Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Jovo ev elejen lesz a mutetem, inditottam naplot, akit erdekel csatlakozzon es beengedem szivesen! Kivancsi vagyok a velemenyetekre
Szep estet! 😍
Bocsánat! Rosszul értettem a korrekciós mondatodat! 😁
Örülök,hogy minden rendben van Veled! 😊
Szia!
Örülök,hogy minden rendben! 🌞 🐝 😊
Szia!
Éppen valamelyik nap néztem meg a naplódat,hogy mi történt Veled a korrekció után. De most nem ertem,hogy iismét korrekcióra kell menned? Akkor ez a 3.?
Sziasztok!
Bocsii...kicsit zsúfolt az életünk...Mindenkit be engedtem aki jönni akart azóta.Nálam egyenlőre minden ok-kedden lesz a korrekcióm 3 hónapos.Hol nagyon feszül-hogy viszket...Kitartàst Mindenkinek!:)
Szia,üdv. a fórumon!
Arctisztítás:20846 hsz.
Ragacslehozók:20848 hsz.
Sziasztok! Van valaki aki december 7-en megy Rezekhez mutetre? Nekem is aznap lesz gondoltam baratkonek addig is :)
Illetve akik mar tulvannak a muteten, gipszlevetel utan a hamlo,kipirosodott,kipattogott borotokkel mit csinaltatok? Ragacsot mivel szedtetek le? Radirozni, vizes vattaval torolgetni mar szabad? Most ilyen ertelmes dolgok jutnak eszembe igy a mutet elott egy hettel...
Sziasztok!
Kérdésem lenne az hogy, van itt a fórumon olyan aki férfi? És akinek K. T. m ütötte az orrát, ilyen képeket nagyon szeretnék látni. De szívesen beszélgetnék is vele privátban. Bizakodva várom a választ! Köszi!
Sziasztok!
Orrsovenyferdulesem miatt szantam ra magam az elhatarozasra, hogy megmuttetem az orrom. Esztetikailag sem voltam vele elegedett soha, hosszu, vekony es gorbe. Orvos kereses kozben talaltam erre a forumra, orom, hogy ilyen sok hasznos informaciot osztotok meg! Rezek Odonhoz szeretnek majd idopontot kerni, addig is olvasgatok, erot gyujtok ;)
Nincs mit,szívesen :-)
Gőzölésnél beduzzadhat az orr,de ezenkívül semmi baj nem történik,viszont az orrjáratokat jól átjárja a gőz-még ha csak sót raksz bele,már az is jó.
A fejfájás nálam is jelen volt,főleg a halántékomnál,az orrom sugárzott oda ki.
Remélem,hogy mindent rendben talál az orvosod,az meg főnyeremény,hogy nem csak háziorvos,hanem még fül-orr-gégész is!
Bucko óvatosan,olyan szuszogva fújjad az orrodat,hogy ürüljön a náthás váladék.És most nagyon jó lenne az orrszívó-porszívó használata.
Ha valaki olyan szerencsés,hogy van otthon bioptron lámpája-amit Lívia is írt-ilyen megfázásnál is kitűnő szolgálatot tesz.
Nálam a gőzölés szokott beválni:felforralt vízbe eukaliptusz olajat csepegtetek/illóolaj/ és 10 percig gőzölök.
A lényeg,hogy a nátha ne menjen a füledre,arcüregedre.
Az orrdugulás teljesen normális,mert orrplasztika után ilyenkor még duzzadt az orrnyálkahártya,valamint még nincs begyógyulva.De ilyenkor elkülöníteni,hogy emiatt vagy a megfázásos nátha miatt van dugulás-lehetetlen.
Jobbulást neked!
Éppen 2 hete volt a műtétem KT-nál, nagyon meg vagyok elégedve az orrommal. Még a gipszes héten megfaztam, ami -
a sok C- vitamin fogyasztás ellenére- azóta is tart, nagyon kellemetlen, főleg, hogy nem lehet még kifujni az orrom rendesen. Nem tudom, milyen módszerrel lehetne megszüntetni a náthát ebben a helyzetben? Amúgy normális az orrdugulás? Ritkán vagyok beteg és akkor se tart nálam pár napnál tovább a megfazas. Van vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata így műtét után?
Nem látom, hogy kopogtál. 😕
De nekem egyelőre csak cicis naplóm van. :)
Szerintem egy ilyen műtétből csak sikersztori lehet. :)
Beengedtelek, bár csak fotók vannak a naplómba, de ott írhatok a sikerekről is...
Én is bekéreckedtem a tiédbe. ;)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?