Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

20849. Liviakonrad (válaszként erre: 20848. - Bia05)
2017. nov. 17. 21:27
Miért, mit mondott KT?
20848. Bia05
2017. nov. 17. 21:07
Sziasztok! Megvan az időpontom konzultációra R.Ö.höz. Úgy érzem ezt az esélyt meg kell adnom magamnak ...Igaz K.T. nem sok jóval biztatot de nem igazán sikerült beletörödnöm, hogy számomra nincs megoldás. Naplóitokat nézve nekem is egy álmom válna valóra.
20847. keki70 (válaszként erre: 20846. - Narrna)
2017. nov. 17. 17:38

Szívesen :-)

Ragacslehozó dolgok:

babaolaj,arcszesz,tonik,aceton,pálinka :-)

20846. Narrna (válaszként erre: 20845. - Keki70)
2017. nov. 17. 13:37
Köszönöm a tippeket! Most jól bekentem, meg azért próbáltam kicsit jobban feláztatni és jobb lett. De már arra is gondolok hogy egy része ragasztó volt a tapaszról :D mert olyan állaga volt.
20845. keki70 (válaszként erre: 20844. - Narrna)
2017. nov. 16. 12:33

Nincs mit,szívesen :-)

Semmi gond,biztos voltam benne,hogy nem olvastad,gondoltam,hogy majd jössz és mesélsz :-)

Nekem is kopott a bőröm,leválik,mert nem tudott szellőzni a gipsz-tapasz alatt.

Bőrápolás:

Én Nivea arclemosó gélt használtam.

Sok embernek az Ilcsi fekete szappan és kénes krém vált be.Ezeket kozmetikustól lehet megvásárolni.

Van,aki a manna szappan ében arctisztító szappanját használta.Viszont mivel zsírosodás közben hámlik a bőr,ezért shea vajjal is kente.

bha2%

Pattanásos bőrűeknek szokták ajánlani, mert tényleg megszünteti és a pórusokat is összehúzza. De fokozza a kollagén termelést is és egységesebbé teszi a bőrképet.Ebben Ceccsillag a jártas.

Itt a link:

skinsmart.hu/arcapolas/kemiai-hamlasztok/skin-perfect.. :)

Micellás arclemosó,utána Skinoren krém,utóbbit bőrgyógyász írja fel,de háziorvos is felírja.

Gyógyszertárban kapható:Eucerin krém

Mindent felsoroltam,ami eddig a fórumon elhangzott :-)

20844. Narrna (válaszként erre: 20843. - Keki70)
2017. nov. 16. 12:24

Nagyon köszönöm! Kenni fogom. :) csak az orrhegyemen még plusz probléma a száraz bőr, amit nem nagyon tudok leszedni. A gipsz és tapasz tönkrette az amúgyis ultra száraz bőrömet.

Bocsánat hogy nem válaszoltam neked, csak nem követtem mostanában a fórumot meg közben visszamentem dolgozni. Ami először elég rossz volt. :/

20843. keki70 (válaszként erre: 20842. - Narrna)
2017. nov. 16. 12:00

És eszembe is jutottál,kérdeztelek,hogy vagy/20773 hsz./

Persze,az hogy most bumszlinak látod egyáltalán nem gond,fog még apadni bőven,de kell neki idő.Körömvirágkrémmel külsőleg kenjed az orrodat,éjszakára végig hagyjad rajta,gyulladás- és duzzanatcsökkentő.

20842. Narrna
2017. nov. 16. 11:30

Én egy hete voltam gipszleszedésen, szép egyenes az nagyon tetszik. Az orrcimpám viszont nem egyforma, mivel mindig is ferdén nőtt az orrom most meg egyenes.

És az orrhegy még olyan bumszli, két héttel és 2 nappal a műtét után, az még normális, ugye? Még alig érzem ha hozzáérek, úgyhogy remélem alakul még a formája.

20841. keki70
2017. nov. 16. 11:22
Mindkettőtöknek nagyon szép lett az orra,dupla <3 <3
2017. nov. 16. 11:20
Ja, és mindenkinek nagyon köszönöm a bíztató szavakat, jól estek nagyon! :) Most már csak a varraszedést kell túlélnem, és a bőrömet valahogy rendbehoznom, és minden szuper! :)
2017. nov. 16. 11:15
Mivel a varratszedésre csak szombaton kerül sor, én meg már megőrülni látszottam a viszketéstől, orvosi engedélyel önkezűleg leszedtem leszedtem a gipszet :) Raktam fel fotót a naplómba :) Én elégedett vagyok!
20838. keki70 (válaszként erre: 20837. - Bxrbxra)
2017. nov. 16. 09:42

Szia :-)

Lekerült a gipsz?Ha gondolod,jöhetnek a képek :-)

