Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Persze nem úgy értem hogy vadidegen :D csak a megszokotthoz képest mást :D Sőt valami olyasmi érzés, hogy ja ez én vagyok, de mégsem :D Szerintem nekem azért is volt erőteljes a "benyomás" mert a műtét előtt állandóan bámultam magam a tükörben :) Folyamatosan azon agyaltam, hogy kell-e ez nekem, jó az eredeti is ahogy van :D Olyan fura volt az orrnyergem gipszlevételkor, első gondolat az is volt hogy jesszus ez hogy néz ki :D Az orrnyergem volt az első hogy hú de keskeny lett. Ráadásul eléggé egybe volt az orrcsúccsal ami meg a régi vékonyabbhoz képest elég dundi volt :D SZóval volt első blikkre egy csinos uborkám :D
De ahogy hazaértem és nézegettem magam, már nem tudtam felidézni a régit. Sőt azt gondoltam a francba maradt ugyanolyan mint volt. Miért nem voltam bátrabb és kértem nagyobb változtatást :D Aztán ahogy telt az idő és formásodott már imádtam. A kontrollon meg mondta a doktornő, hogy még ez is fog lejjebb menni. :D
Dobjál fel képet a régiről és a mostani állapotról.Nem véletlenül írtam úgy,hogy a mostani állapotról,mert ez még változni fog.
Ha végigsimítod az orrodat és nem érzed egyenletesnek a csontos orrhátat,az nem baj,nem is lesz az,a lényeg,hogy ez ne látszódjon.Ezért van a szövet-bőr,ami takarja.
Ahonnét a legtöbb anyagot veszi el az orvos,ott marad a legduzzadtabb,de idővel alakulni fog.
Te magad írod,hogy egy hét után még nem lehet csodát várni,akkor tessék türelmesebbnek lenni :-)
Janky az idegen arccal nem értek egyet.Éppen az a lényege az orrplasztikának-és ez nagyon fontos-hogy az arcunk megmaradjon olyannak,amilyen volt,viszont az orr mivel szebb lesz,az arcszerkezetbe beleillő,ezért egy harmónikus arc néz vissza ránk a tükörből.Ezek is mi vagyunk,marad a természetesség,csak egy olyan orral,ami a vonásainkat lágyítja,ezáltal az összhatás pozitív irányba változik.
Szóval Linda te is Linda maradsz,csak egy olyan finomított orral,amire vágysz.
:D köszi. 2 hónapom van a rákészülésre. Jó lesz akkor, ha már egy szebb orr néz vissza a tükörből :)
Azért megpróbálom nem túlságosan belelovalni magam az orrtémába, mert egész nap ez járt a fejemben. Aztán hol van még a február 14 :)
Szia!
Èn 3 hétig voltam "foltos"...😥
Szia!
Most!Lehet kèső is...
Szia!
Én a sapkàkat gyűlytöm most műtét óta🤔😂😎
Köszi. :) Lehet, hogy csak én érzem úgy, de jobb lenne az arcom összképe és nem mindenkinek rögtön az orrom tűnne fel...
4 órás műtét... Jó sok munkát adok az orrommal kapcsolatban a doktornőnek :D
Nagyon kedves köszönöm! :) pont ezt mondta a szobatársam is amikor meglátott :D De innen is látszik mindenkinek olyan kell amilyen nincs.Egyébként élőben jobban látszik, hogy fenn vékonyabb. Talán amikor fekete fehérben sok árnyékkal nézem a képet akkor jön ki jobban. Most már kisebb az orrcsúcs is mint a 3 hetes képen. De egy jó esti séta után nagyon kis cuki :) jól összehúzódik a hidegben. A légzési problémák miatt mindenképp megérte a dolog. Ja és most már papírom is van róla hogy kemény fejű vagyok.:) Azt mondta a doki, hogy ilyen kemény csonttal férfinél se találkozott. Valami olyasmit magyarázott, hogy nem volt az a szivacsos állomány a csontnál, tehát olyan volt mintha egy betonkockát kalapálna. Azt mondta szó szerint attól félt hogy agyrázkódást kapok :D
Ahhoz képest meg semmi lilulás nem volt.
Egyenlőre olyan mint amilyet akartam. én látom a változást, más meg csak azt látja hogy jobban nézek ki :D
Ja és ami még tök jó, jobban állnak a napszemüvegek!!! eddig teljesen elállt a vastag orrnyereg miatt. :D
Szia Hajni!
Hat az a krém,csak várd ki a végét.Ha már elkezdted érezni az orrod hegyét,bizony gyógyul ez az orr :-)
Köszönöm szépen az engedélyt.
Janky:neked az eredeti orrod olyan volt,amire sokan vágynak műtöttben.Egyszerűen egy szép orr.
Mivel az orrsövény miatt mindenképpen belevágtál a műtétbe és akkor már egy kicsit finomíttattál az amúgy is szép orrodon,úgy gondolom,hogy jól döntöttél.Azért döntöttél jól,mert így boldogabb vagy.
Egy kissé még az orrcsúcs duzzadt,de biztosan gyorsan helyreáll,hiszen ha a kategóriákat nézem,ez egy egyszerű beavatkozás volt.
Szóval az eredetivel is szép voltál és most is az vagy.
Ha nekem az eredeti ilyen lett volna,mint a tiéd,hú...eszembe sem jutott volna az orrplasztika.
Szia!
Nem rövidülni fog,hanem még jóval kisebb lesz.Ahogy az egész orr is,nem csak a porcos rész,hanem a csontos rész is.
Vitaminok,hogy minél gyorsabban gyógyuljál,főleg C,és külsőleg kenjed körömvirágkrémmel.
Szia!
Priviben ment.
Sziasztok!
Mi a tapasztalatotok?
Csütörtökön vettek le a gipszet.Nyílvan meg be van dagadva az orrom de az orrcsúcs fog meg rövidulni idővel vagy így maradt?? Sajnos meg nagynak latom
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?