Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Picicica, most néztem a képeidet.
Nem lettél kékfoltos???
Ez hogy van?
A színesedésnek és a tamponnak nincs köze egymáshoz :-)
A színesedés függ attól,hogy ki mennyire hajlamos rá-mert ugye az erek mennek szét-és nagy szerepe van annak,hogy mennyire kíméletes technikával operál az orvos.És hát nem utolsósorban attól is függ,hogy kinél mennyire volt nehéz a műtét,mennyire kellett megdolgozni az orrot.Szóval van pár tényező.
Szia!
Persze izgulok, csak annyi minden összejött h meg arra se volt idom h kepeket küldjek az orvosnak.. raadasul egy even belul a 3. Ismerosom kuzd az életéért eppen most korhazban szerzett vermergezes miatt, ugyh mar majdnem le is kellett mondanom..:/ de most családilag megbeszeltuk h elmegyek a műtétre, masnap mar úgyis hazaengednek.
Csodalkoztam h altatáshoz meg ekgt se kertek, csak egy verkepet...
Te hogy alakulsz? Jobb mar v nem vagy elégedett továbbra sem? En tervet nem is kerek amugy, tudja h mi az amit nagyon nem szeretnek..a jelenlegitol meg kb csak jobb lehet m most egy krumpli.
Elkezdek majd naplozni en is h viszonozzam vhogy azok bizalmat akik beengedtek a sajatjukba, csak nagyon nem tudtam meg ezzel foglalkozni..
Kitti komolyan olyan dél felé gondoltam rád,hogy na talán most már dolgozik rajtad az orvos.Olyan rendes voltam,hogy még a Balaton partján is eszembe jutottál :-)
Nagyon örülök,hogy túl vagy az egészen,annak meg főleg,hogy nem kellett várnod augusztusig.Előbb megkezdődhet a gyógyulás és az átalakított orrodat ha meglátod,hát csak annyit:legyél annyira boldog,mint én voltam anno.
Nem vagyok türelmetlen,nem azért kérdeztem. 😊 Hogy viseled a gyógyulási folyamatot? Esküszöm én ebben a melegben jobban kapok levegőt az orromon,mint előtte. Szoláriumban pedig teljesen kidugul (fejemen törölköző)! 😂😂
Egyébként meg minden nap élvezem az új nózimat! 😊
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?