Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak? (beszélgetés)
Sziasztok!
Hugi, sajnálom, hogy így megvisel :( Szorítok, hogy minden rendben legyen! A 12 hét körül már múlni szokott a hányinger, kitartás :)
Pangás, pangás... Mindenki ünnepel és pihen, remélem! :-))
Millió puszi nektek!
Hugi, majd mesélj, milyen volt az első pocakos karácsony! Én nagyon élveztem tavaly, leszámítva, hogy akkor még rókázgattam...:-DDD
Sziasztok!
Örülök, hogy neked is ízlik :)
Lányok, kívánok nektek nagyon szép, szeretetben, finomságokban és ajándékokban gazdag karácsonyt! :)
Szia Esc!
Nekem nem a jónásnap jött be. HAnem mértem a hőmérsékletemet, meg figyeltem a folyásom színét. JA és ittam a cickafarkfűteát peteérésig, utánna meg a palástfüvet. Ja meg hát tettünk is az ügy érdekében :)
szia Alex! Hát talán ma már kicsit jobban. De még mindig sok a hányinger! nem baj majd elmúlik!
Alex igazad volt a kedélyállapot ingadozásról, tegnap este sírtam mintha muszály lett volna. A kis férjecském meg csak vigasztalt, hogy ő ezt olvasta, hogy ilyen is van, és minden rendben van nyugodjak meg. Olyan aranyos volt. :)
szia :)
Most olvasom,hogy babásodtál?:):D Gratulálok nagyon :):)
Mesélj, hogy sikerült? Jónásoztál?:)
Sziasztok!
Ezennel megvan az 1000. hozzászólás :))
Hugi, mégegyszer gratulálok! Nagyon örülök a pocaklakótoknak :) És kívánok neked nagyon szép babavárást és persze gyönyörü szülést (bár az azért még arrébb van ;).
Ja, bocsi az eltűnésért, de elég sűrű a program. Csak hogy lásd, ennek a hétnek a programja:
H: délután próba
K: délelőtt takarítás (később nem lesz időm), du.próba
Sz: délelőtt házimunka, délután fellépés a kórházban (karácsonyi műsor)
Cs: délelőtt zenebölcsi, délután próba
P: délután rockopera előadás
Sz: délután rockopera előadás
V: délután rockopera előadás
H: délután egy céges karácsonyi bulin játszunk
ja, ez már a következő hét... meghalni sincs időm. Apája meg persze dolgozik, holnap Debrecenbe megy céges valamire, pénteken Karcagra céges értekezletre és bulira, szobaton egy szülinapi bulira Pápára, onnan vasárnap jön csak haza.... No comment. :-)
Köszönjük szlépen!
Jól el vagytok tünve!
Mindenr endben nálatok?