem sikerül.
Szupetül haladsz!!!!
Ez az csak előre ez most sikerülni fog!!!
❤❤
Császár miatt???
Nekem is volt egy mégis kettőt kaptam vissza.
Lányok, erről tudtok???
Családi adókedvezmény magzat után – erre figyelj, hogy ne veszíts pénzt!
Dixikém ez nagyon jó hír :)!
Megy a drukk! Szorítok!
Ó Istenem !A hideg is kirázott Dixi!
Nagyon jó hír!Együtt várjuk veled a napot!Bár én most kezdek mindent semmi másra nem tudok gondolni csak,hogy menjünk,haladjunk és legyen augusztus végre.
Akkor hajrá!!!!!
Köszönöm szépen!
Hát igazából már a hónap végén lehet a beültetés, ha sikerül összehozni egy szép kis nyálkahártyát.
Nagyon szeretnénk már megkapni a kis babóinkat :)!
Adelus!
Olvaslak téged is!
Akkor jövő hónapban esedékes lesz beültetés már?
Jó lenne!
A leges legjobbakat kívánom!❤
Szia!
Ez nagyon jó :)! Nagyon drukkolok!
Remélem a következő ciklusban nekem is sikerül majd valami hasonlót összehozni!