20837. Bxrbxra
2017. nov. 16. 09:29

Sziasztok, nekem mult heten volt a mutetem Varga Klaranal. Hihetetlenul kedves es PROFI a Doktorno! Szivbol ajanlom ot, nekem varakozason feluli lett az eredmeny pedig hosszu es bonyolult mutet volt. Ja es semmi de semmi fajdalom eddig :-)

Nagy a boldogsag h ot valasztottam :-)

20836. dodo92 (válaszként erre: 20826. - Liviakonrad)
2017. nov. 15. 23:27

Itt én még nem láttam, de egy ismerősömet műtötte és nem lett tökéletes. Nagyonnagyonnagyon nagy orra volt, elégedett, de nem 100%-os. Az orrhát lefutása szemből nem lett jó, olyan mintha pici horpadás lenne.

De Kekinek nagyon igaza van, az orvos is ember, és hozott anyagból dolgozik. Óriási felelősség ép, egészséges embereket műteni, és biztos vagyok benne, hogy megpróbálják hozni a maximumot. És valóban ez a fórum csak egy szeletr az orvosok valódi tevékenységének. Ha mindenki láthatná pl. Rezek Doktor Úr rekonstrukciós műtéti munkáit, akkor úgy gondolom, nagyon sok embernek megkönnyítené az orvosválasztást.. Nyugtasson meg a tudat, hogy M.o.-on jobb dokit nem is találhattál volna, és ez a szakma véleménye, nem az enyém :-)

20835. keki70 (válaszként erre: 20834. - Keki70)
2017. nov. 15. 22:47
nem láttak-így helyes :-)
20834. keki70 (válaszként erre: 20832. - Needforlife)
2017. nov. 15. 22:46

Köszi,na majd holnap ezt felolvasom a családomnak,hogy is van ez,hogy sosem mondták még nekem?😃

A környezetemben szokták mondani,persze ők még láttak akkor,mielőtt készülődöm a fogorvoshoz...ááá...

20833. keki70 (válaszként erre: 20831. - Needforlife)
2017. nov. 15. 22:43

😍Cuki kis babaorr😍

Lehet,hogy már nagyon nem megy lejjebb,nekem a gipszlevétel után egy-két héttel már a helyén volt-a gravitáció befejezte a dolgát-utána nem változott.Inkább azt szoktam nézni,ahogy megy az idő-évek,még mindig ott van-e.De nem mozdult,nem is szeretném.

Ha neked tegyük fel most van a fix ponton,teljesen jó,nekem tetszik.Persze az a fontos,hogy te is így érezzed.

Az érzékenység még eltart egy ideig,nekem 8 hónapig zsibbadt.Ezt azzal magyarázzák,hogy fél év után indul be az orr rendes vérkeringése,és akkor jön a változás,mert egyenletesen kap vért.Nálam tovább tartott,de nem volt vészes,csak éreztem,hogy van orrom.

20832. needforlife (válaszként erre: 20827. - Keki70)
2017. nov. 15. 21:36
Kulcsar Edinanak, a volt szepsegkiralynonek is hyonyoru orrot faragott KT. Olyan megnyugtato tudsz lenni, szerintem mas is igy van veled :)
20831. needforlife (válaszként erre: 20830. - Keki70)
2017. nov. 15. 21:32
Koszonom!:) szerintem is az o orrocskaja a legedesebb :) amugy nekem az olyan hihetetlen hogy meg lentebb fog menni az orrcsucs. En azt gondolnam, hogy ennyi ido siman eleg hozza. Mar csak az orrcsucsom erzekeny. Ezenkivul elegedett vagyok az orrommal.
20830. keki70 (válaszként erre: 20829. - Needforlife)
2017. nov. 15. 20:30
Alakul!Még dundi,de nem baj,van ideje gyógyulni,meg kell is neki időt hagyni.De azért a nyerő a picurka orra,kis manóka <3
2017. nov. 15. 20:21
3 hetes Bajusz Huba kepeket toltottem fel, ha erdekel valakit. Az orrcsucsom meg mindig dundi sztem. Remelem az leapad vmikor..
20828. b96c4abe37
2017. nov. 15. 20:04
R.Ö.-től nem láttam még itt elrontott orrot, sem pedig, akinek korrekcióra kellene mennie. :) Nehéz lehet most türelmes lenni, eltölteni az időt úgy, hogy ne ezen járjon az agyad... Esetleg szeretsz olvasni? Itt a link az előzőekben említett könyvhöz, ami nagyon jónak tűnik. ( köszi Dóri 😘) Kulcsfontosságúnak tartja célként kitűzni a helyes énképet, mert ez mindenre kihat az életünkben. Ehhez nyújt gyakorlati segítséget is. Szuper lehet, bár még csak 30 oldalnal tartok. [link]
20827. keki70 (válaszként erre: 20826. - Liviakonrad)
2017. nov. 15. 19:41

Szia!

