Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Látom,hogy közben került fel kép a gipszlevétel utáni állapotról is:-)
Neked is nagyon szép lett Bucko,gratulálok hozzá!🌼🌸 🌻 💗
Ha lekerül a tartótapasz kezdjétek el kenni külsőleg körömvirágkrémmel egész éjszakára.Ha napközben is sikerül,mert otthon tartózkodtok,akkor sem árt.
Szia!
Franci nagyon szép lett az orrod,igazi,csajos orrot csinált neked KT!Sok boldogságot hozzá!🌹 🌸 🏵 💗
Örülök,hogy nagyon tetszik az új orrod,mindig mindenkinek ezt kívánom,hogy boldog legyen és elégedett,amikor meglátja az eredményt.Mert ez a legfontosabb!
/a másik lány,aki várt,ő is fórumos,legalábbis sokat priviztem egy kedves lánnyal,aki szintén ma ment gipszlevételre :-)/
Ilyenkor még javában duzzad,tudod,megy az apad-duzzad játék,na ehhez kell türelem,de egyébként ez a normális folyamata.
Az orrcsúcs hat hónap után kezd "puhulni",kb.akkor indul be az orr rendes vérkeringése.Nálam ez kitolódott,és ahhoz is idő kellett,hogy már ne érezzem "idegennek" az orrcsúcsot.Végül is nem zavaró ez a dolog,mert az ember szerencsére nem tapintásra használja az orrát.Inkább akkor furcsa,amikor orrot fújunk és nem érezzünk rendesen,hogy befogtuk az orrunkat a zsepibe.Ilyenkor jön a tükör,ellenőrzés,hogy sikerült az akció :-)
Szia Bia!
Nincs meg neked az orrtisztítás?Átküldöm neked priviben,még hasznát veheted.
Ha a tisztítás ellenére marad a varratoknál cucc,nem kell erőltetni,hagyd ott.Amit lehet,eltávolít majd az orvos csipesszel,nem kell erőltetni.
Kívánom,hogy pár nap múlva mikor a tükörhöz lépsz gipszlevétel után,azt érezzed,amit én éreztem:boldogságot!
Sziasztok! Pàr nap mùlva leveszik a gipszet az orromròl màr nagyon kivàncsi vagyok.(Annak ellenère is hogy vissza olvasgattam a règebbi hsz-okat is ès sokaknàl mèg egy masodik mütètre is szüksèg van/volt)
A varratoknàl mivel tudom eltüntetni az odaszàradt dolgokat. Pedig rendszeresen fülpiszkàlòval tisztogattam orrsprayt kb òrànkènt hasznàltam utàna orszi porszit is. De nagyon idegesit a felső rèszeken rekedt dolog. :(
Braccika,Bucko szívesen <3
Bucko nyugodtan mossad meg a hajadat,egy a fontos:a gipsz alá ne folyjon a víz.
Háttal leültem a kádhoz,a párom segített bevizezni a hajamat,rá a sampon és én megmostam.És aztán segített leöblíteni.Nem sikerült 100%-ra a hajmosás,főleg elől,ott nagyon óvatosan mostam,de szinte újjá születtem.Megszárítottam és készen álltam a gipszlevételre immár tiszta hajjal :-)
Aztán gipszlevétel után beleültem a kádba és alaposan megmostam.Tartótapaszokra folyt a víz,de azoknak nem árt,még akkor se akartak lejönni,amikor már a negyedik napon jártam.
És vittem fényképezőt,hogy mielőtt felrakja KT a tartótapaszokat,csináljon képeket az orromról.Fontos volt,hogy tiszta és fényes legyen a hajam.Amikor mentem gipszlevételre az volt az első megjegyzése,hogy látja,megmostam a hajamat és mosolygott. :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?