Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)
Szia!
Nekem volt többször is olyan, hogy éjjel arra ébredtem, nagyon dobog a szívem. Műtét után már nem volt olyan gyakori. Elvétve, ha ilyet tapasztaltam.
Valakinek volt szívritmuszavara a műtét előtt?
Hogy változott a műtét után?
Még nincs meg a szövettanom de a sebész vmit említett hogy abból kiderülhet esetleg ha gond van.
a második műtétnél mit csináltak? A kalcium miatt kellett?
Sziasztok!
Egy hete volt a műtétem teljes pajzsmirigy eltávolítás mellett két mellékpajzsmirigy is kikerült és emiatt a kalciumszintem nagyon lent van és tetániás görcsrohamaim vannak. Zsibbadok és izomgörcseim vannak. Azt mondták helyre áll de olyan ijesztőek ezek a tünetek nagyon fájnak az izületeim. Volt így vki? A pezsgőtablettán kívül vmi más ami segíthet?
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, milyen feltételekkel fizeti a kulföldi biztositó (EU kártyám van) a mutét költségeit?
Köszi!
Végül is elmentem szerdán 9 percre, mivel a pajzsmirigy ambulancián is azt mondta a doktornő, hogy ennyit várjak.
Szerencsére semmi elváltozás nem volt a vágásnál, én viszont máris jobban érzem magam, hogy egy pici színem lett! :)
Szia!
Engem május elején műtöttek, és azt mondta a doki, hogy idén nyáron ne érje nap! Gondolom hasonló vonatkozik a szoláriumra is.
Akkor már én is mehetek, ez szuper :) mivel pont ma 3 hónapja műtöttek!
Köszönöm az infót!
Szia!
Én megvártam a 6 hetet, és csak utána mentem újra szoliba. Eleinte kicsit barna volt a heg emiatt, de 2 héten belül elmúlt, és most már egyáltalán nem is látszik.
Kicsit más, de ide tartozik.
Akinek volt műtétje és előtte szoláriumozott, azoktól kérdezném, hogy műtét után tovább jártatok? Ha igen, mennyivel a műtét után mentetek?
De ezt igy lehet h hagyjak az orvosok h kihulljon a hajad?
Az en dokim sem reagalt ra nagyon.
Akkor ezt bekell tudni mellekhatasnak?
En meghalok ha kihullik az egesz.
Nekem is volt hajhullámos pajzsmirigy alulműködés miatt, de a metothyrin nekem megállította, sőt utána lett egész sok babahajam.
Most a műtét után újra jelentkezett a hajhullás, viszont még nincs rendesen beállítva a gyógyszerem.
Szerintem kérdezz rá a dokidnál.
Sos
Hullik a hajam,mar alig van,sajna igysem volt sok,
metothirint szedek napi 1 szemet,1 honap mulva mutenek
akinek volt valami hasonlo,mikor allt le a hajhullas?
felek kihullik lassan az összes-ez normalis?
köszönöm a valaszokat
Sziasztok!
Nagy kérésem-kérdésem van felétek, aki járt foniáterhez, illetve mindenféle kezelésre műtét után, azzal szeretnék beszélni, és elkérni a feladatokat, amiket régebben itt cseréltetek egymás közt. Egy ismerősömnek szeretnék vele segíteni, mert a gégéje (vagy ott valami, nem szakértő) lebénult, és a sebésze azt mondta neki, csak fél év múlva van értelme neki bármit is tenni!
Szerintünk meg nem.
Így ha valakinek birtokában vannak a feladatok, kérlek jelentkezzetek!
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Teljes pajzsmirigy eltávolítás hatása a műtét előtti magas vérnyomásra
- Volt valakinek mostanában pajzsmirigy műtéte?