Nincs szüksége KT-nak védelemre,mert a sok-sok munkája,amit évek óta letett az asztalra arról tanúskodnak,hogy nagyon jó orvos.És nyilván ha azt az arányt nézi az ember,mennyi orrplasztikát csinált-és nem a legegyszerűbbeket-abból sok szép orr került kerül ki a kezei közül.Való igaz,hogy volt,akinél kellett korrekció,de ha az arányokat nézzük,ez elenyésző ahhoz képest,hogy mennyi orrot csinált már.Azt pedig megítélni,hogy a szervezet öngyógyító folyamata v.éppen az orvos hibája...

A másik:olyan orvos,hogy csak jól csinál mindent,nyilván nincs.

Minden páciensnek megfelelni nem lehet.

A másik:gipszlevétel előtt állsz,ne kezdjél el azon rágódni,hogy...gondoljál arra,hogy az orvosod mindent megtett azért,hogy a legjobb eredményt hozza ki az orrodból,maradjon a pozitívum,mert akkor tudod igazán értékelni az eredményt :-)

2017. nov. 15. 16:16
Sziasztok! Van itt olyan, akinek RÖ-nél lett műtve az orra, de rossz lett? Még a gpszlevétel előtt állok, és izgulás van. Eddig csak KT-ről hallottam rosszakat, na meg néhány kiafenevagyte dokiról.
20825. keki70 (válaszként erre: 20814. - Agi073)
2017. nov. 15. 11:03

Szia!

Van,hogy több idő kell,mire felszívódik attól függetlenül,hogy bármit is használunk.

Feketenadálytőkrém vagy Hegyi Árnika krém kombinálva Hegyi Árnika golyócskákkal,amiből napi 3X5 szem.

De ha ezektől sem múlik el,nem kell megijedni,egy kissé lassabban regenerálódik a folt felszívódása,előfordul.

20824. keki70 (válaszként erre: 20822. - Katacs05)
2017. nov. 15. 11:00

C-vitamin 2000 mg nyugodtan mehet és szedhetsz mellé még multivitamint is,biztos,ami biztos.

Rutascorbin nem vitamin,viszont ha hajlamosak a hajszálerek arra,hogy szétmenjenek,akkor műtét előtt pár nappal kezdjed el szedni.Gipszes időszak alatt még javasolt.

20823. b96c4abe37 (válaszként erre: 20821. - Dorinkah)
2017. nov. 15. 10:29

De jó, de jó! :)

Köszönöm! írtam email címet privátban.

20822. Katacs05
2017. nov. 15. 10:19
Milyen vitaminokat erdemes elkezdeni a mutet elott?
20821. Dorinkah (válaszként erre: 20817. - B96c4abe37)
2017. nov. 15. 09:02

Szia! A Pszichokibernetika cimu konyvet ismered/ismeritek esetleg? Egy plasztikai sebesz irta a plasztikazott es plaztikazni vagyo emberek lelkerol.... En nagyon sokaig vacillaltam h szukseges e az orrmutet vagy sem, de gondolom ez sokunknak ismeros....

Ugy voltam vele h elolvasom ezt a konyvet egy ismerosom ajanlasara es ha utana is vagyat erzek az orrmutetre akk legyen... nagyon nagyon jo konyv sok tanulsagot le lehet belole vonni, nagy igazsagtartalommal bir.... utana honapokig nem akartam mutetet de mostananaban egy belso hang hatasara meg is elmentem konzultaciora az egyik orvoshoz ahol kiderult h gyerek koromban eltort az orrsovenyem ami sajnos a kesobbiekben sulyosabb problemakat is okozhat mint egy sima ferdules....- nagyon meglepodtem soha nem vettem eszre de meg is most kiderult h mennyi bajjal jarhat a kesobbiekben...- laikus szemmel szembol nem igazan lathato szoval a ferdeseg eddig nem is zavart viszont valosinuleg ezert lett hosszabb is mint amit en ereztem h normalis lenne, tehat en most mar foleg egeszsegugyi szempontbol is nekifutok a mutetnek 🤞🏽

Tehat egy szo mint szaz nagyon ajanlom elolvasni mindenkinek aki vacillal a muteten vagy tul van rajta hiszen segit nagyon sok belso kerdesre valaszt kapni.

( akit erdekel kuldje el az email cimet es elkuldom online meg van pdf formatumba)

20820. Dzsendzsi (válaszként erre: 20814. - Agi073)
2017. nov. 15. 08:02
Szia Agi. Nekem is ilyen problemam volt a foltokkal,nem akartak az istenert sem eltunni. Nekem a hegyi arnika golyocskak valltak be ☺

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook