Párna csecsemőnek (beszélgetés)
Szerintem is...
Tény, hogy puhább a párna, és emlékezteti, milyen volt, mikor a méhlepénybe bújhatott, de a magzatvízben nem hat a gravitáció, így arrébb tudott menni - na meg ugye nem is az orrán-száján vette a levegőt, tehát mindegy volt.
Én anno a lányommal úgy csináltam, hogy azért mégis meglegyen az érzés, hogy nappal, mikor nagyon körülötte voltam, a takarómat hajtottam 4be, és azon aludhatott. De a teljes teste ríjta volt, és csak akkor lehetett rajta, ha én is ott voltam.
Amilyen kis ügyesek a picik, simán sikerülhet véletlenül átfordulniuk. Ha viszont nem tartja ki a fejét rendesen, vagy épp belegabalyodik (j-vel vagy ly-jel kell írni???), sajna meg is fulladhat - jobb félni...
Párnát nem tettem a lányom feje alá, 3 hónapja van párnája, 21 hónapos kora óta, egy pici lapos gyerekpárna.
Egy kis henger alakú párnácskánk volt amikor egész pici volt o-3 hóig, amikor oldalt volt akkor a hátához támasztottam, biztonságos érzést ad, ha érzi, hogy valami körülveszi. De aztán forgolódik nagyobb, ügyesebb, nem tettem oda. Erre gondolsz?
További ajánlott fórumok:
- Pofon egy pár hetes csecsemőnek?!
- Szerintetek két hónapos csecsemőnek mit lehet adni tápszer mellé táplálék pótlásra? ( a tápszertől nagyon gyarapszik a súlya)
- Van értelme 3 hetes csecsemőnél mellszívót venni?
- Fej-hátrafeszítés csecsemőnél
- SOS! Kislányom 2 héten belül már másodszor tart "anyatejes diétát". Tudtok vmi természetes étvágyjavítót 10 hónapos csecsemőnek?
- Milyen babaápolási termékeket használtok újszülött csecsemőnél?